Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 16-19-e között?...

Ki nem várja 16-19-e között? Szerintetek esélyes vagyok ezzel a görbével?

Figyelt kérdés

Nektek van görbétek?

Félre értés elkerülése érdekében nem görcsölök rajta,csak szeretnék beszélgetni! :)

[link]

2012. szept. 11. 10:17
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
 121/1226 anonim ***** válasza:

Sziasztok Csajok, itt Tücsök!

Tegnap szabin voltam, most olvasom, milyen sok gondolatot írtatok...jó, hogy ilyen aktívak vagyunk :)

Nos, a vörös és érzékeny mellbimbó az jó jel, reméljük, hogy ezúttal összejöttek a dolgok! :)

Olvastam egy cikket, ott a nő arról számolt be, hogy hónapokig számolt, hőmérőzött...figyelte magát, meg a nem létező tüneteit...so, mindent megtett, hogy legyen baba, de nem lett. Aztán belekeseredett, hogy nem jön össze sehogyansem, pedig mindig PONT JÓKOR szexeltek. A köv. hónapban nem mért, nem számolt, nem időzített, nem görcsölt...és összejött.

Szóval nem lehet tudni, mikor jön össze: ha figyeled, vagy ha csak spontán vagy. Igaz, hogy ha itt az ideje és jönni akar a babuci, akkor jön. Kinek hogy van megírva a sorsa...

2012. szept. 14. 09:35
 122/1226 anonim ***** válasza:
Igen Tücsök,jól irod.De nekem az a véleményem,hogy az elején mindenki rágörcsöl egy picit,és lehet hogy pont ez kell ahoz hogy utána elengedje magát.Rita.
2012. szept. 14. 09:45
 123/1226 anonim ***** válasza:

Pár dolgot megosztanék veletek :)

- ma reggelre azzal az érzéssel ébredtem fel, mint amikor megjön a mensim (mindig reggelre jön meg) és a derekam majd le akart szakadni, úgy fájt.

- Fel van puffadva az egész alhasam és képzeljétek, keményebb, mint szokott lenni

- a hőm 36,9 (tegnap 36,8), bár én ugye csak 1 hete mérem kb., tehát nincs mihez viszonyítani

- a legfurább viszont, hogy a cicimen megjelentek azok a kis fehér (Montgomery) mirigyek, amik eddig ugye nem voltak. Kérdeztem is a páromtól, hogy nekem ilyen szokott lenni a mellbimbóm?? :)

Nem tudom mire vélni a dolgokat, a mensim még odébb van (17-18). Amikor megjön, mindig csak előtte 1 nappal durran be a cicim (de az se mindig, vmikor csak akkor érzékeny, amikor már megvan), az alhasam pedig akkor szokott fájdogálni, amikor már megjött...

Hát, ez sok minden lehet...

Szép napot. Tücsök

2012. szept. 14. 09:46
 124/1226 anonim ***** válasza:

Sziasztok lanyok,szep jo reggelt :)

Nothing vagyok ismet...

Nekem semmi tunetem... :D

En mar nagyon varom a 17-et! Kivancsi vagyok tenyleg,hogy mi van :D

Majd meg kesobb bekukkantok hozzatok :)

Talatam nektek egy nagyon cukika kisbabat :)))

[link]

[link]

Hat nem eeeedesss :))) ????

Egyem meg :D nah mar mint nem ugy :)))

2012. szept. 14. 09:56
 125/1226 anonim ***** válasza:
na nekem megjott sajnos, bibi voltam:(((
2012. szept. 14. 17:15
 126/1226 anonim ***** válasza:

micsoda????? :O

óóó :((( sajnálom nagyon bibi!!!

azért írj még nekünk,hogy mi lesz veled...

rendesen libabör kaptam,ahogy olvastam! :(

remélem a jövöhónapban nem fog ilyen történni veled,és pozitívat tesztelsz!

Bibi köszi,hogy megírtad nekünk!

További minden jót neked!

Ne szomorkodj! Ùjabb hónap,újabb remény!

Üdv.: NOTHING

2012. szept. 14. 20:15
 127/1226 anonim ***** válasza:
Ne szomorkodj Bibi,nem szabad feladni.Majd legközelebb sikerül.Rita
2012. szept. 14. 20:58
 128/1226 anonim ***** válasza:
Bibi, sajnálom. Új hónap, új remény! Tücsök
2012. szept. 15. 09:40
 129/1226 anonim ***** válasza:

Koszi csajok, nem szomorkodok, van kicsi dolgom amit gyogyszerrel kell elintezni, voltm egy vervetelen pajzsmirigyre mert nekem kicsit gyanus a dolog. Nektek tovabbra is drukkolok!!!!

Teszteltem is am pentek reggel, de nega lett, es hom is lement 36,5re ugyhogy mar tudtam hogy nincs babuska.

Sziasztok!!!

2012. szept. 15. 15:31
 130/1226 anonim ***** válasza:
Klassz Bibi,hogy így állsz hozzá.Rita
2012. szept. 15. 17:26
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!