Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 16-19-e között?...

Ki nem várja 16-19-e között? Szerintetek esélyes vagyok ezzel a görbével?

Figyelt kérdés

Nektek van görbétek?

Félre értés elkerülése érdekében nem görcsölök rajta,csak szeretnék beszélgetni! :)

[link]

2012. szept. 11. 10:17
 1091/1226 A kérdező kommentje:

Szia!

Hát igen,júniusban elvileg a 25 fok lenne a normális, +/- 2 fok,hiszen nyár eleje van még csak! Igen,én ilyen hőségben vagyok kint! De még élvezem is! :D Bár már elegem van a cseresznye szedésből,tegnap is a fán voltam,meg ma is megyek fel! :( De ma utoljára megyek! :) Holnap jön haza párom,és a maradékot már ő szedi le! :) A maradék az a meggy lesz,mert oda nem vagyok hajlandó felmenni! :) Annak vékonyabbak az ágai,meg több rajta a bogár,meg nem is szeretem! :D Meg bőven elég nekem ez a 4 nap cseresznye szedés,utána meg otthon a kert! :( Totál hulla vagyok,a meleg az összes energiám elszívja,de komolyan! Meg egy csomót fogytam is! Gondolom a stressz,mert abból kijutott rendesen mostanában,meg a csomó kerti munka,és a meleg... Pedig szerintem eszek rendesen! Tegnap is kelkáposztafőzeléket ettem virslivel vacsorára... Imádom! :) Ebéd rántott cukkini volt,a reggelim meg tiramisu! :) Plussz a cseresznye,a tejes kv-k... Ja,meg hát a csoki... :)

Nekem tegnap elvitték mamit vissza az otthonba! Ezzel nincs gond,de aput hívták,ő meg elfelejtett szólni,én meg frászt kaptam,hogy üres a kórterem! Elég gáz volt! :(

Tegnap elkezdtem kigazolni a zöldséget is,hát mit ne mondjak nagyon elhanyagoltam,és már nagyon nehéz gazolni! :( Megszenvedek vele,de jó lenne még ma megcsinálni azt is!

Ha nem jönnék,akkor majd jövőhéten! Addig is csodás napokat kívánok! :) Pussz lányok!

2013. jún. 21. 07:23
 1092/1226 anonim ***** válasza:

Helló!

Mi újság Kisvuk?Nem is kérdeztem már mióta,mi van a cicáiddal?És mi van már a szoba cicáddal?

Jaj, jó gyorsan eltelt ez a hétvége,most pedig jönnek a hétköznapok és itthon maradok egyedül....

Képzeld tegnap megvettük a babakocsit.Használtan vettük de szép állapotban van.Világos zöld és szürke szinű szóval unisex,jó lesz fiúnak is és lánynak is.Van hozzá minden,mózeskosár,pelenkázós táska,esővédő,szúnyogháló.A párom találta a neten,neki is tetszik ugyhogy ennek külön örülök.Tegnap betoltam a nappaliba és ott bűvöltem,mint egy gyerek :) Megnéztem hogy mi hová való.

Nothi te már megint jól eltüntél,hol vagy már??????

2013. jún. 24. 09:00
 1093/1226 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Hát én minden nap péntekig dolgoztam mint a hülye! 6-14-ig a meló helyen,kb.15-17-ig a cseresznyefán,aztán 19-ig a kertben,de volt hogy 20:00-ig is kint voltam! Hulla voltam szobatra nagyon,még jó,hogy vettem ki szabit arra a napra! :) Megjött párom is,hozott kenyér lángost,isteni volt,így főznöm sem kellett! :) Hétvégén is sokat voltunk a kertben,meg szombat vasárnap dolgoztunka babán is! :) Bár még csak éppen elmúlt szombaton a mensim,ez inkább azért volt,mert már hiányzott nagyon,egy hétig nem láttam! :)

A cicáink nagyon jól vannak,már egész birtokba vették az udvar elejét! :) Már a kocsival is a kapunál kell megállnom,mert ha hátra állok,akkor felmásznak a kerékre,meg a motorházba is! :(

Párom húga lehet elvisz egyet,meg a koleganője is lehet elvisz egy cicát,így még kettő marad! :) Bár az ex szomszédom is mondta,hogy lehet kell egy nekik! Majd kiderül! :) Ja,és egy köldök sérves,de mint minden macskát,őt sem viseli meg,ugyanolyan mozgékony,mint a többi! Mondjuk az anya cica is az... :)

Gratula a babakocsihoz! Szerintem valami hasonlót néztünk anno mi is neten,mint amit írtál... Iszonyat milyen drágák ezek a baba holmik különben... :(

Megyek,mert munka van!

Legyetek jók! :)

2013. jún. 25. 14:49
 1094/1226 anonim ***** válasza:

Szia Kisvuk!

Nálunk is nagyon eleven a kiscica.Múltkor azt hittem rosszul látok,hívtam a cicát és tudod honnan mászott elő?A fűnyírónak a fűgyüjtőjéből :) Na mondom jó helyet talált ez is magának.

Igen tényleg elég drágák a babaholmik,sajnos mi nem is engedhetjük meg magunknak hogy új dolgokat vegyünk.De amiket eddig beszereztünk használtan azokkal megvagyok elégedve.A babakocsit is 20 ezerért vettük.Először nem akarta adni az eladó annyiért,de mondtuk hogy mi sajnos csak ennyit birunk rá szánni.Aztán vártunk,eltelt egy hét és csak eladták annyiért nekünk.És tényleg nagyon szép állapotban van,csak egy gyerek használta.Néha olyan vagyok mint egy kisgyerek,bemegyek a szobába és gyönyörködök a babakocsiba,tologatom kicsit.Párom ki is nevetett :)

Anyósom is ha megy a turkálóba,mindig hoz valami baba cuccot.Így szépen gyarapodik a ruhatár is.

Na megyek főzök valamit.

Rita

2013. jún. 26. 09:52
 1095/1226 A kérdező kommentje:

Szia!

kell mindenből újat venni! Mi sem nagyon tehetnénk meg,hogy 60-at kiadjunk egy babakocsiért... De úgy vagyok vele,ha használt is... Mi baja lehet? Egy pár kilós baba benne fekszik,szét nem szedi,el nem töri,nagyon nem is lehet koszos,ha jó állapotban van,akkor miért ne? Kiságyat is lehet így venni,ki kell fogni,de van egy csomó újszerű állapotban,ami fele annyiba kerül,naná hogy jó arra pár hónapra,amíg a baba benne alszik! :) Eleget költünk majd a ruházásra,meg a pelusra,ahol lehet kell is spórolni! :)

Képzeld,én vasárnap leszedtem 2 cukkinit már a kertből! :) Nagyon finom volt,csináltam is cukkinit tojásban,érdemes kipróbálni,isteni,de még így is maradt 1 cukkinim:

[link]

Ma meg képzeld,6 cukkinit szedtem le a kertből,így már 7 cukkini volt a spájzban! 2-t fel is küldtem anyósnak,had örüljön ő is neki,maradt 5 db! :) Egyet ma is megcsináltam cukkinis fűszeres csirkés rakott krumplinak,de még maradt 4 még mindig! :) Itt a receptje:

[link]

Ezt még nrm kóstoltam meg,mert nem volt időm már rá,a tegnapi maradékot ettem meg,de majd holnap megírom milyen lett! :) Amúgy jó ez a cukkini,mert annyi képpen el lehet készíteni,hogy egyeltalán nem unalmas minden nap ezt enni! :)

2013. jún. 26. 15:02
 1096/1226 anonim ***** válasza:

Szia Kisvuk!

Hát örülök hogy a használt babaholmi témában is megegyezik a véleményünk.Teljesen egyetértek veled.

A kis kertedhez pedig gratula,gondolom már jó érzés szüretelni a "gyümölcsét". Biztos fincsi kajákat lehet készíteni a cukkiniből,csak kár hogy én nem szeretem.Anyósom rántani szokott cukkinit.Én valahogy nem vagyok egy túlzott zöldség evő.A főzelékek sem igazán a barátaim,egyedül a borsófőzeléket eszem meg.Tegnap rántott karfiolt kóstoltam de valahogy az sem jött be.

Hát nekem ilyen fínyás belem van :)))))

Rita

2013. jún. 27. 09:02
 1097/1226 A kérdező kommentje:

Jajj,Rita,én úgy imádom a rántott cukkinit,a karfiolt,meg a gombát is! :) Jó,hát persze jöhet a husi is,de imádom a rántott zöldséget! :) Mondjuk érdekes,mert a tökfőzeléket utálom,a tököt csak rántva eszem meg! A gomba levest,és pörköltet utálom,csak rántva,vagy pizzán sütve eszem meg,a karfiolt levesnek utálom,csak rántva,és savanyúságnak eszem meg! :) Nekem is finnyás a belem! :D

Pl. a lecsót sem szeretem,a pacalt sem,a meggyes sütikért sem rajongok,nem szeretem a savanyút,de imádom a kelkáposzta főzeléket... Szóval furcsán működök... :)

Amúgy nem vagy kívánós?

2013. jún. 27. 17:56
 1098/1226 anonim ***** válasza:

Szia Kisvuk!

Nah túl vagyok a szokásos tisztelet körön.Megvolt a vérnyomásmérés és a táppénzes papír begyüjtés a házi orvosomnál.Jaj ezt úgy szeretem amikor már túl vagyok rajta,mert akkor tudom hogy nem kell mennem 2 hétig :)

Nem mondanám hogy olyan nagyon kívános lennék,ha megkívánok valamit akkor az általában a pizza.

Jó neked Kisvuk hogy olyan sok mindent megeszel.Abból amit felsoroltál én nem sok mindent eszek meg.Egyébként elég furcsán vagyok én is össze rakva,például a túrót csak a túrós tésztában eszem meg.Se süteményben,se palacsintába se semmi másban nem eszem meg.Persze a túrós tésztát is csak sok porcukorral szeretem,a párom pont fordítva,ő sósan szereti.A másik érdekes hogy a paradicsomot sem eszem meg,de viszont mindenre kepcsapot nyomok.Szóval érdekesen működök.

Rita

2013. jún. 28. 09:09
 1099/1226 A kérdező kommentje:
Jajj,most hogy írtad a pizzát,én mindjárt éhen halok!!! Eddig is éhes voltam,de már korog a gyomrom! :D:D Imádo a gombás pizzát,minden pizzát szeretek,és a túró... Hmmm... Nyami... :) Bármilyen formában jöhet,még a körözöttet is imádom! :) Képzeld,nagyon úgy néz ki,hogy 1 kiscicával kevesebb lesz,ugyanis párom húgának már tuti kell egy! A leggyönyörűbb cicust nézte ki! Tök olyan kis foltos,mint egy leopárd! :) Csak a színe nem olyan,de nyönyörű kis kandúr lesz belőle! :) Így nekünk is már csak 3 picink marad! :)
2013. jún. 28. 16:19
 1100/1226 A kérdező kommentje:

Halihó!

Én ma is dolgozom! :( De tegnap nem,és tök jó,vettem magamnak két totál jó nacit! :) Meg főztem egy nagyon isteni ebédet is... Húsos rakott tök csőben sütve! :) Isteni lett! :) Meg szedtünk borsót is,már lehet szedni,és tök örülök neki! :) Meg dolgoztunk a babán is pénteken,és szombaton! :) Lehet elkéstünk,mert lehet pénteken volt ovum... de lehet szombaton volt,nem tudom pontosan! De remélem sikerrel járunk! :) Akkor márciusban szülnék... Jó hideg lenne... :D

2013. jún. 30. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!