Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 16-19-e között?...

Ki nem várja 16-19-e között? Szerintetek esélyes vagyok ezzel a görbével?

Figyelt kérdés

Nektek van görbétek?

Félre értés elkerülése érdekében nem görcsölök rajta,csak szeretnék beszélgetni! :)

[link]

2012. szept. 11. 10:17
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/1226 anonim ***** válasza:

Kisvuk, a decemberi 8 napos késésed...ennyi után én is biztosra venném, hogy baba... de milyen az élet!

Reméljük kedden tesztelsz és örömhírrel jössz! Mint ahogy a többiek is!

Érzek valami negatív dolgot a jelben...remélem nem úgy gondoltad...

Nálunk az álom a "tipikus", azaz 2 gyerkőc, vegyesen :)

Jó lenne, amit Noti írt: utána is együtt maradni és a tapasztalatokról beszélni...

Tücsök

2012. szept. 12. 11:02
 62/1226 anonim ***** válasza:

Ohhh Tucsok biztos nem ugy gondolta kisvuk!

De ilyenekrol jobb nem is irni,nehogy tenyleg bevonzzuk a negativ energiat!

Csak pozitivan :) +__+

Nagyon messze van meg a 17.e nekem :O

nothing

2012. szept. 12. 11:15
 63/1226 anonim ***** válasza:
Köszönöm a válaszokat.Én is megvárom a nem várt napját és mondjuk +3 napot a teszteléssel.Engem is k.b. 2 hónapja becsapott a testem,általában 28 naposak a ciklusaim és akkor 2 napot késett.Már kezdtem beleélni magam,hogy lesz valami.Kora este bekészitettem a tesztet és a poharat(másnap reggelre),és sajnos még aznap este megjött.Úgy hogy a pofáraesés után inkább biztosra akarok menni.Rita
2012. szept. 12. 11:16
 64/1226 anonim ***** válasza:
Ja és az kimaradt,hogy mi a párommal 1 gyerköcöt tervezünk.......de aztán ki tudja:)Ti milyen nemü babát szeretnétek?Jó tudom,fő hogy egészséges legyen.De mégis?Rita
2012. szept. 12. 11:22
 65/1226 anonim ***** válasza:

Ok Noti! Csak pozitívan! :)

Rita, gondolom milyen pocsék érzés lehetett...

Kérdezhetek valamit? :) Van itt olyan, aki házas? :)

Tücsök

2012. szept. 12. 11:26
 66/1226 anonim ***** válasza:
Igen kicsit csalódtam!Mi nem vagyunk házasok a párommal.Öszintén szólva nem is tervezzük,mi boldog vagyunk igy is.Rita
2012. szept. 12. 11:32
 67/1226 anonim ***** válasza:

Hát mi sem vagyunk házasok, és nem is tervezzük (legalábbis az 5 éves tervben nincs benne :) )

Tücsök

2012. szept. 12. 11:34
 68/1226 A kérdező kommentje:

Ki milyen megyében lakik amúgy?

És ha elmeri árulni,akkor milyen városban?

Álom: 1. kislány, 2. fiú, 3. kislány :)

Én nem vagyok férjnél,és nem is szeretnék férjhez menni! Majd egy gyűrűt szeretnék kettőnk között,mert a gyűrű azért az egyik nagy álmom,de csak mi ketten! Mivel esküvő nem lesz,ezért nem is nagyon fogom mutogatni,mert akkor jönnek a hü*e kérdések! Mikor lesz az esküvő? Nem lesz! Akkro miért volt az eljegyzés? Nem eljegyzés,csak gyűrű,ami az egymáshoz való kötődést mutatja... bla-bla-bla :D:D

2012. szept. 12. 11:37
 69/1226 A kérdező kommentje:
Lehet megcsinálom még ma a ciklus.hu-t,és holnap fel rakom nektek! Amúgy nem ment lejjebb a hőm,maradt 36,8-37 Ennek viszont örülök! :) Istenem de mennyire szeretném,ha ez jót jelentene... de majd meglátjuk! Ha más nem 6 nap múlva már teszt! Már nincs is egy hét...nekem hamar el fog menni! Haza megyek sütök valamit,mert azt nagyon imádok,és akkor repül legjobban az idő,így nincs időm gondolkodni a baba témán! Nektek is ajánlom! Meló után veszek 1-2 hozzávalót,mert már azt is tudom,hogy sajtos kiflit fogok sütni! :) Aztán a mai nap is elment... :)
2012. szept. 12. 11:48
 70/1226 A kérdező kommentje:

Vagy inkább azt kérdezzem ki honnan ír?

Én Fejér megye-Szfvár

2012. szept. 12. 11:53
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!