Hol van az a csapat akik nem várják október végére?
Várjuk ki a végét...
Tudod Hajni,nagyon félek,mert a szeptember rosszul zárult
Minden esetre tettem fel 2 utrogestant,és délben és este is fogok. Ha reggel megint pozi lesz megyek íratni még,remélem kellesz!
Sziasztok! Gyöngyi neked nagyon megy a drukk, hogy holnap reggel egy erős pozi teszted legyen! Nekem fent van a hőm, megállt 37-en, innen se fel, se le nem megy. Remélem marad ennyi és 19.-én nem esik le.
Böbe
Én is itt vagyok:)Én szombaton reggel tesztelek.Olyan fáradt vagyok napok óta és este nem tudok aludni csak forgolódom:(Sokat szédelgek is de ez lehet alacsony vérnyomástól.Pisilni még nem járok sűrűn mint anno szóval passz, hogy sikerült e ez a hónap.De nagyon remélem, hogy igen:)
Drukkolok MINDENKINEK:)!!
Tina
Sziasztok! Tegnap délután is csináltam egy tesztet mert nem bírtam ki,az is halvány pozitív lett. Ma reggel is csináltam ,az már erősebb pozitív :-). El sem merem hinni
Az utrogestan kúp megy 3*2-vel.Beszéltem a dokival,ma este megyek hozzá,íratok még utro-t és megnézi UH-al,bár még tuti nem lát semmit,esetleg a nyálkahártyát. Bejött a gravida+e vitamin+folsav kombináció.
A reggeli kávét már nem bírtam meginni,ill a paprika illatát sem toleráltam :-)
Remélem Nektek is pozi lesz a teszt!!!
Hajrááááááá :D
Köszönöm ,hogy drukkoltok :-))))
Gyöngyi
Köszönöm szépen :-)Aranyos vagy
Bár 12 hétig biztos bennem lesz egy kis félsz,de pozitívan állok hozzá :))))))
Mindenkinek mihamarabbi pozitív tesztet kívánok!!!!!
Gyöngyi
Gyöngyi nagyon nagy gratula nektek! Kívánok neked boldog és gondtalan babavárást!
Böbe
Gratulálok Gyöngyi:)!!Bár én is ilyen pozitívan állhatnék a dolgokhoz de én megint azt érzem, hogy nem sikerült most se :(..
Tina voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!