Ki nem várja 16-19-e között? Szerintetek esélyes vagyok ezzel a görbével?
Nektek van görbétek?
Félre értés elkerülése érdekében nem görcsölök rajta,csak szeretnék beszélgetni! :)
Szia kisvuk :D
mar beszelgettunk,hogy te is 17 korul nem varod...az en kerdesemnel...tudod
:) ( http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb.. )
na en is szeretnek beszelgetni,de meg nincs mit :D
egyebkent en szedulok mostansag :D hahaha
mar megint bebeszelem magamnak...
jah es tegnap szurkalt a hasam jobb oldalt....
vicces, en mar megint alterhes vagyok...
2 honappal ezelott minden tunetem megvolt... a szagoktol rendesen hanyingerem lett,mell fajdalom....minden...
aztan megjott a barnazas utan :D
es a gorbezesnel en nemnagyon ismerem ki magam,mert en nem merem magam...de mar lattam itt az oldalon egy-ket lany gorbejet akik terhesek voltak....hasonlo mint a tied :)))
nagyon szep...szerintem... valahogy igy kell felugrania mint a tied :)))
(bocs a ekezetek miatt de kulfoldrol irok :D )
viszont most nezem,hogy vizes folyast jeloltel be...
valahol azt olvastam,hogy akik terhesek tobbnek kremes folyas/ vagy egyaltalan nincs...de a vizes az elvileg "nem jo",mert az a menszi kozeledtseget jelent....
en mondjuk szaraz vagyok...tegnap kremes...most erre mit mondjak... sosincs ugy ahogy a nagy konyvbe leirjak.... :)
tehat mindenkinel mas.... nincs szabaly
Szia!
Én nem várom 17-18-ra.
Nincs görbém, csak most kezdtem :) , 2 napja mérem, tegnap 36,6 ma 36,8 az ébredési hőm, tehát ez semmi még, de az időzítés a párommal jókor volt :)
A görbéden szerintem még nehéz bármit is mondani, hiszen a tűszőrepedéstől az esetleges köv. mensi közeledtéig nagyjából azonos szinten marad a hő. (az utolsó két napi hőd nincs beírva). A nem várt mensi közeledtével lehetsz egyre biztosabb.
Ha egy ciklusban vagyunk és tervezünk, osszuk meg a gondolatainkat :)
Szép napot!
Szia 10:49es, 10:43-as vagyok!
Azt azért tudnod kell:
- nem minden nőnek vannak tipikus tünetei, nem vagyunk egyformák (Anyukám pl. 2 hónapos koráig nem tudta hogy terhes, mert megjött a mesije és nem érzett semmit, no tünet...)
- az agyban és lélekben (!!) pozitív hozzáállás sokat segíthet.
Tudom nehéz, de nem szabad így elkettyenni, ahogyan Te is.
Nekünk első babuci lenne, és az első próbálkozós hónapban vagyunk.
Szeretném, ha egy olyan csapat lennénk, akik megosztják a történéseket és nem tűnnek el csak úgy az éterben. Értem ez alatt, hogy mi történt, lett-e babuci, vagy újabb hónap elé nézünk...tapasztalatok...stb.
Tücsök (10:43)
Nekunk is elso babo lenne...
5. probalkozasi honap lesz ez ha 17-en megjon....
utana 6! :O :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!