Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hol van az a csapat akik nem...

Hol van az a csapat akik nem várják október végére?

Figyelt kérdés
Nem találom az új kérdést tőletek, pedig szeptemberben több mint 55 választ válaszoló szorított egymásnak, Böbe, Pipe, Hajni... rémlik valakinek?
2012. okt. 12. 21:07
❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯
 211/281 A kérdező kommentje:
micsoda erős pozi teszt :-), itt biztos minden rendben lesz, start 5!!! Tina, te is itt vagy? Csajok totál megbolondult a szervezetem, volt középidős fájásom és másnap vérfolt... de a hőm alacsony és az ovutesztek negatívak. most meg ma megint középidős fájdalom, tojásfehérje nyálka és erősödik az ovuteszt is. Miért véreztem szerintetek középidőben??? Ma lesz sex, mert tuti holnap pozi lesz az ovutesztem, csak ez a vérfolt nem tudom hogy mi volt!! Szerintetek?
2012. nov. 3. 18:26
 212/281 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Kedves Tina szívből kívánok neked is ilyen szép erős pozi tesztet! Drukkolok ezerrel!

Szerintem kedves kérdező a vérfolt is a közelgő ovulációt jelezte legalábbis nekem is volt már olyan, hogy az is jelezte, de érdekes, hogy nem minden hónapban. Nagyon nagyon szorítok neked is!

Üdv: start5

2012. nov. 4. 08:36
 213/281 anonim ***** válasza:

Szia Hajni! Pont ugyanabban a cipőben járunk.30.-án középidős fájdalom,ami 3 napig tartott,együtt voltunk 2x. Egy nap szünet és tegnap,ill ma megint ovus fájdalom..?? tegnap megint akció. Nem értem,mi lehet a gond.2 ovuláció?

Ja és a baloldalon van, ahol sajnos szűk a petevezető :(

De hátha átvándorol a jobb oldalra

Minden pozi tesztesnek nagy gratula :-)))))

2012. nov. 4. 13:24
 214/281 anonim ***** válasza:
bocsi Gyöngyi voltam
2012. nov. 4. 13:32
 215/281 A kérdező kommentje:
szia Gyöngyi!!! nekem ma végre pozi lett az ovutezstem csak a hőm stagnál még ugye, bár 3 napja az a ovufájdalom és vérfolt... nem értem én már ezt, de 2naponta sexeltünk, ma meg pozi a tesztem erre a férjem elutazott :-(, frankó nagyon mit ne mondjak. gyöngyi hát akkor üdvözlünk újra itt és ezek szerint 18.-a körül tesztelsz :-) sok siekrt neked is!!! remélem holnap felmegy a hőm, mert akkor egy nagyon szép görbém lehetne. bárcsak pozi lenne a vége 14 nap múlva ... úgy de úgy örülnék neki már!!! :-)
2012. nov. 4. 18:57
 216/281 anonim ***** válasza:

Szia Hajni! Igen 18 körül tesztelek,de nem fűzök hozzá túl sok reményt,hogy sikerült mert a bal oldal nem jó :( (50%-ról indulok)

De soha nem lehet tudni...

Neked is sok sikert :)

Gyöngyi

2012. nov. 6. 09:26
 217/281 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Hogy vagytok! Nekem a hétvégém nagyon jól sikerült. Hétfőn volt ovum. Most várunk! De olyan lassan telik az idő. Nekem 19.-én nem kéne megjönni.

Böbe

2012. nov. 7. 11:00
 218/281 anonim ***** válasza:

Sziasztok, ma voltam a nögyógyásznál, megerösítette hogy babóca lakik a pocakomban, és jó helyen van hála istennek, az uh-on csak egy kis fekete folt volt de olyan boldoggá tett :D Sz.

Ti hogy vagytok? Minden ovusnak megy a drukk!!

2012. nov. 7. 15:16
 219/281 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Kedves Sz nagyon örülök, hogy minden rendben van a pocakodban :-). Én is ma voltam dokinál, nálam egyenlőre az látszott, hogy tegnap volt tüszőrepedésem és a dokim is nagyon bíztatott a görbémet és az uh-t látva. Szerinte múlt hónapoban nem volt rendes tüszőrepedésem, kedves Gyöngyi úgy néz ki, hogy nekem meg a bal oldal a frankóbb :-). Böbe nagyon drukkolok neked is és bevallom nagyon kíváncsi vagyok, hogy ebben a hónapban kiknek lehet majd gratulálni. A dokim sok mindenről felvilágosított, pl hogy azon ne aggódjak ha csak havi 2x sexelünk, mert igazából a sperma attól még jó minőségű akár ha havi 1x vanis csak sex és az ovuteszt jó dolog, nálam valós értéket mutat... használjam nyugodtan, hogy ne a páromat kelljen a végsőkig kimeríteni :-) szegény férjem nem egy nagy lepedőakrobata, de nem is ezért vagyunk együtt... nos csajok azt hiszem sokan túl vagyunk már az ovun és most jön az a időszak, hogy a hőgörbe leesésétől rettegünk .-) sok sikert mindenkinek és írjatok!!! Erával vajon mi van és:-)
2012. nov. 7. 15:58
 220/281 anonim ***** válasza:

Itt vagyok, itt vagyok:):)

Most zajlott le az ovu bár őszintén nekem is összevisszaság van ebben a hónapban.10. naptól kezdődött a tojásfehéres nyák aztán rá két napra már kevert volt mert jött egy adag mint ha bepisiltem volna vízszerű aztán utána egy jó adag tojásos.Másnap ugyanez csak még párosult egy kis fehér krémes.Ilyenről se hallottam még:D Minden esetre végig együtt voltunk a párommal-az ő nagy örömére:)Szóval most mi is várunk.Első tesztem 17.-én reggel lesz.Nagyon-nagyon drukkolok minden sorstársamnak:):)!!!!

Tina voltam

2012. nov. 7. 17:16
❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!