Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 16-19-e között?...

Ki nem várja 16-19-e között? Szerintetek esélyes vagyok ezzel a görbével?

Figyelt kérdés

Nektek van görbétek?

Félre értés elkerülése érdekében nem görcsölök rajta,csak szeretnék beszélgetni! :)

[link]

2012. szept. 11. 10:17
 1061/1226 A kérdező kommentje:

Nothi

Mikor akarsz menni orvoshoz? Júliusban menj el szerintem,ha ebben a hónapban sem jön össze!

2013. jún. 4. 07:12
 1062/1226 anonim ***** válasza:

Sziasztok lányok!

Megjártam a védőnőt is ma.Hát elég nevetséges ez a terhesgondozás itt minálunk.Komolyan,akár mennék akár se.Okosabb nem leszek semmivel,szinte csak azért járok hogy a szükséges beutalókat oda adja.Ott ültem ma is k.b. fél 1-től fél 4-ig.Halálom ez a várakozás.Megkaptam a beutalót a cukorterheléses vérvételre.Mondja a védőnő hogy kérjek majd időpontot a 24.hétre (most vagyok 22 hetes)vagy legalább a hónap végére.Na gondoltam abból sem lesz semmi.Itt nálunk nagyon sokára lehet időpontot kapni ilyenekre.Hát jól is gondoltam.Július 1.-re kaptam időpontot.De már nem is izgat,soha nem úgy kapok időpontot ahogy szeretnék :)Na jól kipanaszkodtam magam :)

Igen Kisvuk nálunk is így van,már nagyon másznak a kis szörnyetegek.Mi is eltorlaszoltunk egy részt a cicáknak,de már át másztak rajta úgy hogy szét is szedtük. 2 cica pénteken már új gazdihoz kerül.Szegénykéket ilyenkor sajnálom szét választani,de nincs mit tenni.

Hajrá lányok a babaprojektel,én szorítok nektek nagyon nagyon.

Rita

2013. jún. 4. 21:04
 1063/1226 A kérdező kommentje:

jÓ REGGELT!

Hát nem semmi,hogy nem tudnak neked egy rohadt időpontot adni két hét múlvára! :( Mi ez a magyar eü.??? Egy gyerek életéről van szó,nem véletlen a terheléses cukor... Pfff... Ki vagyok akadva! :(

A cicáink nálunk is esznek ám száraz tápot... :) Belekevertem a tápot az alutasakosba,és azt kapják reggel,és este! :) Ölik egymást a kajáért! :) Morognak,oda kapnak a másiknak! Nagyon durva mit művelnek,ha a pocakjukról van szó! :) És egész nap elvannak bent,de este vacsi után nincs megállás,ugrálnak ki a tele pocakjukkal! :D Ja,és bevágnak egy jó adag kaját,és utána 1 óra múlva még szopiznak! :D

A mi törpéinket majd június 21-től lehet elvinni,akkor lesznek 8 hetesek! Előbb nem érdemes,mert addig néha van szopi,meg sokat tanul az anyjától az önálló életről! :) Nem tudom visznek-e el belőle,elvileg két ember jelezte,hogy kell neki,de anno mikor az én cicáim meglettek 5 ember mondta hogy kell neki cica,4 cicám volt,és mire el lehetett vinni,már senkinek nem kellettek! :(

2013. jún. 5. 07:35
 1064/1226 anonim ***** válasza:

Szia Kisvuk!Hát igen ez jó magyar egészségügy.A jó múltkor lepődtem meg a legjobban.Akkor épp a kórházat hívtam,ultrahangra akartam időpontot kérni.Mondom a csajszinak hogy 20.-ára szeretnék időpontot kérni.Mondja nekem hogy akkora tuti nem fog időpontot tudni adni,mert az előbb beszélt egy védőnővel és lefoglalt egy csomó időpontot.Jééé,gondoltam magamban valahol a védőnők kérik az időpontot a kismamáknak.Az durva.Az én védőnőm olyan gyagya hogy örülök ha nem felejt el szólni hogy éppen ide vagy oda kérjek időpontot.Pedig egy kisvárosban élek és itt ugye körzetekre vannak osztva a védőnők,és hát azért van vagy 6-7 védőnő.Akikre azért szerintem fejenként nem 100 kismama jut.Én meg ugye bár első babás vagyok,gőzöm nincs hogy mikor merre kellene menni.Neki kellene tájékoztatni,de hát ez a nő.......borzasztó.Nagy nagy csalódás ez a terhes gondozás nekem.De mindegy ezt túl kell élni nincs mese.

Biztos a te cicáid is nagyon aranyosak Kisvuk.Én is szoktam mondani a páromnak,hogy ilyenkor a legszebbek.Kicsik és játékosak.

Rita

2013. jún. 5. 10:29
 1065/1226 A kérdező kommentje:

halihó! :)

hát ez tényleg nem jó! :( Főleg mikor az ember első terhessége... azt sem tudja merre menjen,egyeltalán hova kell majd mennie,na meg mikor,milyen időközönként... Pff... Ráadásul biztos van egy kis para,hogy mi lehet most a babával,egészséges-e,hogy fejlődik,miért mozog ennyit,miért nem mozog ma annyit... és tojnak a fejedre. Durva,hoyg a kötelező vizsgálatokat is ennyire eltolják,gondolom nem véletlen,hogy x. hétben vannak bizonys vizsgálatok,és nem két héttel később! :S Borzasztó! :(

Azért kitartás! :)

2013. jún. 6. 07:28
 1066/1226 A kérdező kommentje:

Képzeljétek,tegnap végre kijutottam a kertbe anélkül,hogy megfagytam volna,és kigazoltam a cukkinit! :) Gyönyörű,nagyon szép,és már hozza a virágokat! :)

Viszont kigazoltam a répát is,az valami katasztrófa! :( Alig nőtt ki néhány szál! :( Nagyon bosszant! :( Ma ha lesz időm,akkor kigazolom a palántákat is,mert anyósom hozott paprikát,paradicsomot,meg zellert is! :( A zellert utálom,erre hoz vagy 6-8 tövet! :( De majd odaadom neki,mert én meg nem eszem,az biztos! :(

Na ha nem jönnék,ami valószínű,akkor kellemes hétvégét nektek! :)

2013. jún. 7. 07:19
 1067/1226 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Igen Kisvuk jól látod elég sz@rul van megoldva ez az egészségügy sajnos.Nem tudom változni fog-e ez valaha.....szerintem nem :(

Hétvégére nyarat mond az időjárás Kisvuk,talán sűrűben kijutsz a kertedbe.És ne izgulj a répád miatt,van az úgy nem túl jó a vetőmag és azért nem kelnek ki.Milyen jó lesz neked,ha kell valami a levesbe csak kiszaladsz érte a kertbe :)

Én sem biztos hogy leszek hétvégén,ezért én is elköszönök.

Jók legyetek.

Sziasztok.

Rita

2013. jún. 7. 09:00
 1068/1226 A kérdező kommentje:

sziasztok!

Hát a répára idén nagyon sokan panaszkodnak,hogy ritka lett mindenhol... viszonta borsónk nagyon szép! :) Csak kicsit sűrűre vetettem szerintem,mert egy nagy egybefüggő téglalap,semmi sor nem látszik! :D De majd jövőre okosabbak leszünk! :) Már véresre kapáltam az újjaimat,meg gazoltam,de a dísztököm totál rendben van,meg a virágos kertem is szép! Még a zöldségest kell rendbe tenni,aztán ennyi! :)

Nothi,gyere,mert válaszolnod kell a mikor akarsz menni orvoshoz kérdésre! Vagy már ott a baba,és nem mész? :)

Rita,te hogy vagy? Nem visel meg ez az össze vissza idő? A frontok?

2013. jún. 11. 15:54
 1069/1226 anonim ***** válasza:

Szia Kisvuk!Na és aztán hogy nem látszik borsódnak a sora,ez legyen a legkevesebb problémád a lényeg hogy szép.

Én ma 2 felé fözöcskéztem,külön föztem a páromnak és külön magamnak.Magamnak brassóit csináltam és azt a párom nem szereti.Húúú olyan meleget csináltam a konyhába,majd meg gyulladtam.

Egyébként jól vagyok köszönöm.A baba rugdos rendesen úgy hogy vele is minden rendben.Hála a istenek soha nem voltam érzékeny a frontokra.

Veled mi újság Kisvuk?

Rita

2013. jún. 11. 17:15
 1070/1226 A kérdező kommentje:

Hát Rita én már azt sem tudom mikor főztem utoljára! Két hete szombaton túlóráztam,gyorsan csináltam páromnak babsalátát,meg pulyka tortát rizibizivel,meg almás rétest,aztán jöttem du-ra dolgozni! Ezt ette szombat vasárnap! Mivel éjszakás volt,így nem tudott jönni velem anyuékhoz vasárnap,én ott ettem,ezért még hétfőn is a pulykát ettük! :) Anya egy nagy adag sárgaborsó levest főzött,meg egy nagy adag tojásos nokedlit csinált salátával,és pakolt is nekünk,így a levest beraktam a fagyasztóba,a nokit meg ettük kedden szerdán! :) Szerda délután anyósom lejött,és hozott nekünk krumpli főzeléket,amit ettünk csütörtök pénteken! Pénteken apa felhívott,hogy egész héten szarul van,nagyon magas a vérnyomása,így szereztünk egy vérnyomás csökkentő gyógyszert,és szombaton reggel lementünk hozzá megnéztük mi van vele. utána mentünk vásárolni,mert párom megy hétfőn egy hétre horgászni apuékkal,és úgy elment az idő vásárlás közben,hogy beültünk a don pepébe egy pizzára,az volt az ebéd! :) Vasárnap úgy volt jönnek anyuék,és mondta ne főzzek,mert hoz ebédet! Hát mondom tök jó! :D:D:D:D Erre nekiálltam fél kiló lisztből muffint sütni,mire telefonált,hogy nem jönnek,nem-e mennénk le mi,mert apa nincs jól,nem akar így vezetni! Így vasárnap sem volt ebéd,anyuéknál ettünk! Hát megint felpakolt egy nagy adag kaját,tegnap sajtos csirkemell volt petrezselymes krumplival,ma meg bacon-be göngyölt csirkemell petrezselymes krumplival,meg kivettem a fagyasztóból a sárgaborsó levest,amiből még maradt holnapra is,és lehet palacsintát fogok sütni mellé! :) Ja,és még van a fagyasztóban krumplis gombócos zöldségleves is,szóval most el vagyunk látva kajával rendesen! :D Mármint hogy pont jókor hozták felváltva a kaját,mert nem kellett főznöm! Bár helyette a kertbe nem tudtam kimenni,de a konyha ki lett nyalva rendesen,még a hűtőt is kitörölgettem,és a padlót is felsikáltam szivaccsal! :)

Amúgy most 17-én kell megjönnie pont a szülinapomon,hát kiváncsi leszek,ha megjön,akkor nagyon gáz szülinaom lesz,ha nem,akkor 18-án tesztelek,és vagy örülök,vagy nem! :)

2013. jún. 11. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!