Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hol van az a csapat akik nem...

Hol van az a csapat akik nem várják október végére?

Figyelt kérdés
Nem találom az új kérdést tőletek, pedig szeptemberben több mint 55 választ válaszoló szorított egymásnak, Böbe, Pipe, Hajni... rémlik valakinek?
2012. okt. 12. 21:07
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/281 anonim ***** válasza:

Nekem szokásosan fent van a hőm...

Viszont az eddigi hónapokban a 6.dpo-n mindig leesett 5-6 tizedet a hőm, ebben a hónapban viszont nem. A fura petefészek "fájdalom" megvan..

Még 5 nap és tesztelek. Naptár szerint a 11. dpo-n vagyok, de ha esetleg elrontotta és csak a 9-en vagyok, akkor muszáj kivárnom a szombatot...:S:)

[link]

Drukkolok ám mindenkinek!

Era

2012. okt. 15. 20:56
 42/281 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Aki kb. 1 hét múlva nem várja, érez valamit? Sajnos én semmit.:( Üdv: Csilla
2012. okt. 16. 09:55
 43/281 anonim ***** válasza:
100%

Szia Csilla!

Én 22. körülre nem várom. Nem igazán érzek semmit. Néha fáj egy picit a petefészkeim-méhem körül, nem vagyok felfázva. Lehet az időváltozásra...Egyáltalán nem érzem azt, hogy sikeres lett volna ez a hónap, annak ellenére, hogy férjemmel megtettük azt, ami tőlünk telhetett. Igyekszem nem beleélni magam és a már meglévő kislánykámra koncentrálni, aztán lesz ami lesz.

Egyébként előző terhességemnél sem volt semmi tünetem a nemvárt után egy hétig. Onnantól kezdve aztán már sok is volt a tünetekből: haspuffadás, hányinger, hányás stb.

Szóval: ne aggódj Csilla! ha nincs tüneted/tünetünk, attól még sikerülhetett. Majd jövő héten kiderül.

Én mindenképp megvárom a nemvárt napját, sőt lehet még többet is!

2012. okt. 16. 12:43
 44/281 anonim ***** válasza:
Kia voltam
2012. okt. 16. 12:43
 45/281 anonim ***** válasza:

Én sem érzek semmit, minden olyan, mint szokott. Esetleg annyi, hogy iszonyatosan fáradt vagyok, de ez az időjárástól van. Annyira lassan telik az idő! Én most éppen "szabin" vagyok. Nem tudom magam lefoglalni.

Böbe

2012. okt. 16. 12:51
 46/281 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Sajna negatívat teszteltem :-(((

Úgy látom megint egy kis orvosi segítség kellesz!

Remélem ti szerencsésebbek lesztek :-))))

Hajrá!!!!!

Gyöngyi

2012. okt. 16. 12:56
 47/281 anonim ***** válasza:

Ó, Gyöngyi, sajnálom... Sok sikert Neked a továbbiakban!!!

Én 20-ra nem várom, tehát már csak 4 nap. Ma nem volt petefészekszurkám, viszont a derekam lent nagyon fájt. Mivel van egy gerincsérvem, elgondolkodtam rajta, hogy nem-e az fáj, de az fentebb szokott fájni és valamennyire ki szokott sugározni a lábamba. Aztán kitudja, lehet, hogy amiatt van. Aztán volt egy (lehetetlen) tünetem, ugyanis kicsit kavargott a gyomrom és hányingerem volt. De ez még BIZTOS nem az esetleges baba, hisz még csak a 13. dpo... Azért bizakodom...:) De ha nem, hát nem.

Mindenkinek szép estét!

Era

2012. okt. 16. 20:58
 48/281 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Nagyon sajnálom, hogy ez a hónap nem lett sikeres neked Gyöngyi! Azért tesztelj még egyet 3 nap múlva ha nem jön meg, mert ha nem vezetsz görbét vagy ha nem mindig pontos a mensid akkor még nem tuti a negatív teszt! Era, neked nagyon szép a görbéd, egyszerre fogunk tesztelni, mert nekem is a ciklusom 13. napján huzta be a gép az ovut :-) Akkor már csak négy nap nem? Az első babámat az pozitív ovuteszt után 10 nappal már kimutatta a terhességi teszt, igaz egy órás késéssel és a kukából halásztam ki, de pozitív volt már :-), de ezt most nem játszom el, megvárom szépen a szombat reggelt! Én se éreztem soha semmi terhes jelet csak mikor erősen lett pozi a tesztem na onnastól haspuffadás és állandó pisilés reggeltől estig hányinger, borzasztó volt... :-) de alig várom, hogy újra így érezzem magam. 18.án is tesztel velünk valaki!! Írd meg légyszi majd!
2012. okt. 16. 22:36
 49/281 anonim ***** válasza:

Igen, 13-ra húzta be, de igazából lehetett 15-én is szerintem. Egyrészt ott is 36.3 volt a hőm, másrészt a 29 napos ciklusomra az jön ki jobban. A múlt hónapban akkor éreztem az ovut, most nem jegyeztem fel mikor volt ovufájdalom, így nem tudom..:S

Tehát, ha 13-án lett volna ma már elméletben kimutatná, mert a 14.dpo-n vagyunk, de én megvárom a szombatot, hogy jó erőset teszteljek.:D (remélhetőleg a teszt lesz színes és nem az eü dolgok:) )

(Ma 36.9 lett a hőm..:P Az elmúlt ciklusaimban a max mindig csak 36.8 lett.:D )

Era

2012. okt. 17. 07:28
 50/281 anonim ***** válasza:

Jaj Csajok! Tortent velem valami. Tegnap delutanig nem ereztem semmit, irtam is Csillanak, hogy nekem sincs semmi tunetem. Estefele enyhe mensziszeru fajdalmaim lettek, estere meg jobban felerosodtek es szinte egyik percrol a masikra megduzzadtak a melleim. Ejszaka mar nem volt semmifele menszis fajdalom, de a melleim meg vannak duzzadva. Szerintetek mi lehet? Valami hormonzavar vagy beagyazodas? 22. korul nem varom. Elozo terhessegemnel semmit nem ereztem ilyenkor, ezert kicsit megijedtem.

Gyongyi: sajnalom a - tesztet, november hatha sikeres lesz.

Eraeknak drukkolok szombaton.

Bocsi az ekezet nelkuli betukert, telorol irok.

Kia

2012. okt. 17. 08:30
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!