Hol van az a csapat akik nem várják október végére?
Ha 22-ére nem várod, akkor éppenséggel lehetett beágyazódás...(Esetleg)... Nagyon drukkolok!!!
Era
2012. okt. 17. 08:33
Köszönöm lányok! Aranyosak vagytok :-)
Ma hívom a dokimat.
Kíváncsian várom az eredményeket,remélem sok pozitív tesztetek lesz!
Gyöngyi
2012. okt. 17. 08:41
Beszéltem az orvosommal,meg kell várni a 3 hónapot a próbálkozással,mert a méhnyálkahártyának regenerálódnia kell,különben fennállhat az ismételt vetélés kockázata.
Ezt nem szeretném,úgyhogy türelemmel kell lennem ami nagyon nehéz...
Gyöngyi
2012. okt. 17. 09:26
Ó, Gyöngyi, sajnálom.
Akkor most kicsit töltődjetek fel, menjetek szórakozni, kirándulni a Pároddal, azután felfrissülve babásodhatsz...:)
Így legalább hamarabb telnek a napok, ha kikapcsolódtok.
Era
2012. okt. 17. 09:45
55/281 A kérdező kommentje:
Gyöngyi, 3 hónap nem olyan sok idő, ha belegondolok, hogy az első lányom 7 év várakozással lepett meg minket. Szerintem is, kapcsolódjatok ki, na meg a téli hónapok jót tesztnek a spermáknak is :-) pihenjetek sokat! Era, nekem is 36.9 a hőm, és most az egész mellem érzékeny, nem úgy mint szokott, hogy csak a mellbimbóm :-) remélem ez valami jó jel. Ma gondoltam egy rövidet hogy tesztelek, de ahogy jött úgy el is ment az ötlet, most sokkal nyugisabb vagyok mint eddig, kivárom a szombatot én is. Visszanéztem a naptáramat 2009-es és a kislányommal a pozi ovuteszt után- ugye ezt már írtam, hogy 10 nappal reggeli pisiből pozi terhesteszt, de rá 3 napra már a délutáni is pozitív lett. Magyarán ha 13.ciklusnapon volt ovum, már meg lenne az eredmény, de majd szombaton !!! Ki tesztel holnap? A többieknek sok türelmet a tesztig :-)
Én is nagyon sajnálom Gyöngyi! Kapcsolódjatok ki egy kicsit, mint ahogy a többiek is javasolták.
Én teljesen kész vagyok, reggel óta émelygek, meg szédülök. Most az ebéd nem maradt bennem. Tudom, hogy nem baba miatt van:( Nekem nincs szerencsém! Szerintem összeszedtem valamilyen bacit.
Ja a görbém ilyen: [link]
Böbe
2012. okt. 17. 12:41
Csajok, mikor lehetséges a beágyazódás ha 28.ra nem várom?
2012. okt. 17. 13:45
58/281 A kérdező kommentje:
A beágyazódás kb a 9. napon történik ovuláció után. Ha tudod mikor volt az ovud és ezért nem a nemi aktustól kell számolni- akkor így bármikor kiszámolhatod. A beágyazódás után kezdi el a szervezet termelni a hcg-t, ezért 10 napnál hamarabb kár tesztelni. Képzeljétek ma barna krémes váladék volt a wc-papíron :-( totál kivagyok, nekem így szokott megjönni, két nappal előtte jelez így :-(, szerintem nekem se jött össze. Lehet csinálok holnap reggel mégis egy tesztet, legalább azt tudjam meg, hogy korai vetélés vagy egyszerűen csak nem sikerült már megint. Milyen béna vagyok én itt kérdezgetem mindenki nevét és az enyémet meg le se írtam, Hajni vagyok . Többiek hogy vagytok?
Szia Hajni! Ne keseredj el, meg nem biztos hogy meg is jon rendesen. Drukkolok Neked! Hatha megis sikerult. Majd ird meg, ha teszteltel! Drukkolok!!! :-)
2012. okt. 17. 16:53
Kia voltam az elozo is.
Nekem meg mindig mindjart megjon erzesem van, delelott nem igazan ereztem. Most delutan jott elo ismet, de elviselheto. Fel vagyok puffadva es a melleim meg mindig duzzadtak.
2012. okt. 17. 16:58
Kapcsolódó kérdések: