Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 16-19-e között?...

Ki nem várja 16-19-e között? Szerintetek esélyes vagyok ezzel a görbével?

Figyelt kérdés

Nektek van görbétek?

Félre értés elkerülése érdekében nem görcsölök rajta,csak szeretnék beszélgetni! :)

[link]

2012. szept. 11. 10:17
 1031/1226 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Rita,hány hetes vagy már pontosan?

Képzeljétek,elvetettük a cukkinit,meg a répát! Tök jó! :) Örülök neki! :) A következő az uborka lesz majd,ha lesz időnk,meg az idő is engedi! :)

2013. máj. 2. 18:10
 1032/1226 A kérdező kommentje:
Tök fincsi ananászos csirkét csináltam ma! :)
2013. máj. 3. 17:43
 1033/1226 anonim ***** válasza:

Hellllllllló!!

Most k.b. 18 hetes lehetek Kisvuk.

Hogy te milyen különleges kajákat csinálsz,irigyellek :)

Jól hangzik az ananász és a csirke is.

Rita

2013. máj. 4. 09:35
 1034/1226 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Rita,tök egyszerű ám a kaja! Szalonna a jénai aljára,rá a szeletelt fűszerezett csirke mell,rá a konzerv ananász,arra a krumpli,és be a sütőbe! Ha majdnem kész,akkor egy nagy doboz tejfölt összekeverni két tojással,ráönteni,és negyed órát pirítani! Ennyi! :)

Képzeljétek,kinőtt a zöldségem! :) Tök jó! :) És az is jó,hogy lehet a kelkáposzta is kinőtt már,de mivel nem tudom hogy néz ki,így nem merem kigazolni! :D:D:D:D Még a végén kihúznám! :D:D:D:D

2013. máj. 7. 07:09
 1035/1226 A kérdező kommentje:

a kelkáposzta is kinőtt! :)

Tegnap párom unokatesója megmutatta hogy néz ki,hogy melyik az! :) Lehet gazolni! :)

2013. máj. 8. 07:34
 1036/1226 A kérdező kommentje:

Mivel senki nem ír,én meg nem tudok mit írni,ezért csak annyi,hogy ezt a kaját csináltam meg tegnap:

[link]

Annyi,hogy én pároltam a krumpli szeleteket,és a snidlinget is bele kevertem! :)

2013. máj. 9. 06:32
 1037/1226 A kérdező kommentje:

Ismét jó reggelt! :)

azért jól elbeszélgetek itt magammal... :)

Ha esetleg kedvet kaptok a fenti recepthez,akkor csak 1 gerezd fokhagymát rakjatok bele,mert nagyon fokhagymás lett! Ehető,de nagyon érezni az ízét! Én pirítóssal ettem,nagyon finom! :)

Képzeljétek,megrendeltem tegnap anyunak a tortát! :) 14-én lesz 50 éves,és most szombaton tartja a szülinapját! :) Egy 16 szeletes nyitott könyv lesz a tortája,eper krémmel,halvány sárga marcipánnal bevonva,szolíd díszítéssel (kis virágok),és a következő idézet lesz rajta:

50 éves lettél nem nagy eset,

ez másokkal is megesett.

Most kicsit fáj, de majd elmúlik,

a 100-nál már fel sem tűnik.

Kívánjuk, hogy legyen hosszú az út, ami előtted áll,

egészségben, szeretetben élj még nagyon soká!

Nagyon boldog születésnapot kívánunk:

Férjed,és a gyerekek

Na,milyen lesz???

8600.-ért remélem igényesen megcsinálják! :)

2013. máj. 10. 07:05
 1038/1226 anonim ***** válasza:

Nem is magaddal beszélgetsz Kisvuk,mert én is itt vagyok :))))))

Jól hangzik a kajcsi,csak kár hogy én nem szeretem a fokhagymás kajákat.

Húúú amit meg a tortáról írtál..........össze futott a nyál a számban.Biztos fincsi lesz,de azért majd írd meg.Az idézet pedig nagyon szép.

Én ma orvostól orvosig mentem.(A táppénz miatt) Először a nőgyógyászatra mentem,nagyon rendes az itteni doki szó nélkül kiírt.Pedig azt hittem majd "nyafognom" kell meg ilyenek,de nem.Írta is a papírt hogy "álló munkát végez,meg hogy sokat görcsöl"Pedig nem is mondtam neki ilyet :) csak persze valamit írni kell rá :)Na aztán jött a fekete leves,meg látták a kis könyvemben a magas vérnyomást.Na el kezdtek nekem papolni róla,hiába mondtam én hogy csak akkor magas ha dokit látok és hogy erről papírom van....nem ért semmit.Kaptam egy műanyag poharat hogy pisiljek bele,néztek belőle fehérjét de hála istennek negatív lett.

Na mindegy azért kicsikartam egy ultrahangot is és most már nyugodt vagyok.Ritmusos szívverés és élénk magzat mozgás van írva a papírra. Kár hogy én ebből még semmit nem érzek.Na de majd nem soká.......

Ja és felém fordította a doki a monitort és láttam tényleg hogy hogy jár a lába.Azt mondta a doki idézem "ottan gyömöszöli a mamát" Hát utána örült nagy nyugodtság lett urrá rajtam.

Utána vittem a javaslatot a házi dokinak úgy hogy mától kezdve hivatalosan is táppénzen vagyok.

Na jó hosszúra sikerült ez az iromány.

Rita

2013. máj. 10. 19:08
 1039/1226 A kérdező kommentje:

Jajj Rita,úgy örülök! :) Olyan jó ezeket a babás dolgokat olvasni... :) Ilyenkor mindig eszembe jut,hogy már látszana a pocakom,és már érezném,hogy mozog is... mondjuk néha könnyet csal a szemembe,ha eszembe jut... de a te boldogságodnak örülök! :)

Nálunk a szülinap hétvégén jól sikerült! Az 50 szálas rózsaszín fehér szekfű kosár már egy nagy meglepetés volt anyunak,a tortának meg nagyon örült szintén,a kaja jó lett,az idő sem volt túl rossz.... Szóval jó volt az egész! A torta nagyon finom volt,isteni lett,finom eper krém volt benne,és az egész nagyon fincsi volt a marcipn marcipán ízű volt szval le a kalappal a damniczky cuki előtt! :)

2013. máj. 13. 17:01
 1040/1226 A kérdező kommentje:
Rita,én ma olyan szinten álmos vagyok,hogy majd el alszom a munkahelyemen! :D
2013. máj. 14. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!