Hol van az a csapat akik nem várják október végére?
Figyelt kérdés
Nem találom az új kérdést tőletek, pedig szeptemberben több mint 55 választ válaszoló szorított egymásnak, Böbe, Pipe, Hajni... rémlik valakinek?2012. okt. 12. 21:07
151/281 A kérdező kommentje:
kedves Sz-ez mindent jelenthet, akár babát, akár mensit. Sajnos akár babás az ember akár mensit vár a tünetek olyan hasonlóak, szinte semmiben sem különböznek. Tessék szépen türelmesnek lenni és kivárni a teszt napját ;-). Én már az új hőgörbémet kezdtem, de neked nagyon szurkolok, hogy sikeres legyen ez a hónap!!!
2012. okt. 23. 12:33
152/281 anonim válasza:
Köszönöm, én is sok sikert kivánok neked az új hónaphoz, remélem már nem kell sokáig várnunk ;) Tesztelni már nem is merek, ki nem állhatom az egy csíkot...
153/281 A kérdező kommentje:
:-) azt én is nagyon utálom ! Most megfogadtam, hogy se ovutesztet nem veszek, se terhestesztet... még maradt a múlt hónapból mindegyikből 2-3 :-), azokat elhasználom és a jövőben nem idegelem és ellenórzöm ennyit a testem, lesz ami lesz!!! Nagyon várjuk az eredményedet, írd meg majd. Mikor tesztlesz??
2012. okt. 23. 13:57
154/281 anonim válasza:
Vasárnap reggel fogok tesztelni ha addig nem jön meg, szorítsatok csajok!! De néha van olyan megakarjönni érzés a hasimban, ugyhogy nem vagyok tul optimista, de azért bizakodok, a párommal mindent megtettünk, amit csak lehetett :) Sz.
155/281 A kérdező kommentje:
Böbe sok boldog szülinapot kívánok neked! Te is már az új diagramot csinálod? Új ciklus, új remény, talán most mi jövünk végre!!!
2012. okt. 24. 09:43
156/281 A kérdező kommentje:
Era 2 mi lett a teszteddel? Pozi??? :-) légyszi írj!!!
2012. okt. 24. 09:45
157/281 anonim válasza:
Sziasztok Lányok!
Nekem ma délelőtt egy gyönyörű pozitív tesztem lett!! :)))
Nagyon-nagyon boldog vagyok!!! :)))
Sikeres novembert, akiknek ebben a hónapban nem sikerült!!!
Pár nap múlva még egyet tesztelek, de azt hiszem a terhes csík ennél nem is lehetne már erősebb...:)
Kia
158/281 anonim válasza:
Nekünk marad a november a reményhónapunk...
Tina voltam:)
Itt is gratulálok minden Kismaminak:)!!
159/281 anonim válasza:
Nagyon gratulálok Kia! start5
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!