Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hol van az a csapat akik nem...

Hol van az a csapat akik nem várják október végére?

Figyelt kérdés
Nem találom az új kérdést tőletek, pedig szeptemberben több mint 55 választ válaszoló szorított egymásnak, Böbe, Pipe, Hajni... rémlik valakinek?
2012. okt. 12. 21:07
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/281 anonim ***** válasza:
Az előbb a 70. start5 voltam!
2012. okt. 18. 09:11
 72/281 anonim ***** válasza:
100%

A hatodik hónapunk. 21 évesen az első baba lenne. Eléggé megvisel, hogy várat magára. Tudom, fiatal vagyok, van még időm, de mi sok gyerkőcöt szeretnénk és azt időben el kell kezdeni..:D A Párom 30, ő már régen szeretne babát, csak előbb meg kellett találnia engem...:P

Igen, szép a görbém, és ilyen magas még sosem volt, ezért talán kicsit jobban bele is élem magam, mint eddig bármikor.

Start5, örülök, hogy meg lett a baj forrása, és remélem tényleg dupla örömöd lesz a hónapban!!!:)

Era

2012. okt. 18. 09:42
 73/281 anonim ***** válasza:
100%

Szeptember óta próbálkozunk:)Ma még mindig semmi jele a mensinek de nem bizakodom, csak ha a hétvégén sem jön meg.

Tina voltam

2012. okt. 18. 11:35
 74/281 A kérdező kommentje:
Start 5! Milyen szerencse, hogy megtalálták a betegségedet! Még jó, hogy most már tudjátok mi a baj, valóban kész csoda, hogy a kislányotok megszületett!!! Sok sikert kívánok mindenkinek!!!
2012. okt. 18. 11:46
 75/281 anonim ***** válasza:
100%
Köszönöm a biztatást, én is örülök, hogy meglett a baj, mer bizok benne, hogy többet nem kell átélnem a vetélés borzalmait! Kedves Era, nagyon szorítok, hogy ez a hónapod sikeres legyen, s ne aggódj tényleg fiatal vagy még, én a nyáron múltam 31, a férjem pedig 33 múlt. Én is már régen vágytam az anyságra, s nem hiába, csodálatos dolog. Későn találtam rá a nagy Ő-re de megérte, no meg a vetélések is, az idő meg csak ment. Most boldog vagyok csak a kistesó jöhetne már! De legalább az a vágyam teljesült, hogy még éppen, de 30 éves korom előtt szülhettem. Hiszem, hogy te fiatal anyuka leszel, ne izgulj nagyon szorítok neked, meg természetesen mindenkinek, aki most itt épp babára vágyik!
2012. okt. 18. 11:58
 76/281 anonim ***** válasza:
Ó, már megint elfelejtettem odaírni, hogy start5, a 75.
2012. okt. 18. 11:58
 77/281 A kérdező kommentje:
Az anyum 17 évesen lett terhes a nővéremmel, én meg 33 évesen szültem a lányomat. Bár ha belegondolok már 24 évesen akartam őt. Szerintem olyan mindegy hogy ki mikor szeretne anya lenni, az a fő, hogy megérett benne a vágy az anyaságra. A férjem 43 lesz, lassan már kiöregszünk a babázásból, de látjátok nekünk nagyon sokára sikerült és én már biztos nem fogok 3 gyermeket felnevelni. Pedig lehetne akár 5 is, de én még akarok unokázni, ha értitek! Ha a lányom is ilyen későn szül mint én akkor már vén banya leszek aki még futni sem tud az unoka után, én azért nagyon bánom, hogy nem jött össze hamarabb, de ez van.
2012. okt. 18. 12:03
 78/281 anonim ***** válasza:
100%

Hát igen, nem mindig alakulnak a dolgok a terveink szerint. Én, bevallom, 21 évesen még nem akartam anya lenni, akkor még javában egyetemre jártam, buliztam stb. 24 éves koromig a tanulmányaimat végeztem. Utána munkába álltam, volt/ak pasijaim, de egyik sem volt az igazi. Aztán 2009 őszén ismerkedtem meg a férjemmel, akiről már szinte az elején tudtam, hogy igen Ő az. Egy év múlva már összehoztuk a kislányunkat (tervezett baba volt), tavaly augusztusban szültem meg, időközben összeházasodtunk. 27 voltam amikor anyuka lettem, férjem 33. Karácsonykor töltöm a 29.et, szeretném, ha addig úton lenne a kistesó.

Az igazat bevallva, szeretném, ha 3-4 évvel fiatalabbak lennénk most. De ha nem találtunk több évvel ezelőtt egymásra, akkor így kell jó legyen. :)

2012. okt. 18. 13:43
 79/281 anonim ***** válasza:
Kia voltam (mindig lefelejtem a hsz.om végéről).
2012. okt. 18. 13:44
 80/281 anonim ***** válasza:
100%
Látjátok, nálam pont ellenkezőleg alakultak a dolgok. Én túl hamar találtam meg a nagy Őt. 16 és fél éves voltam Ő meg 26 amikor megismerkedtünk. Természetesen szerelem volt első látásra. Mindenki ellenezte! Mindenki azon volt, hogy elszakítson bennünket, nem sikerült (jövő májusban leszünk 10 évesek) Nem volt egyszerű bebizonyítani, hogy mi tényleg szeretjük egymást. Én amióta ismerem azóta tudom, hogy azt szeretném ő legyen gyermekeim apja. 20 évesen amikor saját házba költöztünk, akkor beszéltük meg, hogy akkor jöjjön a baba. Most leszek 24.-én 26 éves és még nincs gyerekünk. Pedig mi 4-et szeretnénk. Remélem most már nem sokat kell várnom az anyaság örömeire!
2012. okt. 18. 14:50
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!