Ki nem várja 16-19-e között? Szerintetek esélyes vagyok ezzel a görbével?
Nektek van görbétek?
Félre értés elkerülése érdekében nem görcsölök rajta,csak szeretnék beszélgetni! :)

"csokis fánkot,meg két kis sajtos kiflit"
nah de szivecskem... :D nem vagy te terhes?
nah most akkor vagy edeset eszek egyszerre,vagy sosat..
de csokira,sajtot...aztan leoblited egy kis uborkalével? :D
hahahahah
Nem szoktunk 2 naponta egyutt lenni :D
csak pont azon a napon :O
Nem akarom elrotani a szexet a ketnaponta szexelessel..mi akkor szexelunk amikor kedvunk van :D
Jooo szokat irtal most kisvuk,vééégre :)))
1 ora hossza meg aztan ebedszunet.... yeyyy...
Van mar tesztetek egyebkent otthon?
Nekem van egy,de az csak a menses napjan mutatja ki,vagy csak utana... a DMben vettem...
A multkorrol megmaradt..mondom nem tesztelek meg (egy napot kesett)...aztan mondom masnap fogok tesztelni..ahammm,ugy megjott mint a huzat...

Jajjjj,nálam ez az evés nem jelent semmit! :D Sűrűn csinálok ilyet! Ha édeset eszem,megkívánom a sósat,és fordítva! :)
Nekem van tesztem otthon,lassan meg kell néznem nem-e járt le a szav. ideje! :D Nem tudom mikor vettem,de múlt hónapban! X-epil tesztem van 25-ös,nem is kell 10-es,mert úgysem tesztelek túl korán,csak ha nem jön meg! :)
Ne haragudjatok,lehet nem tudok többet írni,mert rengeteg melóm van!
Holnap meg szabin leszek,és legközelebb hétfőn tudok csak írni du.! :(
El is köszönök,szép napot nektek,jó hétvégét,és sok sikert,és kitartást,és mensi mentes napokat!
Pusza csajok!
Ja,és nagyon helyes,ha akkor vagytok együtt,amikor kedvetek van! Az erőltetett most kell szexelni dolog nekem sem jön be,a 2-3 napot azért írtam,mert vannak akik naponta,vagy akár naponta többször szexelnek! :)
Tényleg lelépek! :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!