Hol van az a csapat akik nem várják október végére?
131/281 A kérdező kommentje:
Tina, nagyon drukkolok neked, ha holnap is tesztelsz és pozi lesz akkor biztosan sikerül ni fog!!! Azért állpozi tezst ritkán van. Nekem csak egyszer volt , amikor rosszul végeztem el a teszt menetét, túlmártottam. De ha követted rendesen az utasításokat akkor bizots pozi és nem csaphat be! Több száz tesztelésen vagyok túl, egyértelmű áll pozitív sose volt!!! Kíváncsian várom a fejleményeket! Böbe, sajnálom, hogy nem sikerült, de valamikor nekünk is össze fog jönni az tuti! Én tegnap legurítottam egy koktélt, ma meg szépen vettem pár új ruhát, az mindig feldob. :-) lazíts te is!!!
Szia! Én is sajnálom, hogy a férjed így reagált, lehet csak ő is csalódott, hogy nem sikerült és azóta már máshogy látja. S sajnálom, hogy nem sikerült ez a hónapod. Azon én is gondolkoztam, hogy nem kellene ennyit itt lenni az oldalon, mert akkor tuti, hogy mindig arra gondolunk. De azért a pozi tesztekkel majd gyertek ám! Mindenkinek nagyon szorítok, hogy hamar az legyen! Nekem még pont egy hetem van a nem vártig, azért majd megírom, hogy mi újság! Drukkolok továbbra is mindenkinek! start5
2012. okt. 20. 20:18
133/281 A kérdező kommentje:
Nagyon várjuk start 5 a te eredményedet is! Igazán lehetne még egy pozi teszt :-) ebben a hónapban is!!! Hajrá csajok!!!
134/281 A kérdező kommentje:
Hogy vagy Era? Én amint erős pozit teszteltem, elkezdődött nálam az, hogy 5 percenként pisiltem :-) Írj légyszi, hogy hogy vagy!!! Várjuk mind szerintem!!!
Sziasztok! :)
A 2 napja, mióta pozit teszteltem, alig tudok aludni, olyan izgatott vagyok.:) No meg ég a gyomrom mint a fene! Egyfolytában.:S De nem baj, csak legyen miért szenvedni...:) Pisilni nem járok sűrűbben, a gyomrommal van több gond.
Holnap fogok mégegy tesztet csinálni, remélem olyan erős lesz a teszt csík, mint a kontroll csík..:)
Szurkolok nektek nagyon!
Era
2012. okt. 21. 08:37
136/281 A kérdező kommentje:
Szia :-)! Biztos minden rednben lesz, a gyomrodra meg majd szedhetsz olyan gyógyszert amit terhesen is szabad. Már nem tudom, hogy ez neked az első terhességed e vagy hanyadik, ne hari megírnád?
szép vasárnapot mindenkinek!
Sziasztok nekem is még 7 napom van a nemvártig, csajok akiknek még nem vált valóra az álmotok, ne csüggedjetek, tudom hogy mindannyian boldog anyukák leszünk nemsokára! Aki még nem várja mint én annak szurkolok,hajrá;) Sz.
2012. okt. 21. 11:52
Mensim még mindig sehol.Jele sincsen, hogy szándékozna megjönni.Cicijeim akkorák lettek mára mint egy kisebb dinnyécskék és feszül a méhemnél lent.Anno az első babónál is így volt, hát nagyon-nagyon reménykedünk:)
Tina voltam
jah és szorítok mindenkinek akinek még nem jött meg és esélyes a babuci!:)
2012. okt. 21. 15:28
Én is szorítok Neked Tina, na meg persze mindenkinek aki ezután tesztel :)!!!
Kia
2012. okt. 21. 16:13
140/281 A kérdező kommentje:
Mikor veszel tesztet Tina??? :-)
Kapcsolódó kérdések: