Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hol van az a csapat akik nem...

Hol van az a csapat akik nem várják október végére?

Figyelt kérdés
Nem találom az új kérdést tőletek, pedig szeptemberben több mint 55 választ válaszoló szorított egymásnak, Böbe, Pipe, Hajni... rémlik valakinek?
2012. okt. 12. 21:07
 271/281 anonim ***** válasza:

Megírom mindenképp, de az a baj, hogy nyáron éreztem azt a pluszt, éreztem, hogy valami más-most semmi..:(

Tina

2012. nov. 16. 12:49
 272/281 A kérdező kommentje:
Lányok zárom ezt a kérdést, úgy is szinte mindenki ott van a november 22. körüli kérdésnél már, Tina, Böbe és a többiek. A kismamik meg nem jelentkeznek nagyon, remélem szépen telik majd a kismama időszak nekik is, a többieknek meg nagyon sok szerencsét a jövőben. Köszönöm mindenkinek aki itt volt és támogatta a másikat, köszi az együttérzést.
2012. nov. 16. 14:58
 273/281 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Engem azért érdekelne,hogy sikerült-e ebben a hónapban a baba Hajni és a többiek?

Én meg vagyok várom a jövőhetet ,hogy mi lesz az UH-on.

Gyöngyi

2012. nov. 16. 16:01
 274/281 A kérdező kommentje:
Kb fél órája vettem észre, hogy pecsételek. Nekem ez a hónap nem sikerült. Természetesen vissza nézek majd ide, csak már alig jöttek válaszok. Gyöngyi boldog babavárást kívánok neked is :-) Üzenj majd, meg fogom nézni a válaszokat!!! Neked is köszi mindent!!!
2012. nov. 16. 18:39
 275/281 anonim ***** válasza:
Sziasztok lányok! A 3. válaszoló voltam, a novemberi kérdésben már nem vettem részt! Mint írtam okt.27-re nem vártam,szerencsére nem is jött meg, okt.31-én pozítivat teszteltem. Ma vagyok 17 hetes + 5 napos terhes,majd febr.12-én megyek a genetikai uh-ra, aznap pont 19 hetes leszek. Veletek mi újság? Remélem sokan kismamik vagytok már! Írjatok! Üdv! start5
2013. febr. 3. 09:46
 276/281 A kérdező kommentje:
Szia Start 5! hajni vagyok és nekem decemberbe az 5. próbahónapban lett pozi a tesztem. ma voltam dokinál már 11 hetes vagyok. December elején tüszőrepesztő szurit kaptam és így sikerült. Én is nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lett a többiekkel, kéne pár embernek privit írni, hogy jöjjenek ide vissza egy kicsit nosztalgiázni!!! Segítesz??? Örülök, hogy ilyen szépen növekedtek!!! Böbéről semmit nem tudok, Gyönygi írt, már ő is szépen kerekedik.
2013. febr. 4. 16:28
 277/281 anonim ***** válasza:

Szia Hajni! Örülök, hogy írtál és annak is, hogy neked is sikerült! Gratulálok!

Én is pont azért írtam, mert érdekelt, hogy kivel mi van? Pesze írhattunk privit! Puszi

2013. febr. 7. 11:25
 278/281 anonim ***** válasza:
Sziasztok, én is gratulálok Hajni! Én tegnap voltam uh és megtudtam hogy kis kukis van odabent, 19 hetes vagyok és már hetek óta érzem a babám mocorgásait... Mirndenkinek gratulálok, és szorítok hogy minden eredmény jo legyen. Sz.
2013. febr. 7. 16:51
 279/281 anonim ***** válasza:
Neked is gratulálok kedves Sz., én is már két hete érzem a babám, már egyre aktívabb a drága én most a 18 hét 3. napján tartok. Imádom érezni őt!
2013. febr. 8. 09:48
 280/281 anonim ***** válasza:

Olyan jó volt itt együtt izgulni mindenkivel:)Nagyon jó lenne hallani a többiekről tényleg!Hátha visszanéznek:)

Tina voltam

2013. febr. 12. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!