Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 16-19-e között?...

Ki nem várja 16-19-e között? Szerintetek esélyes vagyok ezzel a görbével?

Figyelt kérdés

Nektek van görbétek?

Félre értés elkerülése érdekében nem görcsölök rajta,csak szeretnék beszélgetni! :)

[link]

2012. szept. 11. 10:17
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/1226 anonim ***** válasza:
De igen Tücsök sajna minden nap 6-18 óráig.Már 7 éve lassan.De nem csak én,itt sajnos mindenki igy dolgozik.2 müszak 6-18 és 18-6!A te munkád biztos izgisebb.És kedves kérdezö én bevallom dohányzom.
2012. szept. 12. 13:21
 82/1226 anonim ***** válasza:
De igen Tücsök sajna minden nap 6-18 óráig.Már 7 éve lassan.De nem csak én,itt sajnos mindenki igy dolgozik.2 müszak 6-18 és 18-6!A te munkád biztos izgisebb.És kedves kérdezö én bevallom dohányzom.Rita
2012. szept. 12. 13:22
 83/1226 anonim ***** válasza:
Huuupsz ezt 2-szer sikerült elküldeni.Rita
2012. szept. 12. 13:23
 84/1226 A kérdező kommentje:
Sajnos én is dohányzom! Mikor kezdtük a baba tervet,még alig cigiztem,aztán egyre többet,csak azt vettem észre,hogy másfél nap egy doboz cigi! Már sikerült lecsökkenteni 8 szálra! Nem esne nehezemre lerakni,ha babás lennék,mert az motiválna,de valahogy így simán nem megy! Viszont büszke vagyok arra,hogy felét szívom,mint egy hónapja,és nem is hiányzik,hogy több legyen! Viszont kicsit szégyellem is magam emiatt! :(
2012. szept. 12. 13:29
 85/1226 A kérdező kommentje:
Rita,te is két műszakban jársz? Mármint nappal,és éjjel? Hetente változik,vagy 4+2 -be dolgozol?
2012. szept. 12. 13:30
 86/1226 A kérdező kommentje:

Lányok,én lépek,lassan megyek haza! :)

Legyetek jók,foglaljátok el magatokat,holnap reggel találkozunk! :)

Addigra már egy nappal közelebb leszünk...

Szép napot nektek! :)

2012. szept. 12. 13:34
 87/1226 anonim ***** válasza:

Mi is cigizunk :( ....3 honapja visszaszoktunk :O

sajnos...de mar megvan beszelve,hogy mihelyst bebi van abbahagyjuk :D csak attol felek,nehogy ezert ne jojjona baba!De csak nem...

jaj munka van tovabbra is!

Tucsok mi is nyomdaban dolgozunk :D

Lehet a munkatarsad vagyok ;)

hahahahha

nem,mert mi nem orias plakatokat nyomtatunk..

puszi mindenkinek,ha tudtok,azert meg irjatok...majd belesek meg!

Nothing

2012. szept. 12. 13:40
 88/1226 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Hááát Rita, le a kalappal. 7 éve ilyen húzós a melód...

Nem feltétlenül izgisebb az én munkám...mindenbe bele lehet kicsit fásulni, még egy izgisen csengő szakmába is...nekem most kicsit mélypontom van ezzel kapcsolatban...de majd új erőre kapok. :)

Nos, kedves Lányok, én is dohányzom...nem durván,nekem 6-10 szál / nap. Bár honnan nézzük..lehet ez is sok?

Noti, lehet dolgoztunk már együtt?! Ki tudja.. :) Bár, nem árultad el hol laksz... :)

Tücsök

2012. szept. 12. 13:48
 89/1226 anonim ***** válasza:
Nem kisvuk hála a jó istennek nálunk nincs váltás a két müszak között.Ez egy ilyen fura munkahely:)A társaság jó,a fönök hülye,tudod a szokásos:)Kisváros,sajna nem válogathatok a munkák közül.De legalább a párom is itt dolgozik;)Jók legyetek,én is lehet benézek majd.Rita
2012. szept. 12. 14:01
 90/1226 anonim ***** válasza:

Sziasztok, itt Bibi macsek, miauuu :)

EN 29 lettem augusztusban, van egy 2 eves kislanyom, hazas vagyok 6 eve, nem dohanyzom, Erdelybol irok, roviden ennyi!

Mai hom is 36,9, de viszont ma meg tegnap delutan fajdogal a hasam, olyan mintha epp mensziznek, tehat a mehem faj es burrog a hasam, remelem nem keszul megjonni, mert lecsapom! :P

2012. szept. 12. 14:18
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!