Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 16-19-e között?...

Ki nem várja 16-19-e között? Szerintetek esélyes vagyok ezzel a görbével?

Figyelt kérdés

Nektek van görbétek?

Félre értés elkerülése érdekében nem görcsölök rajta,csak szeretnék beszélgetni! :)

[link]

2012. szept. 11. 10:17
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/1226 A kérdező kommentje:

Jó reggelt lányok! :)

Noti: Nem a cigi miatt nem fog össze jönni a baba,az tuti! Van nem egy ismerősöm,aki erős dohányos,végig dohányozta a terhességet is elég durván,és már a második babát várják,és az első is egészséges! Nem azt mondom,hogy egészséges,dohányozzatok,de szerintem 7-8 szál az nem egy erős dohányos,inkább csak közepes,és azt könnyebben lerakja az ember,ha jön a baba4 :)

2012. szept. 13. 08:05
 102/1226 A kérdező kommentje:
Rita: Én is tegnap 7-re csökkentettem a cigit! És már annál többet nem is akarok szívni/nap! :) Lehet menni fog még a 6 is,majd meglátjuk! :)
2012. szept. 13. 08:15
 103/1226 A kérdező kommentje:

Bibi: De jó neked,hogy van már egy lányod! :) Hogy hívják? Hát egyenlőre az én hőm is jól alakul! :) Itt is van! Szerintetek?

[link]

2012. szept. 13. 08:21
 104/1226 A kérdező kommentje:
Lányok egy jó tanács! Még egy ugyanazon nőnek sincs két egyforma terhessége! Amúgy azt a listát én raktam még fel valakinek,amikor a tüneteket kereste magán! Felesleges,mert a fele nem kimondott terhes tünet! Azt is mondják,hogy a mindjárt megjön érzés terhes tünet! Ez hülyeség! A szervezet emlékszik a mensire,és ha baba van,akkor is a mensi közeledtét jelzi! Ne olvassatok ennyi tünetet,mert tök hamar beképzelitek magatoknak! Tudom,mert az elején én is így voltam! :( Koleganőmnek megjött,és észre sem vette,hogy terhes! A másiknak meg 3 havonta jött meg,és a 15. héten vette észre,mert egyetlen tünetet sem volt,csak 1x kihányta a kv-t,de sem előtte sem utána többt nem! Szóval neki sem volt tünetet! A másik csaj,akivel levelezek,neki a melle fájt nagyon,és tök száraz volt,ez volt a jel! Barátnőm meg elment nyaralni,aztán úgy jött haza,hogy basszus,5 hete mensiztem utoljára... Szóval egy csomó embernek nincs tünete! Be fogjátok képzelni magatoknak a tünetetek tudat alatt! Bár remélem nem,de 1-2-t tuti!
2012. szept. 13. 08:30
 105/1226 anonim ***** válasza:
Ügyi vagy kisvuk!És a hő is biztató.Már csak pár nap és kiderül mindannyiunknak;)Rita
2012. szept. 13. 08:34
 106/1226 anonim ***** válasza:

Jo reggelt :)

Szerdan fogok tesztelni,ha hetfon nem jon meg :D

Ti mikor fogtok?

Kisvuk apropo :

[link]

En innen masoltam kisvuk...nem a te irasodrol :D

mint ahogy az utana levot is...nah mindegy...

Csooook

2012. szept. 13. 09:18
 107/1226 anonim ***** válasza:

[link]

ez volt az utana levo... :)

nothing

2012. szept. 13. 09:19
 108/1226 anonim ***** válasza:

Es hogyha megnezitek az irasomat egy idoben kuldtok el

tegnap 14:32

tehat azt en NEM erre a hozzaszolashoz irtam

"Kíváncsi vagyok, a kislányod "beköltözésekor" milyen érzéseid, tapasztalataid voltak?

Tücsök"

Hahahaha en megjol rairtam a valaszt abban a pillanatban...

Csak azert irom,mert az interneten sok dolog mashogy jon le...

nothing

2012. szept. 13. 09:23
 109/1226 anonim ***** válasza:
most nezem..2 perccel kesobb irtam ki :D
2012. szept. 13. 09:26
 110/1226 anonim ***** válasza:

Most latom mennyi hozzaszolasunk van mar :)

"89 válasz" akkor vagyok a 90.

woooww...

Jaj csajok en nem is tudom mi lesz,ha most is megfog jonni :s

azert ez mar csak az 5. honapunk,es raadasul most ovu napjan egyutt voltunk! Elotte is,es ovu utan 1 nappal ....tehat azt a 3 napot kihasznaltuk...most eloszor...eddig nem figyeltem,de most igen ;)

En erre tenyleg kivancsi vagyok...mert sokan mondjak,hogy "ovukor legyetek egyutt"...

Varjuk a fejlemenyeket...

Tunetem nekem nincs kisvuk,akarhogy olvasom a cikket :)

az egyeduli ami "tunet" nem tunet... a mellbimbom "hegye" tiszta voros,es nem lehet hozzaerni.....

nothing

2012. szept. 13. 09:35
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!