Hol van az a csapat akik nem várják október végére?
Sziasztok! Kedves Tina szívből kívánok neked is ilyen szép erős pozi tesztet! Drukkolok ezerrel!
Szerintem kedves kérdező a vérfolt is a közelgő ovulációt jelezte legalábbis nekem is volt már olyan, hogy az is jelezte, de érdekes, hogy nem minden hónapban. Nagyon nagyon szorítok neked is!
Üdv: start5
Szia Hajni! Pont ugyanabban a cipőben járunk.30.-án középidős fájdalom,ami 3 napig tartott,együtt voltunk 2x. Egy nap szünet és tegnap,ill ma megint ovus fájdalom..?? tegnap megint akció. Nem értem,mi lehet a gond.2 ovuláció?
Ja és a baloldalon van, ahol sajnos szűk a petevezető :(
De hátha átvándorol a jobb oldalra
Minden pozi tesztesnek nagy gratula :-)))))
Szia Hajni! Igen 18 körül tesztelek,de nem fűzök hozzá túl sok reményt,hogy sikerült mert a bal oldal nem jó :( (50%-ról indulok)
De soha nem lehet tudni...
Neked is sok sikert :)
Gyöngyi
Sziasztok! Hogy vagytok! Nekem a hétvégém nagyon jól sikerült. Hétfőn volt ovum. Most várunk! De olyan lassan telik az idő. Nekem 19.-én nem kéne megjönni.
Böbe
Sziasztok, ma voltam a nögyógyásznál, megerösítette hogy babóca lakik a pocakomban, és jó helyen van hála istennek, az uh-on csak egy kis fekete folt volt de olyan boldoggá tett :D Sz.
Ti hogy vagytok? Minden ovusnak megy a drukk!!
Itt vagyok, itt vagyok:):)
Most zajlott le az ovu bár őszintén nekem is összevisszaság van ebben a hónapban.10. naptól kezdődött a tojásfehéres nyák aztán rá két napra már kevert volt mert jött egy adag mint ha bepisiltem volna vízszerű aztán utána egy jó adag tojásos.Másnap ugyanez csak még párosult egy kis fehér krémes.Ilyenről se hallottam még:D Minden esetre végig együtt voltunk a párommal-az ő nagy örömére:)Szóval most mi is várunk.Első tesztem 17.-én reggel lesz.Nagyon-nagyon drukkolok minden sorstársamnak:):)!!!!
Tina voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!