Ki nem várja 16-19-e között? Szerintetek esélyes vagyok ezzel a görbével?
Nektek van görbétek?
Félre értés elkerülése érdekében nem görcsölök rajta,csak szeretnék beszélgetni! :)
Nothing vagyok!
Sziasztok :)
En is itt vagyok meg,sajnos mar csak szurkolni,mert tegnap megjott (de ma elis mult,nah majd megjon kesobb ismet...)
Huuuh Tucsok nagyon szoritok,hogy ne jojjon meg,es pozit tesztelhess :) jo hogy igy kibirod,hogy ne teszteljel :)))
Kisvuk nagyon elvagy tunve ezen a heten! :(
Remelem azert meg jelentkezel,mert irtad a multheten,hogy sok a tennivalod,de hetfon jelenkezel...ma mar kedd van!
Remelem,hogy oromodben felejtettel minket :))
es pozit teszteltel! :D
Mar csak TI ketten maradtatok...ha lemaradtal volna kisvuk... Te,es Tucsok...
HAJRAAAA LANYOOOK!!!!!
Nothing :)
Szep napot :)
Sziasztok!
Ne haragudjatok,kolegám leszámolt,és nincs időm írni,rengeteg a melóm! :(
Bibi,ne keseredj el,nekem is vasárnap megjött,ahogy a agykönyvben meg van írva! :(
Jajj,Tücsök,én nagyon szurkolok neked! :)
HAJRÁ!!!!!!!!!!
Itt a görbém,végig 36,9 volt a hőm,csak 36,8-ra esett le,mikor megjött,pedig megjött a franc essen bele :)
De új hónap új remény! :)
Amúgy sosem volt még ilyen,már egy héttel mensi előtt fájt a mellbimbóm,és péntek este úgy görcsöltem,azt hittem megjön! És vasárnap reggelre,mert mindig reggel jön meg,akkor meg is jött! :(
Valaki írta a pajzsmirigyet! Nekem alul működik,és mondta is dokinéni,hogy nehezen fogok teherbe esni! De kezeljük,napi egy gyógyszer,fél évente kontroll,és amúgy minden rendben van vele,az értékeim jók! :)
Rita!!!!!!! Nekem köv. ovu szeptember 29,és a következő mensi október 13! Pont mint neked! :) Megint nagyjából egyszerre lesz mindenkinél,ez tök jó! :)
Még egy hír,csajok,nem hiszem el,29-én költözök! Kész lesz a ház,amit 2 éve csinálunk,és végre külön költözünk szülőktől,csak mi ketten! Pont peteéréskor,úgyhogy számítok rá,hogy most nem is fog sikerülni a baba!
Szia kisvuk!Na végre te is elő keveredtél,hát sajnálom hogy neked sem jött össze.
A görbéd tényleg szép.
És gratula a költözéshez,de azért ne temesd már a hónapot.Ovukor megünnepelhetnétek a költözést egy kis összebújással;)))))Nekem is akkora számolja az ovut,mint neked.Jó legyél és jó munkát.Rita
Rita: az a baj,hogy előtte kellene együtt lenni,nem pedig az első emelkedett hőjű napon! Nem régóta figyelem a peteérést,de amikor az első magas hőjű napon vagyunk együtt,akkor nem sikerült,se akkor,mikor előtte való nap voltunk együtt,szóval nem tudom hogy jöhetne így össze! De végülis igazad van,majd kiderül! :)
Nem tudom ti hogy vagytok vele,de nekem mindig ez az első két hét a leghosszabb,mert kivárni a peteérést... katasztrófa! :( Bár nekem most nem lesz időm ezen agyalni,ha költöztünk,csak ha veletek levelezek! :) Jó veletek beszélgetni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!