Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hol van az a csapat akik nem...

Hol van az a csapat akik nem várják október végére?

Figyelt kérdés
Nem találom az új kérdést tőletek, pedig szeptemberben több mint 55 választ válaszoló szorított egymásnak, Böbe, Pipe, Hajni... rémlik valakinek?
2012. okt. 12. 21:07
 231/281 anonim ***** válasza:

Várjuk ki a végét...

Tudod Hajni,nagyon félek,mert a szeptember rosszul zárult

Minden esetre tettem fel 2 utrogestant,és délben és este is fogok. Ha reggel megint pozi lesz megyek íratni még,remélem kellesz!

2012. nov. 12. 10:22
 232/281 A kérdező kommentje:
ok, írd majd meg, hogy hogyan érzed magad!!!
2012. nov. 12. 10:26
 233/281 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Gyöngyi neked nagyon megy a drukk, hogy holnap reggel egy erős pozi teszted legyen! Nekem fent van a hőm, megállt 37-en, innen se fel, se le nem megy. Remélem marad ennyi és 19.-én nem esik le.

Böbe

2012. nov. 12. 13:10
 234/281 anonim ***** válasza:

Én is itt vagyok:)Én szombaton reggel tesztelek.Olyan fáradt vagyok napok óta és este nem tudok aludni csak forgolódom:(Sokat szédelgek is de ez lehet alacsony vérnyomástól.Pisilni még nem járok sűrűn mint anno szóval passz, hogy sikerült e ez a hónap.De nagyon remélem, hogy igen:)

Drukkolok MINDENKINEK:)!!

Tina

2012. nov. 12. 14:51
 235/281 anonim ***** válasza:
Gyöngyi, Tina nagyon szorítok, Böbe neked is, nálam is így volt, 37en stagnált a höm több mint egy hétig, aztán 36,8on volt és onnan már nem ment lejjebb :) Hajrá csajok!! Sz.
2012. nov. 12. 16:32
 236/281 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Tegnap délután is csináltam egy tesztet mert nem bírtam ki,az is halvány pozitív lett. Ma reggel is csináltam ,az már erősebb pozitív :-). El sem merem hinni

Az utrogestan kúp megy 3*2-vel.Beszéltem a dokival,ma este megyek hozzá,íratok még utro-t és megnézi UH-al,bár még tuti nem lát semmit,esetleg a nyálkahártyát. Bejött a gravida+e vitamin+folsav kombináció.

A reggeli kávét már nem bírtam meginni,ill a paprika illatát sem toleráltam :-)

Remélem Nektek is pozi lesz a teszt!!!

Hajrááááááá :D

Köszönöm ,hogy drukkoltok :-))))

Gyöngyi

2012. nov. 13. 08:42
 237/281 A kérdező kommentje:
Gyöngyi, annyira örülök, hogy újra pozitív a teszted!!! Nagyon kívánom, hogy szép és egészséges terhességed legyen és írj néha azért, hogy mi újság veletek ;-) gratula a férjednek is persze, neki is nagy szerepe volt :-)
2012. nov. 13. 09:02
 238/281 anonim ***** válasza:

Köszönöm szépen :-)Aranyos vagy

Bár 12 hétig biztos bennem lesz egy kis félsz,de pozitívan állok hozzá :))))))

Mindenkinek mihamarabbi pozitív tesztet kívánok!!!!!

Gyöngyi

2012. nov. 13. 09:21
 239/281 anonim ***** válasza:

Gyöngyi nagyon nagy gratula nektek! Kívánok neked boldog és gondtalan babavárást!

Böbe

2012. nov. 13. 10:56
 240/281 anonim ***** válasza:

Gratulálok Gyöngyi:)!!Bár én is ilyen pozitívan állhatnék a dolgokhoz de én megint azt érzem, hogy nem sikerült most se :(..

Tina voltam

2012. nov. 13. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!