Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 16-19-e között?...

Ki nem várja 16-19-e között? Szerintetek esélyes vagyok ezzel a görbével?

Figyelt kérdés

Nektek van görbétek?

Félre értés elkerülése érdekében nem görcsölök rajta,csak szeretnék beszélgetni! :)

[link]

2012. szept. 11. 10:17
 1071/1226 anonim ***** válasza:

Hellllóóó!

Azért klassz amikor ilyen emberek vesznek körül akik ennyit segítenek nem?Nekem is sokszor jól jött amíg dolgoztam hogy anyósom küldte a kaját és nem kellett főznöm.Bár bevallom volt amikor azért rosszul jött ki a dolog,mert volt hogy elterveztem hogy mit főzők.Erre a párom haza ért anyósoméktól és hozta azt a kaját amit csinálni akartam.Hát olyankor néha forrtam az idegtől.De azért ilyen nem sűrűn volt.

Júúj Kisvuk akkor azt kívánom hogy szülinapodon teljesüljön a kívánságod.Mennyi idős is leszel?

Rita

2013. jún. 12. 09:06
 1072/1226 anonim ***** válasza:

Sziasztok lanyok :)

En 7vegere nem varom,de en mar 2 napja gorcsolgetek,de aztan elmulik... most eppen megint gorcsolok es minden pillanatban neznem,hogy megjott-e...

Kisvuk akkor nekunk a menszink majdnem megint ugyanarra a napra esik...Ebben a honapban sem sok remenyt fuzok hozza,de majd kiderul,ha beborul :)

Rita hogy vagy a baboval? :) Pihengetsz,vagy mindent csinalsz ugy ahogy eddig?

Dolgozni nem jarsz mar,ugye??

Pussz

Nothi

2013. jún. 12. 14:33
 1073/1226 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

ez a folytonos kedveskedés a kajával a szülőktől tényleg nagyon jól jött ki! :) Bár ma balatoni palacsintát akartam sütni,de párom mondta reggel,hogy szar a gyomra,így nem csináltam,csak sárgaborsó leves volt a menü. De majd holnap! :)

Hát én már 31 éves leszek hétfőn! :)

Ja,és össze szedtem valami nyavalyát! :( Fája fejem,szúr a homlokom,ég a szemem,iszonyatos torokfájásom van,és a derekam meg a hátam úgy érzem leszakad,de szó szerint üvölteni tudnék a fájdalomtól! :( Lehet péntek de megyek dokihoz,ha addigra nem múlik el,vagy nem csillapodik! :(

2013. jún. 12. 17:52
 1074/1226 A kérdező kommentje:
Ja,és Nothi,írj ám,hogy megjött-e... Amúgy tényleg mikor akarsz menni orvoshoz?
2013. jún. 12. 17:53
 1075/1226 anonim ***** válasza:

Majd megìrom :)))

Fogsz vmit sütni szülinapodra, vagy rendeltek?

Puszi

Nothi

2013. jún. 12. 21:51
 1076/1226 anonim ***** válasza:

Sziasztok lányok!

Nothi,ne temesd a hónapot ilyen gyorsan.Hétvégéig még bármi lehet.A babóval jól vagyunk köszi,már mocorog és ez nagyon jó érzés.Nem dolgozok már 1 hónapja,itthon vagyok.Pihengetek is,főzök,takarítok.Csak kicsit rossz itthon egyedül.

Kisvuk ez a nyavaja nem hangzik túl biztatóan,főleg hogy a homlokod is szúr.Nehogy homloküreg gyulladásod legyen.Szerintem írány a doki minél hamarabb.

Ó csak 31 éves leszel :) Én sem vagyok messze tőle.Képzeld lapasszoltunk 2 cicát,már csak 1 cica maradt nálunk.Jól viseli hogy a tesók nincsenek már vele,eljátszik a két nagy macsekkal.

Na egyenlőre ennyi jutott eszembe.

Rita

2013. jún. 13. 08:36
 1077/1226 anonim ***** válasza:

Szia Rita :)

orulok,hogy minden renben veled es a babszemeddel odabennt :)))

Nekem idokozben megjott,elkezdtem barnazgatni,gorcsolgetni :((((

Sajnos nekunk valamiert nem jon ossze...tehat hivatalosan is meddo lettem....(egy ev proba utan mondanak valakit meddonek) amit azert egy picit bolonsagnak tartok,mert valakinek 2-3-4 ev utan sikerul SPONTAN....en nem fogok menni orvoshoz kisvuk, voltam mar,tudod! Akkor elvileg minden renben volt...szerintem egyszeruen nem vagyunk ovu napjan egyutt...de nem baj,majd lesz nekunk is egyszer biztos babonk.... :)

De azert valahol mar feladtam a remenyt,igy egy ev utan...

Szep napot lanyok! :)

Pusz

nothi

2013. jún. 13. 11:57
 1078/1226 A kérdező kommentje:

sziasztok!

Hát párom azt mondta,mivel nagy kedvencem a tiramisu,ezért azt fog csinálni nekem szülinapomra.én meg csokis kekszet sütök (azt el is tudják vinni nyaralni,mert hétfőn mennek egy hétre),meg angol almatortát csinálok 2 db-ot! Ennyi lesz a sütike! Ja,meg még sajtos tallér lesz,azt is párom csinálja! :)

2013. jún. 13. 15:39
 1079/1226 A kérdező kommentje:
Jajj,megkeveredtem! Rita,nem azt mondtad,hogy 4 cicád van? Tök úgy emlékszem! De 4-2 az nem 1... ??? Hány cica született akkor?
2013. jún. 13. 15:40
 1080/1226 A kérdező kommentje:
Jajj Noth,akkora butaságot írtál,hogy az nem is igaz! 1 év után sem vagy hivatalosan meddő! Majd ha minden vizsgálaton túl vagy,és megállapítják,akkor leszel meddő! Ne mondj már ilyen hüleségeket! Azt mondod voltál dokinl! Aha,én is! És??? Csinált átjárhatósági vizsgálatot? Teljes uh-ot,hasit meg hüvelyit,mindent? Volt petevezeték átfújás is? Mert attól,hogy egy sima uh van,az nem vizsgálat,csak éppen azt nézte meg van-e pete,meg tüsző. Úgyhogy ha igazán szeretnéd azt a babát,akkor fogod magad,és elmész orvoshoz,és elkezded a vizsgálatokat! Mert hogy még hormon vizsgálat sem volt nálad,pedig az még nagyon az elején van! Endokrinológia stb. ... Úgyhogy ne temesd már el a babát.hogy neked nem lehet! Ezen görcsölsz állandóan,persze hogy nem jön össze! IRGUM BURGUM!!! Tessék nem önsajnálkozni,hanem tenni a babáért valamit ha szívből szeretnéd!
2013. jún. 13. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!