Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 16-19-e között?...

Ki nem várja 16-19-e között? Szerintetek esélyes vagyok ezzel a görbével?

Figyelt kérdés

Nektek van görbétek?

Félre értés elkerülése érdekében nem görcsölök rajta,csak szeretnék beszélgetni! :)

[link]

2012. szept. 11. 10:17
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/1226 A kérdező kommentje:
Mindenki azt mondja,hogy a mellbimbó besötétedik ilyenkor! Egyik barátnőmnek meg tök piros volt,meg is lepődött,hogy milyen furcsa színe van,de akkor még nem tudta,hogy babás! :) Szóval ez jó jel! Most az enyém is meg van duzzadva,és már hétfő óta fáj! :( Meg a combom is,mint amikor meg akar jönni úgy görcsölget,vagy nem tudom milyen érzés ez,de fáj,az tuti már 3 napja! De ez sem lehet,hogy a baba miatt van,mert volt már ilyen máskor is! Most meg reggeliztem egy csokis fánkot,meg két kis sajtos kiflit,és kicsit rossza gyomrom,olyan hányingeres szédülős lettem! De mint már korábban írtam,nekem ez néha szokott lenni mensi előtt 2-3 nappal! Szóval ami furcsa,az a mellfájás,és a mellduzzadás,mert az csak 1x volt pár hónapja,de nem egy héttel mensi előtt... Szóval értitek? :D:D:D:D
2012. szept. 13. 10:08
 112/1226 A kérdező kommentje:
Én keddre tervezem a tesztet,ha addig nem jön meg! De az még sok idő... És ne legyél ennyire borúlátó,ez még csak az 5. hónap! :) Azt mondják,hogy 1 évenbelül teljesen jó,ha össze jön! Amúgy meg mindig azt mondják,hogy ha valaki akarja,akkor tudja az a baba mikor kell jönni! Lehet ebben van valami! :)
2012. szept. 13. 10:10
 113/1226 A kérdező kommentje:
Ja,és Noti,nem szabad minden nap együtt lenni,mert a kisfickók nem lesznek túl mozgékonyak! :( 2-3 naponta a legjobb! De ha az első emelkedett hőjű nap előtti napon voltatok együtt,akkor van esély,meg az emelkedett napon talán,de utána már szinte semmi! :( Persze vannak spontán peteérések,de az elég ritka! Azt ajánlják,hogy legyenek együtt a párok 2-3 naponta,mert akkor elkerülni sem tudják kerülni az peteérést! Mi is most előtte való nap voltunk együtt,de ciklus.hu nem jól húzta be az ovu napját,mert később volt! Remélem valakinek lesz pozi tesztje közülünk! Az lenne a legjobb,ha mindegyikőnknek az lenne! :)
2012. szept. 13. 10:21
 114/1226 anonim ***** válasza:

"csokis fánkot,meg két kis sajtos kiflit"

nah de szivecskem... :D nem vagy te terhes?

nah most akkor vagy edeset eszek egyszerre,vagy sosat..

de csokira,sajtot...aztan leoblited egy kis uborkalével? :D

hahahahah

Nem szoktunk 2 naponta egyutt lenni :D

csak pont azon a napon :O

Nem akarom elrotani a szexet a ketnaponta szexelessel..mi akkor szexelunk amikor kedvunk van :D

Jooo szokat irtal most kisvuk,vééégre :)))

1 ora hossza meg aztan ebedszunet.... yeyyy...

Van mar tesztetek egyebkent otthon?

Nekem van egy,de az csak a menses napjan mutatja ki,vagy csak utana... a DMben vettem...

A multkorrol megmaradt..mondom nem tesztelek meg (egy napot kesett)...aztan mondom masnap fogok tesztelni..ahammm,ugy megjott mint a huzat...

2012. szept. 13. 10:50
 115/1226 anonim ***** válasza:
NOTHING :)
2012. szept. 13. 10:51
 116/1226 anonim ***** válasza:
Na hozzánk is elérkezett az ebédszünet!A kérdésekre válaszolva:Ha nem jön meg akkor én szerda csütörtök körül tesztelek,biztosra akarok menni.És igen van tesztem otthon 2db,két különböző fajta.Bekészültem,hátha:)))Jó lenne ha használni is kellene őket.Rita
2012. szept. 13. 12:05
 117/1226 A kérdező kommentje:

Jajjjj,nálam ez az evés nem jelent semmit! :D Sűrűn csinálok ilyet! Ha édeset eszem,megkívánom a sósat,és fordítva! :)

Nekem van tesztem otthon,lassan meg kell néznem nem-e járt le a szav. ideje! :D Nem tudom mikor vettem,de múlt hónapban! X-epil tesztem van 25-ös,nem is kell 10-es,mert úgysem tesztelek túl korán,csak ha nem jön meg! :)

2012. szept. 13. 13:06
 118/1226 A kérdező kommentje:
Kinek hány naposak a ciklusai? Nekem 27-30 között szokott lenni!Legkorábban a 28. napon jön meg,legkésőbb a 31. napon,de ugye a z már a következő ciklus 1. napja... Éreztek valamit? Mármint hoyg szerintetek sikerült-e...
2012. szept. 13. 13:09
 119/1226 A kérdező kommentje:

Ne haragudjatok,lehet nem tudok többet írni,mert rengeteg melóm van!

Holnap meg szabin leszek,és legközelebb hétfőn tudok csak írni du.! :(

El is köszönök,szép napot nektek,jó hétvégét,és sok sikert,és kitartást,és mensi mentes napokat!

Pusza csajok!

Ja,és nagyon helyes,ha akkor vagytok együtt,amikor kedvetek van! Az erőltetett most kell szexelni dolog nekem sem jön be,a 2-3 napot azért írtam,mert vannak akik naponta,vagy akár naponta többször szexelnek! :)

Tényleg lelépek! :)

2012. szept. 13. 13:11
 120/1226 anonim ***** válasza:
sziasztok! ma is irtatok boven, nekem ma 36,7 volt a hom, remelem nem jelent rosszat 2 tized eses, mit szoltok hozza?
2012. szept. 13. 16:32
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!