Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hol van az a csapat akik nem...

Hol van az a csapat akik nem várják október végére?

Figyelt kérdés
Nem találom az új kérdést tőletek, pedig szeptemberben több mint 55 választ válaszoló szorított egymásnak, Böbe, Pipe, Hajni... rémlik valakinek?
2012. okt. 12. 21:07
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
 121/281 A kérdező kommentje:
Reggel már nem tesztelek, elkezdődött a mensim most. nagyon szomoró vagyok, mert elmondtam a férjemnek, hogy engem nagyon bánt az újabb kudarc és úgy begurult, hogy azt mondta, ha engem ennyire megvisel akkor ő ezt nem is csinálja tovább. még csak nem is rendeztem jelenetet, hanem vágytam arra, hogy átölel és azt mondja, ne szomorkodjak a negatív teszt miatt majd legközelebb sikerül, erre meg csak goromba velem. :-(- ráadásul még a szomszédokat is áthívta mintha bármi ünnepelnivalónk lenne, holott én csak egy kicsit nyugisan akartam volna lenni.
2012. okt. 19. 23:33
 122/281 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sajnalom, oszinten. Ma probaljatok meg nyugisan leulni es megbeszelni a dolgokat. Lehet, hogy tegnap faradt, ingerult volt a ferjed. Ma hatha sikerul a te szemszogedbol neznia a dolgokat.

Ha valoban mindketten szeretnetek babat, akkor sikerulni fog elobb-utobb. Esetleg 1-2 kivizsgalas es a ferjednek is, lehet jo lenne.

En szoritok nektek, hogy mielobb osszejojjon! Es ne legy szomoru. Minden renben lesz, meglatod :-)! Fel a fejjel!!! :-)

2012. okt. 20. 08:21
 123/281 anonim ***** válasza:
100%
Kia voltam (mindig elfelejtem odairni)
2012. okt. 20. 08:22
 124/281 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom Hajni :-( Nekem is mindég azt mondja a párom,hogy ne görcsöljek rá mert azért nem sikerül.Nem egyszerű kikapcsolni. Én is sokszor ezzel kelek és ezzel fekszem.

A férjed mára már biztos nyugodtabb lesz és meg tudjátok beszélni.

Egyébként nekem is megjött,de legalább a ciklus normális már ennek is örülök.

Novemberben megint megpróbáljuk,hátha sikerül.Fel a fejjel!! Nemsokára mi is babások leszünk,ebben biztos vagyok :-)

Gyöngyi

2012. okt. 20. 08:35
 125/281 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom Hajni.:( Csak azt tudom mondani, amit Kia és Gyöngyi... Hátha ma már máshogy látja a dolgokat a Párod.

Én egyébként úgy voltam vele, hogy ha ebben a hónapban nem jön össze, felhagyok a gyakorikérdésezéssel és inkább elmegyek mondjuk táncolni valamit, vagy jógázni helyette. Lehet, hogy 1-2 hónapig mellőzni kellene ezt is, mert így tényleg minden nap rá voltunk kattanva a témára.:S Aztán, utána a pozikkal már lehetne jönni dicsekedni..:)

Persze, ha valami eü kérdés lett volna, én is feltettem volna, de a következő hónapban nem csatlakoztam volna csapathoz.

Drukkolok mindenkinek, hogy még ebben az évben összejöjjön a baba és az újévet már egyel többen kezdjétek!!!

Gyöngyi, legalább a ciklusod a helyén van.:) Ez már fél siker!

Era

2012. okt. 20. 08:49
 126/281 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Nagyon aranyosak vagytok, Gyöngyi, Kia, Era és totál igazatok van. Még egy pár hónapja itt duzzognék a tegnapi miatt, de úgy látszik felnőttem a feladathoz és reggel nem durcáztam, hanem rendesen indult a napunk. Era reggel megfogadtam, hogy nem fogok ennyit a gyakorikérdéseken lógni, mert már szinte függő lettem. Sőt a hőmérőzés abbahagyásán is gondolkoztam, de azt fogom folytatni, ha esetleg orvoshoz kell mennünk akkor legyen mit az orra alá dugnom és ne menjen fél év még egyszer azzal el, hogy hőmérőznöm kell neki- így ezt folytatom. Bár tökéletesen ismerem a testem, mióta nem diétázok a mensim is beállt rendesen. Gyöngyi a rendes ciklus már félsiker, biztos vagyok benne, hogy Kiával együtt hamarosan ti is babások lesztek. Nekem itt az emlék a 7 év sikertelen próbálkozással, én ezért is vagyok türelmetlen, már 36 leszek, nincs időm megint ennyi évet várni. Ma elmegyünk egy nagyot shopingolni, eddig nem akartam, mert nagyon készültem, hogy kismamaruhákban járok majd a télen, de most ezen se agyalok többet, megyek és veszek pár új ruhát ( hiába én is csak nőből vagyok :-). Era nagyon boldog babavárást kívánok neked a többieknek meg mihamarabbi sikert és aki még most várja a tesztelések napját azokra természetesen nagyon kíváncsi vagyok, ezt a hónapot még végig viszem és aztán pihentetem az internetet. Reggel a tesztig se jutottam, mert rendesen megjött a mensim ... Azért izgalmas hónap volt sokunknak az biztos :-)
2012. okt. 20. 09:56
 127/281 anonim ***** válasza:
100%

Drága Hajni nagyon sajnálom!:( Én meg várom mint a messiás ezt a hülye mensit mert elkönyveltem a tegnapi 10-es nega teszt miatt, hogy nekem ez a hó nem sikerült és nem jön, erre tegnap estefelé teszteltem egy nagyon halvány pozit, de nem hiszek neki mert már kétszer is volt ilyen és utána lévők totál negatívak szóval holnap van a nagy nap, hogy megjön e.

Tina voltam

2012. okt. 20. 10:45
 128/281 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok, nekem is megjött. Megint bevált az álom :(

Böbe

2012. okt. 20. 15:31
 129/281 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sajnálom Böbe :(!

Valószínűleg ez a hónap nekem is sikertelen lesz. Még nincs nyoma a menszinek (még korai is lenne), de lehet, hogy baba sem lesz ebben a hónapban. A hasam azóta is fel van puffadva, úgy érzem, hogy feszül a méhem és néha szurkálást érzek. Hiába próbálok nem erre gondolni, bizonyos időközönként érzem ezt a hasszurkát és a méhem feszülését...szóval nem bebeszélés, hanem valami van...talán valami hormonzavar.

Első teherbeesésem előtti sikertelen hónapban is ugyanilyen puffadást éreztem, a menszim is késett, aztán hatalmas görcsökkel érkezett. Lehet, hogy most is így lesz...majd kiderül pár nap múlva.

Akinek még ezek után van kedve, írjon, "beszéljük" ki a gondolatainkat, félelmeinket, örömeinket.

Kia

2012. okt. 20. 18:59
 130/281 anonim ***** válasza:

Tina, Neked drukkolok holnapra! Remélem + lesz :)!!!

Kia

2012. okt. 20. 19:01
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!