Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hol van az a csapat akik nem...

Hol van az a csapat akik nem várják október végére?

Figyelt kérdés
Nem találom az új kérdést tőletek, pedig szeptemberben több mint 55 választ válaszoló szorított egymásnak, Böbe, Pipe, Hajni... rémlik valakinek?
2012. okt. 12. 21:07
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/281 anonim ***** válasza:
Jaj! Böbe voltam.
2012. okt. 18. 14:53
 82/281 anonim ***** válasza:
100%
Megint Böbe vagyok. Azt elfelejtettem írni, hogy reggel felsőbb utasításra csináltam egy tesztet. Negatív lett. Hiába magyaráztam a páromnak, hogy attól, hogy a neten valahol azt írták, hogy már a 8+1 napos terhességet kimutathatja (qupido), az nem jelenti azt, hogy úgy is van. Sőt tegnap még itt kérdést is tett fel a nevemben. Olyan jót nevettem rajta! De nem is olyan vicces!
2012. okt. 18. 15:46
 83/281 A kérdező kommentje:
Kia, azt hiszem nagyon jól alakult az életed, most már akkor jöhetne a másik baba!!! Mikor is tesztelsz? Böbe, ez nem a mi napunk tesztelésre :-(. Ma elmentem a dm-be és vettem egy 10 es érzékenységű tesztet. Még sose használtam, de azt írják, hogy 4 nappal a mensi előtt már megbízható. Hát szombaton kéne tesztelnem, de hogy ki fogom e bírni azt nem tudom. Egyenlőre semmi jel mensire, pedig ovulációm a ciklusom 13. napján volt, ilyenkor meg hamarabb szokott megjönni... adná az ég, hogy baba legyen. Kislányom tegnap meghallgatta a pocimat, szerinte van benne baba. :-) hát nem édes? mondja ma is a kis szomszédlánykának, hogy " na gyere kicsim". Őt annyira szereti, hogy pár hete mondta magától, hogy ő szeretne egy hugicát. Csak most lesz 3 éves, nem is hiszem el, hogy érti miről beszélek neki a kistesóval kapcsolatban. De azt már mondja, hogy csak úgy lesz baba ha nő a poci :-). Múlt hónapban kérdi tőlem: Mama? Van a pocidban baba? mondom nincs. erre hozott egy babát és bedugta a polóm alá- "na most már van"- közli velem.:-) a másik verziója, hogy "menjünk akkor vegyünk egyet"... Külföldön élünk ezért engem mamának hív, anyukámnak meg mondja, hogy " anyu"- most voltunk Magyarországon látogatóba, aztán a játszótéren elég furcsán néztek ránk :-).... na megint sokat írtam, de én azt érzem, hogy itt a helye a babának, csak az a költözés bezavar lehet.....
2012. okt. 18. 18:10
 84/281 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon edes a Kislanyod! :-) Az en kicsilanyom meg tenyleg kicsi ehhez, o nem erti meg ezeket a baba-dolgokat. :-)

Igen, mondhstom, hogy jol alakult az eddigi eletem. Ami viszont nagyon nehez es rossz, hogy kb. 600 km valaszt el a szuleimtol. Ugxanis en erdelyi szarmazasu vagyok, a ferjem miskolci. Ezert lettem en is miskolci. Amugy interneten ismerkedtunk meg...:-)

Ti hol laktok Lanyok?

22. en kellene megjonnie.

2012. okt. 18. 19:02
 85/281 anonim ***** válasza:
Ja, Kia voltam :-)
2012. okt. 18. 19:03
 86/281 anonim ***** válasza:
100%

Ma nagyon nem voltam jol, most este meg foleg. Egesz nap kisebb- nagyobb szunetekkel enyhe alhasi gorcseim voltak. Most estere felerosodtek, mar nagyon nehezen elviselhetoek fajdalomcsillapito nelkul. Nagyon faradekony, erotlen vagyok. Ma sokat emelgettem a lanyomat, aztan meg gyorsan kitakaritottam, mig anyosomnal volt. Ereztem, hogy nagyon nehezen birom, mar akkor fajt az alhasam. Aztan (gondolom a megeroltetestol) meg jobban felerosodott a fajdalom. Nem tudom mi lehet, ilyet meg nem tapasztaltam. Remelem nincs semmi komoly problema. Egyelore megvarom a nemvart napjat. Majd tesztelek, ha nem jon meg. Ha meg mindig meglesz ez a mindjart megjon erzes elmegyek a nodokihoz. Felek, nehogy mehenkivuli terhesseg legyen (bar nem is tudom mik annak a tunetei). Menszi elott soha nem gorcsoltem, most nem tudom ez azt akar-e megis jelezni. Mellduzzadas meg evekkel teherbeesesem elott volt egy atmeneti ideig. Ebben a honapban jott minden ilyen szokatlan tunetem elo. Ugy erzem teljesen osszezavarodott a szervezetem.

Kia voltam

Es kitartast Nektek! Meg egy kis turelem es + lesz a tesztetek!!!

:-)))

2012. okt. 18. 19:15
 87/281 A kérdező kommentje:
Remélem jobban vagy Kia! Mióta nem védekezünk sokkal érzékenyebben reagálok a hasam körüli dolgokra, pl eddig sose éreztem semmit menis előtt napokig, most meg még hason feküdni sem merek, mert mi van ha terhes vagyok. ...elég fárasztó. Lehet te is érzékenyebb vagy mostanában. Pihenj azért sose lehet tudni. Én 1000km-re lakok anyutól, évente 4x utazunk haza, ezt az utat egyedül teszem meg a lányommal autóval, anyósom bezzeg itt él a szomszéd utcában :-). most volt 4 éve hogy kint élek a párom német, a lányunk kétnyelvű már két és fél évesen beszélt mindent. Kia megértelek, nekem is mindig honvágyam van!!!De a gyerekem ismeri a túrórudit és a vanilliás karikát, meg a magyar fehérkenyér is a kedvence és a kifli, itt ezek ugye nincsenek....
2012. okt. 18. 19:44
 88/281 anonim ***** válasza:
100%

Jújúj, ma estefelé eléggé hányingerem volt, de nem merem azt hinni, hogy a babától.

Hajni, akkor azt mondod, ha 13-án volt pé-nk, akkor mára kellett volna, hogy megjöjjön? Ez mennyire biztos?:)

Én akkor is kivárom a szombatot, Hajni várd meg velem...!:P :)

Era

2012. okt. 18. 21:28
 89/281 A kérdező kommentje:
okés Era, igazad van, ha október 5.-én volt az ovulációnka, akkor bizony rá 14 nap az 19.-e vagyis holnap kéne igazán megjönnie. találtam görbéket beágyazódásos vérzéssel, volt akinek a 12. dpo-n volt, és tegnap én is a 12 dpo-n voltam, bár nagyon szurkál megint a méhem körül, néha bekeményedik a hasam, mint amikor 9 hónapos terhesen keménykedett a pocakom, tök fura, mint ha érezném, hogy egy körte nagyságú kemény valami lenne a méhem helyén...Era ne tszteljünk holnap reggel?? nekem van 10-es tesztem!:-)De ha azt mondod nem akkor én se!
2012. okt. 18. 21:47
 90/281 A kérdező kommentje:

sziasztok! Leesett a hőm: [link]

Nem csináltam ma tesztet. Ha nem jön meg estére akkor holnap reggel talán van még remény. Veletek mi újság?

2012. okt. 19. 07:54
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!