Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 16-19-e között?...

Ki nem várja 16-19-e között? Szerintetek esélyes vagyok ezzel a görbével?

Figyelt kérdés

Nektek van görbétek?

Félre értés elkerülése érdekében nem görcsölök rajta,csak szeretnék beszélgetni! :)

[link]

2012. szept. 11. 10:17
 981/1226 A kérdező kommentje:
Annyira jó lenne,ha Noti is baba miatt tűnt volna el! :) Nem,Rita??? Remélem nincs baj,nem beteg,meg semmi ilyesmi! :) Nekem még egy hét,és megyek dokihoz! Aztán lehet jövőhéten már szexelni is lehet! :)
2013. márc. 11. 18:45
 982/1226 anonim ***** válasza:

De igen Kisvuk,jó lenne.Bár Nothi nem volt eltűnös típus,nem tudom mi lehet vele.Reméljük baj nincs.Akkor sok sikert a dokihoz Kisvuk,reméljük sinen lesz minden.Én jövő héten pénteken megyek 12 hetes ultrahangra.Nagyon izgulok hogy minden rendben legyen.

Rita

2013. márc. 11. 19:47
 983/1226 A kérdező kommentje:

igazad van,Noth nem szokott így eltűnni! Talán 1x,amikor beteg volt,nem? Remélem most nem beteg,hanem örül a babának ő is! :) Bár azt szerintem már megírta volna...

Ne izgulj,biztos minden rendben lesz a babával! :) Miért ne lenne??? Te csak örülj,ne aggódj! Bár ezt könnyű mondani! :)

Nekem még úgy néz ki nem volt ovum! Bár tojcsis nyák már volt! Nem tudom most mi van! :( Itt a görbém...hát érdekes,kicsit jobb,mint az előző! :)

[link]

2013. márc. 12. 18:21
 984/1226 anonim ***** válasza:

Igen,azt szerintem is megirta volna ha baba van a dologban.Reméljük hamarosan jelentkezik.Alakul az a görbe Kisvuk,de látom jelöltél ovus fájdalmat is,lehet hogy holnapra felugrik a hőd.

Alig várom hogy lássam a kis maszatkámat megint:)

Rita

2013. márc. 12. 21:14
 985/1226 A kérdező kommentje:

Halihó! :)

hát a hőm nem nagyon akar felugrani. Legalábbis eddig. :(

Már én is nagyon várom a következő képet a piciről! :)

2013. márc. 14. 18:59
 986/1226 A kérdező kommentje:
Nooootiiii!!!! Hiányzooool!!! :D:D:D:D:D:D:D:D
2013. márc. 14. 18:59
 987/1226 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Egy picit besokalltam,hogy nem jött össze....nah de mostmár kilábalok ebböl a depiböl :D

Ti hogy vagytok?

Bocs ,hogy eddig nem írtam...mostmár figyellek titeket....

aranyosak vagytok,hogy hiányoltok :))) ez jól esik :))

Ti is hiányoztatok nekem,ezért is jöttem vissza hozzátok :D

nothiiiiii :))))

pusziiii

2013. márc. 15. 20:01
 988/1226 anonim ***** válasza:

Na hála istenek hogy elő kerültél Nothi,már kezdtünk aggódni hogy valami baj van.Ne legyél depis,tudom könnyű ezt mondani.Hidd el jönni fog az a baba.

Nálam megint nem jó hírek,csütörtökön voltam a házidokinál,tudjátok a szokásos vérnyomás mérésen.Már megint 160/80-at mért,és megemlítettem neki hogy már jó ideje be van vizesedve a lábam,főleg a jobb.Na rögtön kaptam egy sürgösségi beutalót a belgyógyászatra.Még aznap el is mentem.Hát jövő héten csütörtökön mehetek vissza,kapok egy 24 órás vérnyomásmérőt.Anyósomnak is raktak már ilyet fel,néztem a papírját amin ki van értékelve.ÓÓÓÓÓ te jó isten,ez negyed óránként mérni fog este pedig félóránként.Hát marha jó mert hogy aludni nem bírok majd tőle az tuti.És a legszebb az egészben hogy ugye másnap mennem kell ultrahangra.JJJJJajjjjj már előre kész vagyok.Mi fog ebből kisülni,nem tudom.

Rita

2013. márc. 16. 18:42
 989/1226 anonim ***** válasza:

Nincs semmi baj hál istennek :)))

De mitöl van ilyen pulzusod?

Különben,hogy van nálad a meló,tudsz továbra is problémamentesen dolgozni,elvileg neked nincs fizikai munkád ugye,ha jól tudom...?

Kisvuk veled mizu? Te már dolgozol ugye? Nem vagy már szomorú ugye?

Èn mostmár jól vagyok,és ebben a hónapban nem is érdekel már, az orvoshoz sem fogok menni,ha nem jönn össze! :)))

Nah most lépek,hátha belesek még.... :))))

puszi

noth.

szép estét :)

2013. márc. 16. 20:51
 990/1226 anonim ***** válasza:

Hát ennek örülök Nothi,hogy nagy baj nincs.Már kezdtünk rémeket látni hogy mi lehet veled.

Nem a pulzusom magas,az a 2 érték amit írok az mind a 2 a vérnyomásom.

Igen még bírom a munkát,úgy érzem.Az a tervem hogy az áprilist még végig dolgozom és annyi.A belgyógyász doki kérdezte is hogy akarok-e dolgozni még?Na de majd kiderül hogy alakul.És végül is fizikai munkát végzek,de én úgy mondanám hogy könnyű fizikai munka.Szóval nem emelgetek meg ilyenek.

Kisvuk veled mi újság?Nehogy most meg te tűnj el.

Jó éjt.

Rita

2013. márc. 18. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!