Ki nem várja 16-19-e között? Szerintetek esélyes vagyok ezzel a görbével?
Nektek van görbétek?
Félre értés elkerülése érdekében nem görcsölök rajta,csak szeretnék beszélgetni! :)
Kisvuk, a decemberi 8 napos késésed...ennyi után én is biztosra venném, hogy baba... de milyen az élet!
Reméljük kedden tesztelsz és örömhírrel jössz! Mint ahogy a többiek is!
Érzek valami negatív dolgot a jelben...remélem nem úgy gondoltad...
Nálunk az álom a "tipikus", azaz 2 gyerkőc, vegyesen :)
Jó lenne, amit Noti írt: utána is együtt maradni és a tapasztalatokról beszélni...
Tücsök
Ohhh Tucsok biztos nem ugy gondolta kisvuk!
De ilyenekrol jobb nem is irni,nehogy tenyleg bevonzzuk a negativ energiat!
Csak pozitivan :) +__+
Nagyon messze van meg a 17.e nekem :O
nothing
Ok Noti! Csak pozitívan! :)
Rita, gondolom milyen pocsék érzés lehetett...
Kérdezhetek valamit? :) Van itt olyan, aki házas? :)
Tücsök
Hát mi sem vagyunk házasok, és nem is tervezzük (legalábbis az 5 éves tervben nincs benne :) )
Tücsök
Ki milyen megyében lakik amúgy?
És ha elmeri árulni,akkor milyen városban?
Álom: 1. kislány, 2. fiú, 3. kislány :)
Én nem vagyok férjnél,és nem is szeretnék férjhez menni! Majd egy gyűrűt szeretnék kettőnk között,mert a gyűrű azért az egyik nagy álmom,de csak mi ketten! Mivel esküvő nem lesz,ezért nem is nagyon fogom mutogatni,mert akkor jönnek a hü*e kérdések! Mikor lesz az esküvő? Nem lesz! Akkro miért volt az eljegyzés? Nem eljegyzés,csak gyűrű,ami az egymáshoz való kötődést mutatja... bla-bla-bla :D:D
Vagy inkább azt kérdezzem ki honnan ír?
Én Fejér megye-Szfvár
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!