Ki nem várja 16-19-e között? Szerintetek esélyes vagyok ezzel a görbével?
Nektek van görbétek?
Félre értés elkerülése érdekében nem görcsölök rajta,csak szeretnék beszélgetni! :)
Hellllóóó!
Azért klassz amikor ilyen emberek vesznek körül akik ennyit segítenek nem?Nekem is sokszor jól jött amíg dolgoztam hogy anyósom küldte a kaját és nem kellett főznöm.Bár bevallom volt amikor azért rosszul jött ki a dolog,mert volt hogy elterveztem hogy mit főzők.Erre a párom haza ért anyósoméktól és hozta azt a kaját amit csinálni akartam.Hát olyankor néha forrtam az idegtől.De azért ilyen nem sűrűn volt.
Júúj Kisvuk akkor azt kívánom hogy szülinapodon teljesüljön a kívánságod.Mennyi idős is leszel?
Rita
Sziasztok lanyok :)
En 7vegere nem varom,de en mar 2 napja gorcsolgetek,de aztan elmulik... most eppen megint gorcsolok es minden pillanatban neznem,hogy megjott-e...
Kisvuk akkor nekunk a menszink majdnem megint ugyanarra a napra esik...Ebben a honapban sem sok remenyt fuzok hozza,de majd kiderul,ha beborul :)
Rita hogy vagy a baboval? :) Pihengetsz,vagy mindent csinalsz ugy ahogy eddig?
Dolgozni nem jarsz mar,ugye??
Pussz
Nothi
Sziasztok!
ez a folytonos kedveskedés a kajával a szülőktől tényleg nagyon jól jött ki! :) Bár ma balatoni palacsintát akartam sütni,de párom mondta reggel,hogy szar a gyomra,így nem csináltam,csak sárgaborsó leves volt a menü. De majd holnap! :)
Hát én már 31 éves leszek hétfőn! :)
Ja,és össze szedtem valami nyavalyát! :( Fája fejem,szúr a homlokom,ég a szemem,iszonyatos torokfájásom van,és a derekam meg a hátam úgy érzem leszakad,de szó szerint üvölteni tudnék a fájdalomtól! :( Lehet péntek de megyek dokihoz,ha addigra nem múlik el,vagy nem csillapodik! :(
Majd megìrom :)))
Fogsz vmit sütni szülinapodra, vagy rendeltek?
Puszi
Nothi
Sziasztok lányok!
Nothi,ne temesd a hónapot ilyen gyorsan.Hétvégéig még bármi lehet.A babóval jól vagyunk köszi,már mocorog és ez nagyon jó érzés.Nem dolgozok már 1 hónapja,itthon vagyok.Pihengetek is,főzök,takarítok.Csak kicsit rossz itthon egyedül.
Kisvuk ez a nyavaja nem hangzik túl biztatóan,főleg hogy a homlokod is szúr.Nehogy homloküreg gyulladásod legyen.Szerintem írány a doki minél hamarabb.
Ó csak 31 éves leszel :) Én sem vagyok messze tőle.Képzeld lapasszoltunk 2 cicát,már csak 1 cica maradt nálunk.Jól viseli hogy a tesók nincsenek már vele,eljátszik a két nagy macsekkal.
Na egyenlőre ennyi jutott eszembe.
Rita
Szia Rita :)
orulok,hogy minden renben veled es a babszemeddel odabennt :)))
Nekem idokozben megjott,elkezdtem barnazgatni,gorcsolgetni :((((
Sajnos nekunk valamiert nem jon ossze...tehat hivatalosan is meddo lettem....(egy ev proba utan mondanak valakit meddonek) amit azert egy picit bolonsagnak tartok,mert valakinek 2-3-4 ev utan sikerul SPONTAN....en nem fogok menni orvoshoz kisvuk, voltam mar,tudod! Akkor elvileg minden renben volt...szerintem egyszeruen nem vagyunk ovu napjan egyutt...de nem baj,majd lesz nekunk is egyszer biztos babonk.... :)
De azert valahol mar feladtam a remenyt,igy egy ev utan...
Szep napot lanyok! :)
Pusz
nothi
sziasztok!
Hát párom azt mondta,mivel nagy kedvencem a tiramisu,ezért azt fog csinálni nekem szülinapomra.én meg csokis kekszet sütök (azt el is tudják vinni nyaralni,mert hétfőn mennek egy hétre),meg angol almatortát csinálok 2 db-ot! Ennyi lesz a sütike! Ja,meg még sajtos tallér lesz,azt is párom csinálja! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!