Hol van az a csapat akik nem várják október végére?
Figyelt kérdés
Nem találom az új kérdést tőletek, pedig szeptemberben több mint 55 választ válaszoló szorított egymásnak, Böbe, Pipe, Hajni... rémlik valakinek?2012. okt. 12. 21:07
111/281 A kérdező kommentje:
Köszi Kia aranyos tőled. Era ezt a tesztet még nem ismerem, de csudajó, déli pisi??? :-) mindjárt megyek azt pisilek én is egyet! :-)
2012. okt. 19. 12:53
112/281 anonim válasza:
Sziasztok! Nekem annyira fájnak a melleim, hogy nem tudok hason aludni, de amúgy semmi tünet, bár nekem még van nyolc napom a nemvártig! Én is nagyon nagyon szorítok mindenkinek, amíg nem jön meg van remény! start5
113/281 anonim válasza:
Gratulálok era! Én is vissza fogok jönni ide a kérdéshez, úgyhogy írjatok! start5
114/281 anonim válasza:
Hajni! Tesztelsz ma? Drukkolok! :)
Kia
115/281 A kérdező kommentje:
:-) bár nagyon szeretnék, de most már kivárom a reggelt. Nagyon rossz, de mint ha megint barnáznék, vagyis a papíron van valami- ami nekem a mensit jelzi :-). reggel írok a tesztről!!! Én már annak is röülök, hgogy Erának sikerült, de komolyan. Era mióta is próbálkoztatok???
2012. okt. 19. 14:55
116/281 anonim válasza:
Halkan gratulálok én is Era :-)))))
Nekem még mindég nem jött meg,tegnap megint teszteltem és negatív :-(
Legalább megjönne és egy új ciklus indulna....
Gyöngyi
117/281 anonim válasza:
Hajninak szorítok!
Még bármi lehet :-)
Gyöngyi
118/281 anonim válasza:
Köszönöm szépen a gratulációkat!:):):):) Annyira boldog vagyok! Vasárnap vagy hétfőn tesztelek mégegyet erősödés miatt, majd azt is megmutatom.
Fél éve várjuk a babát. Remélem, erősödik a teszt, és akkor 5-e után mehetek valamikor dokihoz...:)
Hajni azért még szorítok Neked a holnapi (halvány) pozihoz!!:)
Era
119/281 A kérdező kommentje:
Era. köszike! Fél év ugyan még kibírható, ezzel nyugtatom magam, még csak ez volt a 3. hónapunk próbálkozás terén. Nekem holnap biztos megjön, érzem és este csak megcsináltam azt a 10-es érzékenységű tesztet ami csont negatív, ez már tuti, én már nem reménykedek. Új hónap, új ovuláció. Kicsit megpiszkáltam a páromat is, hogy menjem el spermavizsgálatra.
2012. okt. 19. 21:16
120/281 anonim válasza:
Nagyon sajnálom Hajni :(! Légy továbbra is optimista. Új hónap, új remény! 3 hónap még nem olyan sok idő, de kívánom, hogy mielőbb összejöjjön.
A legjobbakat kívánom Neked!!!! :)
Kia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!