Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hol van az a csapat akik nem...

Hol van az a csapat akik nem várják október végére?

Figyelt kérdés
Nem találom az új kérdést tőletek, pedig szeptemberben több mint 55 választ válaszoló szorított egymásnak, Böbe, Pipe, Hajni... rémlik valakinek?
2012. okt. 12. 21:07
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯
 131/281 A kérdező kommentje:
Tina, nagyon drukkolok neked, ha holnap is tesztelsz és pozi lesz akkor biztosan sikerül ni fog!!! Azért állpozi tezst ritkán van. Nekem csak egyszer volt , amikor rosszul végeztem el a teszt menetét, túlmártottam. De ha követted rendesen az utasításokat akkor bizots pozi és nem csaphat be! Több száz tesztelésen vagyok túl, egyértelmű áll pozitív sose volt!!! Kíváncsian várom a fejleményeket! Böbe, sajnálom, hogy nem sikerült, de valamikor nekünk is össze fog jönni az tuti! Én tegnap legurítottam egy koktélt, ma meg szépen vettem pár új ruhát, az mindig feldob. :-) lazíts te is!!!
2012. okt. 20. 20:07
 132/281 anonim ***** válasza:
Szia! Én is sajnálom, hogy a férjed így reagált, lehet csak ő is csalódott, hogy nem sikerült és azóta már máshogy látja. S sajnálom, hogy nem sikerült ez a hónapod. Azon én is gondolkoztam, hogy nem kellene ennyit itt lenni az oldalon, mert akkor tuti, hogy mindig arra gondolunk. De azért a pozi tesztekkel majd gyertek ám! Mindenkinek nagyon szorítok, hogy hamar az legyen! Nekem még pont egy hetem van a nem vártig, azért majd megírom, hogy mi újság! Drukkolok továbbra is mindenkinek! start5
2012. okt. 20. 20:18
 133/281 A kérdező kommentje:
Nagyon várjuk start 5 a te eredményedet is! Igazán lehetne még egy pozi teszt :-) ebben a hónapban is!!! Hajrá csajok!!!
2012. okt. 20. 22:12
 134/281 A kérdező kommentje:
Hogy vagy Era? Én amint erős pozit teszteltem, elkezdődött nálam az, hogy 5 percenként pisiltem :-) Írj légyszi, hogy hogy vagy!!! Várjuk mind szerintem!!!
2012. okt. 20. 22:13
 135/281 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok! :)

A 2 napja, mióta pozit teszteltem, alig tudok aludni, olyan izgatott vagyok.:) No meg ég a gyomrom mint a fene! Egyfolytában.:S De nem baj, csak legyen miért szenvedni...:) Pisilni nem járok sűrűbben, a gyomrommal van több gond.

Holnap fogok mégegy tesztet csinálni, remélem olyan erős lesz a teszt csík, mint a kontroll csík..:)

Szurkolok nektek nagyon!

Era

2012. okt. 21. 08:37
 136/281 A kérdező kommentje:

Szia :-)! Biztos minden rednben lesz, a gyomrodra meg majd szedhetsz olyan gyógyszert amit terhesen is szabad. Már nem tudom, hogy ez neked az első terhességed e vagy hanyadik, ne hari megírnád?

szép vasárnapot mindenkinek!

2012. okt. 21. 08:58
 137/281 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok nekem is még 7 napom van a nemvártig, csajok akiknek még nem vált valóra az álmotok, ne csüggedjetek, tudom hogy mindannyian boldog anyukák leszünk nemsokára! Aki még nem várja mint én annak szurkolok,hajrá;) Sz.
2012. okt. 21. 11:52
 138/281 anonim ***** válasza:
100%

Mensim még mindig sehol.Jele sincsen, hogy szándékozna megjönni.Cicijeim akkorák lettek mára mint egy kisebb dinnyécskék és feszül a méhemnél lent.Anno az első babónál is így volt, hát nagyon-nagyon reménykedünk:)

Tina voltam

jah és szorítok mindenkinek akinek még nem jött meg és esélyes a babuci!:)

2012. okt. 21. 15:28
 139/281 anonim ***** válasza:
100%

Én is szorítok Neked Tina, na meg persze mindenkinek aki ezután tesztel :)!!!

Kia

2012. okt. 21. 16:13
 140/281 A kérdező kommentje:
Mikor veszel tesztet Tina??? :-)
2012. okt. 21. 16:15
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!