Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja még október 28....

Ki nem várja még október 28. ra mint én? Hogy tervezitek ezt a hónapot.

Figyelt kérdés

2012. okt. 10. 17:05
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
én 25re, de az majdnem ua :). Hát mivel több mint 2 éve minden hónapban várom, már addig a napig nem izgat, Aznap kell egy nagyot sírni, ha nem jön össze (de most összejön!!!!), aztán minden kezdődik előlről, hisz minden menzi egy újabb lehetőség első napja.Várjuk együtt?
2012. okt. 10. 17:47
 2/36 A kérdező kommentje:
Várjuk! Nekem ez még csak a 2. hónap, de az elözöbe nem adtunk bele mindent.. Két év az nagyon sok, hogy lehet bírni azt a sok csalódást?
2012. okt. 10. 18:00
 3/36 anonim ***** válasza:
már van kettő, meg tudom,h egy kicsit az én hibám is, mert még nem sikerült leadni az előző kettővel felcsúszott kilókat, úgyhogy most a fogyiprogrma kicsit eltereli a figyelmem. Egyébként nagyon rossz, de tudom, h egyszer úgyis sikerülni fog:). Még adtam magamnak 8évet (27 vok)
2012. okt. 10. 18:03
 4/36 anonim ***** válasza:
ja progeszteron alultermelésem van és a dokim elküldött, h majd rendbejön magától, fogyózzak, meg ilyenek. (előző)
2012. okt. 10. 18:05
 5/36 A kérdező kommentje:
0n 24 vagyok és nekünk ö lesz az elsö, remélem hamar jön.. Elözö babáidnál könnyebben sikerült teherbe esned?
2012. okt. 10. 18:06
 6/36 anonim ***** válasza:
első összejött elsőre, másodiknál úgy volt, h 6hós volt a nagy mikor elkezdtük próbálni a másodikat , 8 hónap próbálkozás után sikerült, de már akkor is u.ilyen progialulműködésem volt (úgy látszik, kicsit lassan jövök helyre szülés után hormonilag). Aztán a 3. babát szülés után 6héttel, vagyis nagyon korán elkezdtük próbálgatni, a 2. most 27hós
2012. okt. 10. 18:14
 7/36 A kérdező kommentje:
Szeretnék már én is boldog anyuka lenni, nagyon rég óta, de csak most jutottunk oda, suli meg miegymás végett hogy már elkezdhetjuk gyártani a gyerköcöt, és nagyon bizom benne hogy hamar sikerül...
2012. okt. 10. 18:21
 8/36 anonim ***** válasza:
Sziasztok :) En 20-ra nem varom :) de mar alig birom kivarni hogy teszteljek :)) jovo het kedden ellovok egyet, elson 2 terhessegemet is kimutatta a mensi nemvart elott 4 nappal :) 2 kisfiam van szeretnenk nagyon pici leanyzot, de persze ha fiu az sem lenne baj felre ne ertsetek!! Vasarnap volt ovum tuti es akkor este voltunk egyutt ferjemmel, es angyon ugy erzem hogy sikerult :) olyan megerzes!! Most kezdodthet a beagyazodas kb :)
2012. okt. 10. 18:26
 9/36 A kérdező kommentje:
Szoritsunk egymásnak csajok! :) Kicsit irigyellek benneteket, mert már van gyermeketek... De nagyon szoritok nektek is, meg magunknak is
2012. okt. 10. 18:29
 10/36 anonim ***** válasza:
én 16-ra nem várom, de nem birom ki addig, szombaton megcsinálok 1 tesztet aztán majd 16-án is, a biztonság kedvéért.
2012. okt. 10. 20:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!