Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hol van az a csapat akik nem...

Hol van az a csapat akik nem várják október végére?

Figyelt kérdés
Nem találom az új kérdést tőletek, pedig szeptemberben több mint 55 választ válaszoló szorított egymásnak, Böbe, Pipe, Hajni... rémlik valakinek?
2012. okt. 12. 21:07
❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯
 181/281 A kérdező kommentje:
Jaj de jó kedves "Sz" hát neked is sikerült :-) nagyon nagy gratula nektek is a pároddal!!! Biztos minden rendben lesz, nyugodjatok meg. Era, hogy vagy??? Régen nem hallottunk felőled!!! Légyszi írj!!!
2012. okt. 28. 16:50
 182/281 anonim ***** válasza:

Gratulalok kedves Sz.! :-) Vigyazz magatokra!!!

Kia

2012. okt. 28. 17:27
 183/281 anonim ***** válasza:
Köszi csajok, nemtudom miért de még nem mertem magam elbízni, nem szeretnék csalódni, és nagoyn fogok is vigyázni magunkra :D
2012. okt. 28. 20:24
 184/281 A kérdező kommentje:
Kia és te hogy vagy??? :-) te se írsz már nagyon :-(!!!
2012. okt. 28. 21:16
 185/281 anonim ***** válasza:

Jól vagyok, köszi :). 2 nappal ezelőtt még görcsölgetett enyhén az alhasam és néha-néha rámtört a hányinger. Tegnap és ma viszont semmi tünetem nincs...remélem minden oké odabenn. :)

Dokihoz november 10 körül akarok menni. Elméletileg akkor leszek 7-8 hetes, és szeretném hallani a szívhangot is. Már most hétvége fele elmennék, de mivel itt van nov. 1 és ezzel együtt a hosszú hétvége, így marad a köv. hét.

Nem vagyok elveszve, minden nap benézek ide és várom a jó híreket tőletek :)!!!

Nem felejtettelek el Titeket! :)

Kia

2012. okt. 28. 21:27
 186/281 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy jól vagy Kia és minden elismerésem a türelmedért. Én már 4és fél hetesen dokihoz rohantam annyira látni akartam mi történik odabent :-), persze az orvos semmit sem látott és ettől nagyon szomorú lettem. Még 6 hetesen se volt szívhang, csak aztán nagysokára :-). Nagyon kellemes babvárást kívánok neked is!! ;-) mi tegnap lendültünk bele, most rám is pár kellemes óra vár :-))))
2012. okt. 29. 08:27
 187/281 anonim ***** válasza:

Eppen ezert nem akarok ilyen koran dokihoz rohanni, mert meg ugysem latna semmit es csak aggodnek.

Drukkolok Neked! Remelem ebben a honapban hozzatok is bekoszont a golya! :-)

Kia

2012. okt. 29. 08:56
 188/281 anonim ***** válasza:

A teszt negatív lett. Voltam dokinál, szerinte csak a túlstimulálás miatt megkeveredett egy kicsit a szervezetem. Hát ez van :(

Böbe

2012. okt. 29. 10:16
 189/281 anonim ***** válasza:
Gratulálok kedves Sz nagyon vigyázz magatokra, sajnálom Böbe nagyon szorítok, hogy a november sikeres hónap legyen és persze mindenkinek! Nekem még nem jött meg, de még nem is teszteltem. Viszont szerencsére nem volt több barna folyás, most nincs semmilyen se. Most csendben bizakodunk a férjemmel, aztán valamelyik nap tesztelünk, ha még nem jön meg! puszi mindenkinek, start5
2012. okt. 29. 12:40
 190/281 anonim ***** válasza:

Köszönöm start 5, és szorítok nektek is a teszteléshez... Böbe nagyon sajnálom, és neked is nagyon szorítok a novemberhez!!!

Igazából én majdnem kidobtam a tesztet, mert nem láttadm rajta csikot, ez tegnap reggel volt munka elött teszteltem, aztán mondtam a páromnak hogy sajnos negatív, szomorkodtunk kicsit és elmentem dolgozni, mikor hazaértem, akkor mondta meg hogy ö még azért megnézte miután én elmentem és bizony két csíkocska van ott, csak én nem vártam meg az 5 percet.. :D szoval a párom hamarabb tudott róla mint én, ma is csináltam egy újabb tesztet, picit erösebb mint a tegnapi de még mindig halvány pozitív, de már kezdem elhinni hogy tényleg sikerült;)

2012. okt. 29. 16:15
❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!