Ki nem várja 16-19-e között? Szerintetek esélyes vagyok ezzel a görbével?
Nektek van görbétek?
Félre értés elkerülése érdekében nem görcsölök rajta,csak szeretnék beszélgetni! :)
Jó reggelt lányok! :)
Noti: Nem a cigi miatt nem fog össze jönni a baba,az tuti! Van nem egy ismerősöm,aki erős dohányos,végig dohányozta a terhességet is elég durván,és már a második babát várják,és az első is egészséges! Nem azt mondom,hogy egészséges,dohányozzatok,de szerintem 7-8 szál az nem egy erős dohányos,inkább csak közepes,és azt könnyebben lerakja az ember,ha jön a baba4 :)
Bibi: De jó neked,hogy van már egy lányod! :) Hogy hívják? Hát egyenlőre az én hőm is jól alakul! :) Itt is van! Szerintetek?
Jo reggelt :)
Szerdan fogok tesztelni,ha hetfon nem jon meg :D
Ti mikor fogtok?
Kisvuk apropo :
En innen masoltam kisvuk...nem a te irasodrol :D
mint ahogy az utana levot is...nah mindegy...
Csooook
Es hogyha megnezitek az irasomat egy idoben kuldtok el
tegnap 14:32
tehat azt en NEM erre a hozzaszolashoz irtam
"Kíváncsi vagyok, a kislányod "beköltözésekor" milyen érzéseid, tapasztalataid voltak?
Tücsök"
Hahahaha en megjol rairtam a valaszt abban a pillanatban...
Csak azert irom,mert az interneten sok dolog mashogy jon le...
nothing
Most latom mennyi hozzaszolasunk van mar :)
"89 válasz" akkor vagyok a 90.
woooww...
Jaj csajok en nem is tudom mi lesz,ha most is megfog jonni :s
azert ez mar csak az 5. honapunk,es raadasul most ovu napjan egyutt voltunk! Elotte is,es ovu utan 1 nappal ....tehat azt a 3 napot kihasznaltuk...most eloszor...eddig nem figyeltem,de most igen ;)
En erre tenyleg kivancsi vagyok...mert sokan mondjak,hogy "ovukor legyetek egyutt"...
Varjuk a fejlemenyeket...
Tunetem nekem nincs kisvuk,akarhogy olvasom a cikket :)
az egyeduli ami "tunet" nem tunet... a mellbimbom "hegye" tiszta voros,es nem lehet hozzaerni.....
nothing
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!