Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hol van az a csapat akik nem...

Hol van az a csapat akik nem várják október végére?

Figyelt kérdés
Nem találom az új kérdést tőletek, pedig szeptemberben több mint 55 választ válaszoló szorított egymásnak, Böbe, Pipe, Hajni... rémlik valakinek?
2012. okt. 12. 21:07
 261/281 A kérdező kommentje:
Nálatok akkor minden bio:-) manapság azt a sok szart amit árulnak a boltokban, szernecsé vagy. az én nagyanyám is csak lisztet meg cukrot és sót vett a boltban, mindenük volt otthon és mindent meg tudott csinálni... brindzás tészta he? :-) pároddal beszéljél neki is tudnia kell hogy mi van!! hol laktok mi a környék neve??
2012. nov. 14. 14:04
 262/281 anonim ***** válasza:

Mi Bács-kiskun megyében lakunk, Kiskunmajsához közel.

Ha hazaér a párom akkor elmondom neki és megkérem, hogy jöjjön velem pénteken a dokihoz. Addig is próbálom elterelni a figyelmem.

Böbe

2012. nov. 14. 14:14
 263/281 anonim ***** válasza:
Jaj lányok! Miért nem lehet minden egyszerűbb! tegnap 15.31 kor felhívott a dokim, hogy menjek már el egy hcg vérvételre. Én rohantam át Szegedre, megcsinálták. Reggel 7.00 kor megint telefonált a doki, hogy menjek már megint át mert meg kéne nézni uh-n, hogy mi van. Hát, most értem haza. A hcg-m 26 lett. A vérzésem ma reggelre elmúlt és az uh 16 mm nyálkahártyát látott a doki. Azt mondta jövő héten kedden menjek vissza. Megint vérvétel, meg uh. Most teljesen meg vagyok zavarodva. A doki azt mondta, ha nem jön meg és a hcg-m is nőni fog akkor lehet reménykedni.
2012. nov. 15. 09:41
 264/281 anonim ***** válasza:
Ja Böbe voltam.
2012. nov. 15. 09:43
 265/281 A kérdező kommentje:
na látod Böbe!!!ezek azért igazán jó hírek. a hcg tesztek 25 ös erősségűek magyarán igen az elején vagy, de ez a hcg szint nagyon megfelel a dpo-s napjaidnak :-) pihenj sokat, lazíts, és keddig próbálj meg nem megőrülni, mert tudom, hogy nagyon nehéz lesz. én tudod mit csinálnék? minden reggel egy terhestesztet hogy megnyugodjak, minden nap egyet keddig :-) gondolok ár és nagyon szurkolok!!! sőt ha hétfőn kellett volna tesztelned akkor az a 26-os hcg nagyon is erős
2012. nov. 15. 10:40
 266/281 A kérdező kommentje:
Böbe ebben a hónapban nem álmodtál olyat, hogy kislányt szülsz ugye??? mert akkor itt az eredménye. meg kell mondjam tökéletesebbre nem is időzíthettétek volna az együttléteket, ovu előtt, ovu napján és ovu után ennél nincs is nagyobb esély.Tina szombaton tezstelsz ugye???
2012. nov. 15. 10:46
 267/281 anonim ***** válasza:

Köszönöm a biztatást. Sima vizeletteszt még nem mutatja ki, a dokim azt mondta majd 2 nap múlva próbálkozzak, mert a vérben hamarabb ki lehet mutatni a hcg-t mint vizeletben. Pihenek, szigorú ágynyugalomra vagyok ítélve. A párom reggel hívta anyukámat, hogy figyeljen rám, hogy betartsam amit a doki előírt. Úgy érzem magam mint egy kisgyerek, de jól esik a törődés. Majd megírom a fejleményeket.

Böbe

2012. nov. 15. 10:53
 268/281 A kérdező kommentje:
Na akkor tessék pihengetni, még jó, hogy ágyból is lehet netezni ;-).
2012. nov. 15. 12:16
 269/281 anonim ***** válasza:

Hányadik dpo-n vagy Böbe?:)Amúgy szívből gratulálok!

Én úgy érzem, belső megérzés, hogy totál negatív lesz a szombati teszt és ez a hónap se sikerült..

Tina voltam

2012. nov. 15. 18:06
 270/281 A kérdező kommentje:
Tina, nyugi ne legyél ilyen negatív!!! :-) az esély minden hónapban meg van, ha volt sex. képzeld a dokim azt is mondta a múltkor, hogy egyszerűen vannak olyan megtermékenyülések, hogy sehogy sem passzol az ovu napjához, vagy más ovus tünetekhez... ezek a spontán ovuk. A természet elrendezi a maga dolgait, nekünk a dolgunk türelmesen várni :-). szombaton nagyon várjuk a te eredményeidet is !!! fel a fejjel
2012. nov. 15. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!