Hol van az a csapat akik nem várják október végére?
Nagyon sajnalom, oszinten. Ma probaljatok meg nyugisan leulni es megbeszelni a dolgokat. Lehet, hogy tegnap faradt, ingerult volt a ferjed. Ma hatha sikerul a te szemszogedbol neznia a dolgokat.
Ha valoban mindketten szeretnetek babat, akkor sikerulni fog elobb-utobb. Esetleg 1-2 kivizsgalas es a ferjednek is, lehet jo lenne.
En szoritok nektek, hogy mielobb osszejojjon! Es ne legy szomoru. Minden renben lesz, meglatod :-)! Fel a fejjel!!! :-)
Sajnálom Hajni :-( Nekem is mindég azt mondja a párom,hogy ne görcsöljek rá mert azért nem sikerül.Nem egyszerű kikapcsolni. Én is sokszor ezzel kelek és ezzel fekszem.
A férjed mára már biztos nyugodtabb lesz és meg tudjátok beszélni.
Egyébként nekem is megjött,de legalább a ciklus normális már ennek is örülök.
Novemberben megint megpróbáljuk,hátha sikerül.Fel a fejjel!! Nemsokára mi is babások leszünk,ebben biztos vagyok :-)
Gyöngyi
Sajnálom Hajni.:( Csak azt tudom mondani, amit Kia és Gyöngyi... Hátha ma már máshogy látja a dolgokat a Párod.
Én egyébként úgy voltam vele, hogy ha ebben a hónapban nem jön össze, felhagyok a gyakorikérdésezéssel és inkább elmegyek mondjuk táncolni valamit, vagy jógázni helyette. Lehet, hogy 1-2 hónapig mellőzni kellene ezt is, mert így tényleg minden nap rá voltunk kattanva a témára.:S Aztán, utána a pozikkal már lehetne jönni dicsekedni..:)
Persze, ha valami eü kérdés lett volna, én is feltettem volna, de a következő hónapban nem csatlakoztam volna csapathoz.
Drukkolok mindenkinek, hogy még ebben az évben összejöjjön a baba és az újévet már egyel többen kezdjétek!!!
Gyöngyi, legalább a ciklusod a helyén van.:) Ez már fél siker!
Era
Drága Hajni nagyon sajnálom!:( Én meg várom mint a messiás ezt a hülye mensit mert elkönyveltem a tegnapi 10-es nega teszt miatt, hogy nekem ez a hó nem sikerült és nem jön, erre tegnap estefelé teszteltem egy nagyon halvány pozit, de nem hiszek neki mert már kétszer is volt ilyen és utána lévők totál negatívak szóval holnap van a nagy nap, hogy megjön e.
Tina voltam
Sziasztok, nekem is megjött. Megint bevált az álom :(
Böbe
Nagyon sajnálom Böbe :(!
Valószínűleg ez a hónap nekem is sikertelen lesz. Még nincs nyoma a menszinek (még korai is lenne), de lehet, hogy baba sem lesz ebben a hónapban. A hasam azóta is fel van puffadva, úgy érzem, hogy feszül a méhem és néha szurkálást érzek. Hiába próbálok nem erre gondolni, bizonyos időközönként érzem ezt a hasszurkát és a méhem feszülését...szóval nem bebeszélés, hanem valami van...talán valami hormonzavar.
Első teherbeesésem előtti sikertelen hónapban is ugyanilyen puffadást éreztem, a menszim is késett, aztán hatalmas görcsökkel érkezett. Lehet, hogy most is így lesz...majd kiderül pár nap múlva.
Akinek még ezek után van kedve, írjon, "beszéljük" ki a gondolatainkat, félelmeinket, örömeinket.
Kia
Tina, Neked drukkolok holnapra! Remélem + lesz :)!!!
Kia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!