Hol van az a csapat akik nem várják október végére?
Gratulalok kedves Sz.! :-) Vigyazz magatokra!!!
Kia
Jól vagyok, köszi :). 2 nappal ezelőtt még görcsölgetett enyhén az alhasam és néha-néha rámtört a hányinger. Tegnap és ma viszont semmi tünetem nincs...remélem minden oké odabenn. :)
Dokihoz november 10 körül akarok menni. Elméletileg akkor leszek 7-8 hetes, és szeretném hallani a szívhangot is. Már most hétvége fele elmennék, de mivel itt van nov. 1 és ezzel együtt a hosszú hétvége, így marad a köv. hét.
Nem vagyok elveszve, minden nap benézek ide és várom a jó híreket tőletek :)!!!
Nem felejtettelek el Titeket! :)
Kia
Eppen ezert nem akarok ilyen koran dokihoz rohanni, mert meg ugysem latna semmit es csak aggodnek.
Drukkolok Neked! Remelem ebben a honapban hozzatok is bekoszont a golya! :-)
Kia
A teszt negatív lett. Voltam dokinál, szerinte csak a túlstimulálás miatt megkeveredett egy kicsit a szervezetem. Hát ez van :(
Böbe
Köszönöm start 5, és szorítok nektek is a teszteléshez... Böbe nagyon sajnálom, és neked is nagyon szorítok a novemberhez!!!
Igazából én majdnem kidobtam a tesztet, mert nem láttadm rajta csikot, ez tegnap reggel volt munka elött teszteltem, aztán mondtam a páromnak hogy sajnos negatív, szomorkodtunk kicsit és elmentem dolgozni, mikor hazaértem, akkor mondta meg hogy ö még azért megnézte miután én elmentem és bizony két csíkocska van ott, csak én nem vártam meg az 5 percet.. :D szoval a párom hamarabb tudott róla mint én, ma is csináltam egy újabb tesztet, picit erösebb mint a tegnapi de még mindig halvány pozitív, de már kezdem elhinni hogy tényleg sikerült;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!