Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 16-19-e között?...

Ki nem várja 16-19-e között? Szerintetek esélyes vagyok ezzel a görbével?

Figyelt kérdés

Nektek van görbétek?

Félre értés elkerülése érdekében nem görcsölök rajta,csak szeretnék beszélgetni! :)

[link]

2012. szept. 11. 10:17
 1081/1226 anonim ***** válasza:

Fùhhhhh hàt engem is hìvjál meg a szülinapodra ;))) jòl hangzanak a sütik...;)

Hàt kisvuk igazad van, egy picit vhogy feladtam....összeszedem magam és majd menni fogok a dokihoz, de egy picit még vàrok, hàtha jön :)))

Most mennem kell, bekell dobáljam a mosnivalót a gépbe :)

Néha ùgy érzem magam mint mosò-masa :)))

Nothi

2013. jún. 13. 20:05
 1082/1226 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Szerintem is butaságokat irkálsz Nothi,dehogy vagy meddő.Szerintem is az a gond amit írtál,hogy nem jókor vagytok együtt.De én már javasoltam neked a hőgörbe vezetést,hidd el nem ártana,jobban megismernéd a tested működését.

Kisvuk,3 pici cicánk volt.Most már csak 1 maradt.Húúú,tényleg jól hangzanak a sütik.Jó sorod van hogy a párod megcsinál ilyeneket.Irigyellek.

Na lépnem kell lányok.Megyek a szokásos vérnyomásmérésre és a táppénzes papíromért.Majd később még felnézek.

Rita

2013. jún. 14. 07:05
 1083/1226 A kérdező kommentje:

sZIASZTOK!

Először is,ne haragudj Nothi,hogy így leszídtalak... :( Nem akartam bunkó lenni,és remélem nem haragszol!

Te is ennyit mosol? Én meg azt hittem én csinálok valamit nagyon rosszul,hogy minden másnap megy a gép... Ha már 2 napig nem mosok,akkor az csoda! Bár páromnak elég nagy ruhái vannak,és hamar össze jön a 2-3-5 kiló (program függő) :)

2013. jún. 14. 17:51
 1084/1226 A kérdező kommentje:

Tényleg rendes ebből a szempontból a párom... :) A házimunkából is ki szoktra venni a részét,van amikor felsöpör,vagy felmos,illetve a fürdőt álltalában ő takaarítja. :) Szóval rendes nagyon! :)

Sütit is szokott csinálni,bár elég ritkán,és ebédet is,de azt is nagyon ritkán! Bár csak egyszerű kajákat csinál,mint a palacsinta,meg a smarni,de legalább megcsinálja,és ezeket szeretem is nagyon! :)

Képzeljétek,nagyon ránk jár a rúd mostanában! :( Februárban elvesztettük a babát,áprilisban apa leesett a lépcsőn,pont keresztbe találta el az éle a derekát,és elég komoly fájdalmai voltak,múlthéten felment a vérnyomása,és nem akart lemenni,rosszul lett,vihettük az ügyeletre,aztán a héten mami kórházba került,eltört a lába éjjel miközben feküdt... ma voltam nála,és nagyon rosszul van,nem beszél,és üres a tekintete,csak szorította a kezem szegény... Nem tudom mi jöhet még ezután,de várom a csodát! Olyan szinten besokalltam,hogy már csak egy cérna az idegem,48,4 kiló vagyok,és úgy érzem nem bírom tovább! :(

2013. jún. 14. 17:59
 1085/1226 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Hát nekem szombat du. megjött! Jól be is görcsöltem! :( De!!! Azért jól sikerült a hétvégém,mert csináltam balkáni rakott húst,2 db angol alma tortát,meg amerikai csokis kekszet,párom sütött sajtos tallért,és csinált nekem tiramisu tortát! :) Megtartottuk a szülinapom,és a két dolgot amit akartam azt meg is kaptam! :) Bár úgy volt,hogy megveszem az egyiket a héten,de már nem kell! Anyuéktól megkaptam az összenyomós melegszendvics sütőt,páromtól meg a grilleset! :) Mindkettőnek nagyon örülök,mert mind a kettőt szerettem volna! De most nem is tudom majd használni,mert egy csomó kaja van otthon,és párom ma reggel ment egy hétre apuékkal horgász nyaralni,szóval egyedül vagyok otthon egy csomó kajára! :D Ja,és még anya csinált nekem tojáspörköltet,amiből kb. 3 evésnyit el is hoztam! :D:D:D:D Szóval a héten nem főzök,az tuti! :DD:DD Meg egy csomó tortám is van... + a sütikék,mert nem mindet vitte el párom! :)

2013. jún. 17. 07:35
 1086/1226 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Boldog születésnapot Kisvuk!!!!!!!!!!!!!!

Hát sajnálom hogy megjött,de rá se ránts majd legközelebb.Az szuper ha jól sikerült a szülinapozás és biztos jók az ajándékok is.A sütik és a torták pedig......nyami,mindig nyelek egy nagyot amikor kajáról írsz.

Írtad azt is hogy rátok jár a rúd,sajnálom :( De tudod azt szoktam mondani hogy a sok rossz után valami jónak kell történnie.

Tegnap és is sütit sütöttem,joghurtos meggyest.Ez ilyen "bögrés süti" amit a joghurtos pohárral kell kimérni.Finom lett de a 2. tepsit kicsit oda kapattam.De azért ehető.Pénteken megjártam a házidokit is,picit magas lett a vérnyomásom de hát már megszokhattuk.Mondta a doki néni hogy ha betöltöm a 30. hetet akkor vizeletet is hozzak majd mindig magammal.Frankó.Nem elég hogy a védőnőhöz viszek havonta,de majd a háziorvoshoz is vihetek 2 hetente.Vigyázz rám a doki ez azért rendes tőle.Fehérjét néznek a vizeletben,hogy nehogy terhességi toxémiám legyen.

Rita

2013. jún. 17. 09:29
 1087/1226 A kérdező kommentje:

Jó reggelt! :)

Tegnap jöttek barátnőim,vagyis unokahúgim,aki fodrász,és levágta a hajam! De csak 5 centit! :) Meg be is festettük sötét vörösre! Nagyon jó színe van,és brutálisan csillog! :) Kaptam tőle egy bon-bon-t is. Unokanővéremtől meg egy könyvet kaptam,már elfelejtettem mi a címe! Valami szikra talán... ? Nem tudom... Egy csomó sütit ettünk! :) Jól el is voltunk! :) Tök jó volt! :)

Hát igen Rita,a toxémiával nem lehet játszani! :( Egyik unokanővérem a 6. hónapban lett nagyon rosszul,és el kellett venni a babát császárral azonnal! :( Műtét közben kijött az orvos apukához,és megkérdezte,hogy kit mentsenek meg,a babát,vagy az anyát? Képzelheted,közölte hogy ha lehet,akkor mind a kettőt! Aztán végülis mindketten jól lettek,Márk akkora volt,hogy a doki a tenyerébe tette,és a fejét a középső újjával támasztotta,a baba lábai meg a csuklójáig értek! :) Nagyon kétes volt,hogy megmarad-e a pici,de szerencsére egy hatalmas nagy kölyök lett belőle,aki már 19 éves! :D És van két húga is... :) Szóval inkább pisikéljél hetente minden orvosnak! :)

2013. jún. 18. 07:37
 1088/1226 A kérdező kommentje:

Én tegnap voltam maminál! Szerencsére étvágya van,beszélni nem tud! Valahogy elfelejtette a szavakat! :( Látszik,hogy mondani akarja,de nem tudja mit kell... :(

Aztán voltam anyósnál is,leszedtem kb. 6 kiló cseresznyét! 3-at beraktam a fagyasztóba,fél kilót hoztam anyumnak,meg fél kilót otthon hagytam nasizni! :)

Olyan száraz minden,hogy este ellocsoltam egy hordó vizet is! Kellene már az eső,de szombatra mondja csak! :(

Párom fogott egy 17 kilós pontyot! :) Szerettem volna látni az arcát... :) Majd megnézem a fényképen! :)

2013. jún. 19. 07:58
 1089/1226 A kérdező kommentje:

Jó reggelt! :)

sehol senki... :(

Én tegnap megint cseresznyét szedtem,már van 5 kiló a fagyasztóban! Most majd akarok elrakni befőttet is,de azt majd csak hétvégén!

Tegnap kigazoltam a görögdinnyémet,hát mit ne mondjak gyönyörű! :) Fut mint az állat,nem volt egyszerű megkapálni sem! :D Egész du. kint voltam a napon,és semmi színem nincs! :( Vagy leégek negyed óra alatt,vagy kint lehetek egész nap,és hót fehér maradok! :( Tök gáz! :( A lábam már fehérebb,mint a hűtő! :(

2013. jún. 20. 07:06
 1090/1226 anonim ***** válasza:

Hellóóóóóó!

Én itt vagyok ám.

Hát sajnálom ami a mamáddal történt Kisvuk.Sajnos hasonló rossz hírek felénk is vannak.A párom papája van kórházban,megpróbált öngyilkos lenni.Szegénykém úgy 1 éve veszítette el a feleségét és már azóta mondogatja hogy valamit csinál majd magával.De most hála nem jött neki össze,él még.

Jézus Kisvuk te ilyen hőségben kapirgálsz kint a kertben?Én ki se teszem a lábam csak ha nagyon muszáj.Bár tegnap délelőtt mennem kellett ide oda,de már alig vártam hogy haza érjek a hűvös szobába.

Jó lenne ha enyhülne már az idő,borzaszó meleg van.

Rita

2013. jún. 20. 09:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!