Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja még október 28....

Ki nem várja még október 28. ra mint én? Hogy tervezitek ezt a hónapot.

Figyelt kérdés

2012. okt. 10. 17:05
1 2 3 4
 21/36 szilvig válasza:
13. vagyok. Nekem ma éjjel úgy hasogatott a hasam alja, hogy nem tudtam aludni. Még semmit sem érezhetek (szerintem), de várok, valszeg csak pms :( bár nem értem, mert 13.-án volt peé-m. Kedves kérdező! Nálad helyzet?
2012. okt. 16. 11:22
 22/36 anonim ***** válasza:
Hali! Első, meg mittomén még hanyadik vok. Szóval nekem ilyenkor már elkezdődik ált a barnázásom a menziig, de még nem jelentkezett :), nagyon bizakodok, h talán azért, mert... Félve megyek mindig pisilni, h lesz-e vmi. Kérdező, te hogy s mint?
2012. okt. 16. 13:56
 23/36 A kérdező kommentje:
Nekem 4 napja volt ovum, azota hasszurkáim vannak, a jobb petefészkemben, és az ovus fájdalmaim most sokkal tovább tartottak mint általában, hát nemtudom, bizakodok, és izgulok, szorítok nektek is csajok, aki tesztel az írjon!
2012. okt. 16. 14:47
 24/36 szilvig válasza:
nekem még mindig fáj a hasam bal oldala és a méhem, még éreztem ilyet, de majd kiderül. viszont tesztelni szerintem legkorábban egy hét múlva érdemes, korábban nem, de, ha valaki mégis rászánja magát, akkor mindenképp írjatok. Szép napot!
2012. okt. 17. 08:16
 25/36 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Nekem így alakul a görbém: [link]

Nekem is olyan fura a méhem, nem fáj, hanem inkább mintha izomláz lenne. Én nem fogom kibírni és pénteken ellövöm a Qupidómat.

2012. okt. 17. 08:27
 26/36 anonim ***** válasza:
Ja 11.-es voltam.
2012. okt. 17. 08:28
 27/36 szilvig válasza:
Kis türelmetlen :) akkor péntekre nagyon sok sikert kívánok!!!
2012. okt. 17. 10:28
 28/36 macilány76 válasza:

Szia Mindenki!:)

Jön a hosszú hétvége és nekem éppen 20-án fogy el a duphaston.Akkor kell teszteljek..És ha pozitívat tesztelek, hogy jutok hozzá a következő adaghoz?Passz..

Ez az én görbém.Elég görbe :)uh-val figyeltek, feltehetően vasárnap volt az egyik tüszőrepedés,aztán szerda-csütörtökön a másik.A 2. szerintem nem is látszik a görbén...Szerintetek?

[link]

2012. okt. 17. 10:42
 29/36 A kérdező kommentje:

Szilvig :)már csak 7 nap neked is a nemvártig, te hogy vagy? Van valami tüneted esetleg... én már nagyon izgulok!

Mindenkinek szürkolok, 24. és 25.-re nem várók, sok sikert, tesztelésröl értesítsetek ;)

2012. okt. 21. 11:57
 30/36 macilány76 válasza:

Sziasztok!:)

Én ezzel a görbével fekszem ma le.

[link]

Remélem, csak a Duphaston abbahagyása miatt esett le a hőm.

Sajnos még mindig negatív a teszt:(

Uh szerint 7.-e körül volt peteérés

2012. okt. 23. 18:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!