Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hol van az a csapat akik nem...

Hol van az a csapat akik nem várják október végére?

Figyelt kérdés
Nem találom az új kérdést tőletek, pedig szeptemberben több mint 55 választ válaszoló szorított egymásnak, Böbe, Pipe, Hajni... rémlik valakinek?
2012. okt. 12. 21:07
 251/281 anonim ***** válasza:
Ja Böbe voltam! A te görbéd szép, remélem legalább neked sikerül, én már nem reménykedem, a dokim elszomorított.
2012. nov. 14. 10:16
 252/281 A kérdező kommentje:
Mit mond a dokid? Ha neki péntekig ráér a vizsgálat, akkor nem lehet nagy baj. Teljesen jó a görbéd, a babatervező.hu-n van egy csomó példagörbe amikor leesik a hő vagy kiugró értéke van. Nem jelent közvetlen rosszat, ne szomorkodj!!!
2012. nov. 14. 12:52
 253/281 A kérdező kommentje:
Lányok elfelejtettem írni, hogy tegnap este úgy megszédültem a mosdókagyló felett, forgott velem a világ :-)... de korai tünet lenne, nem is beszélem be magamnak, de hülyén nézhettem ki, hogy a tükör előtt örülök magamnak, máskor a frász jönne rám ha csak úgy szédelegnék :-)... totál elmúlt a hasgörcösm és mintha nem is lennék annyira felpuffadva. 2 napja székelykáposztát csináltam huhhh de finom volt. a párom német, él hal a magyaros kajákért, kivétel a töltött paprikám... úgy csinálnék töltött káposztát de itt nincs olyan savanyított káposztalevél mint otthon. ... na csak gondoltam elterelem a gondolatainkat másfele. megyek befejezem a kelbimbó levest...
2012. nov. 14. 13:07
 254/281 anonim ***** válasza:
Sajnos tényleg baj van. A doki azt mondta, hogy valószínű be akart ágyazódni az embrió, de a szervezetem ellenségnek tekintette és megölte. Azt mondta, ha a megjön akkor szinte biztos, hogy ez történt. Sajnos neki lesz igaza, mert megjött. Pénteken majd el kezdik kivizsgálni, mert lehet hogy összeférhetetlenek vagyunk a párommal. Ezért keseredtem el annyira :( Nektek azért nagyon drukkolok!
2012. nov. 14. 13:11
 255/281 anonim ***** válasza:
A nevem megint le maradt! Böbe voltam
2012. nov. 14. 13:15
 256/281 anonim ***** válasza:

Ha nagyon elszántan szeretnél savanyú káposztát akkor nekem van egy nagyon jó receptem, de sajnos 4-5 hét mire kész lesz.

Böbe

2012. nov. 14. 13:26
 257/281 A kérdező kommentje:
Hallottam én is arról, hogy az anyai szervezet ellenségnek érzi a magzatot és ellenanyagot termel, hogy kilökődjön. De normális esetben ezért aztán legyengül a terhes anya immunrendszere, hogy a terhesség mégis megmaradjon. Gondolod ezért ment 38 fölé a hőd??? Nagyon kívánom neked Böbe, hogy minnél hamarabb megtalálják a megoldást arra, hogy babátok legyen. mit javasolt most a doki??? Tényleg korán jött meg mert ovu után minimum 12-14 napnak kell lennie a luteális fázisnak. Írd meg majd mit mondott a doki!!! együtt érzünk veled mind!!!
2012. nov. 14. 13:33
 258/281 A kérdező kommentje:
Jézusom 4-5 hetet várni a savanyú káposztára??? Még a terhességi tesztre is alig bírok várni két hetet :-). Most 22.-én utazunk Sopronba és szépen bevásárolok mindent, tudjátok, turó rudi, pilóta keksz és társaik, hmm erős pista...na meg akkor savanyú kápi, szoktam venni vecsési kápit is.. ... köszi Böbe, de ennyire nem vagyok konyhatündér. Még kovászos ubit se tudok csinálni... bezzeg a nagyanyám...
2012. nov. 14. 13:36
 259/281 anonim ***** válasza:

Majd megírom mit mondott a doki. Nagyon félek, a páromnak még el se mertem mondani.

Neked jó bevásárlást. Mi tanyán lakunk, így én mindent megtermelek itthon. A savanyú káposztától, a paradicsomlétől, a kolbász, szalámiig mindent. Nekem most 2 50 literes hordóban savanyodik a káposztám.

2012. nov. 14. 13:52
 260/281 anonim ***** válasza:
Jaj a név. Böbe voltam. ja meg 2db 50 literes hordó.
2012. nov. 14. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!