Ki nem várja 16-19-e között? Szerintetek esélyes vagyok ezzel a görbével?
Nektek van görbétek?
Félre értés elkerülése érdekében nem görcsölök rajta,csak szeretnék beszélgetni! :)
Lányok,én lépek,lassan megyek haza! :)
Legyetek jók,foglaljátok el magatokat,holnap reggel találkozunk! :)
Addigra már egy nappal közelebb leszünk...
Szép napot nektek! :)
Mi is cigizunk :( ....3 honapja visszaszoktunk :O
sajnos...de mar megvan beszelve,hogy mihelyst bebi van abbahagyjuk :D csak attol felek,nehogy ezert ne jojjona baba!De csak nem...
jaj munka van tovabbra is!
Tucsok mi is nyomdaban dolgozunk :D
Lehet a munkatarsad vagyok ;)
hahahahha
nem,mert mi nem orias plakatokat nyomtatunk..
puszi mindenkinek,ha tudtok,azert meg irjatok...majd belesek meg!
Nothing
Sziasztok!
Hááát Rita, le a kalappal. 7 éve ilyen húzós a melód...
Nem feltétlenül izgisebb az én munkám...mindenbe bele lehet kicsit fásulni, még egy izgisen csengő szakmába is...nekem most kicsit mélypontom van ezzel kapcsolatban...de majd új erőre kapok. :)
Nos, kedves Lányok, én is dohányzom...nem durván,nekem 6-10 szál / nap. Bár honnan nézzük..lehet ez is sok?
Noti, lehet dolgoztunk már együtt?! Ki tudja.. :) Bár, nem árultad el hol laksz... :)
Tücsök
Sziasztok, itt Bibi macsek, miauuu :)
EN 29 lettem augusztusban, van egy 2 eves kislanyom, hazas vagyok 6 eve, nem dohanyzom, Erdelybol irok, roviden ennyi!
Mai hom is 36,9, de viszont ma meg tegnap delutan fajdogal a hasam, olyan mintha epp mensziznek, tehat a mehem faj es burrog a hasam, remelem nem keszul megjonni, mert lecsapom! :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!