Hol van az a csapat akik nem várják október végére?
Figyelt kérdés
Nem találom az új kérdést tőletek, pedig szeptemberben több mint 55 választ válaszoló szorított egymásnak, Böbe, Pipe, Hajni... rémlik valakinek?2012. okt. 12. 21:07
11/281 anonim válasza:
Hahhó!
Én is benne voltam az előző csapatban, 20-ra nem várom. Néha szurkál a petefészkem, de nem merem elbízni magam..
Era
12/281 A kérdező kommentje:
Á szia Era, na én már ismerem a görbédet, és jók az esélyek ám a kockás ingecskére is :-). Akkor te kezded a tesztelést én meg folytatom :-). Első baba lesz ugye? Hajrá, hajrá!!
2012. okt. 13. 15:08
13/281 A kérdező kommentje:
Sorrend: október
18.án névtelen
20.án Era
21.én Hajni
22.én Kia
24.én Böbe
27.én Start 5! Sajnos a többi nevet nem tudom :-( írjatok egy nevet légyszi!
2012. okt. 13. 15:14
14/281 anonim válasza:
Igen, első baba, és tényleg írtam már, hogy kockás ingecskéket szeretnék vásárolni..:)
Várom már a szombatot nagyon. Előtte tuti nem tesztelek, sőt, szombaton is csak akkor, ha nem esik le a hőm. Nem akarok feleslegesen tesztre költeni...:S:)
Drukkolok mindenkinek!:)
15/281 anonim válasza:
Sziasztok! Jaj, de jó, hogy sokan vagyunk! Én nem tudok görbét csatolni, mert nem mérem a hőmet, csak a testemet figyelem,csütörtökön észleltem először a tojásfehérje szerű, nyúlos nyákot, úgyhogy tuti, hogy a napokban van az ovum, voltunk is együtt csütörtök este, meg ma reggel is, aztán bizakodunk. Mindenkinek nagyon szorítok! start5
16/281 anonim válasza:
sziasztok én is csatlakoznék ha nem gond,én 24-re nem várom .nekem februárba volt missed ab-om és azóta nem jön össze ,de most bizakodom Era2 :-)
17/281 A kérdező kommentje:
Akkor a két új csatlakozónak is megy a drukk :-)!
2012. okt. 13. 17:01
18/281 A kérdező kommentje:
október 16.ára aki nem várja, nincs véletlenül görbéd ??? Akkor te leszel az első tesztelő ebben a hónapban, írj majd és egy nevet is kérlek :-)
2012. okt. 13. 17:04
19/281 anonim válasza:
Első vagyok. Az volt a baj, hogy túl hamar lett pozitív teszt aztán azóta meg negatív:( A nemvárt napja pedig most 17. tesztelni nem merek inkább csak várok, hogy megjön e.
Tina voltam:)
20/281 anonim válasza:
Úgyis ér csatlakozni, ha én 16-ra nem várom? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!