Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 16-19-e között?...

Ki nem várja 16-19-e között? Szerintetek esélyes vagyok ezzel a görbével?

Figyelt kérdés

Nektek van görbétek?

Félre értés elkerülése érdekében nem görcsölök rajta,csak szeretnék beszélgetni! :)

[link]

2012. szept. 11. 10:17
❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯
 181/1226 anonim ***** válasza:

szia Noti, hát nem tudom, olyan bizonytalan vagyok.

Nem lehet, hogy a nagyon halvány második csík száradási?? Olyan halvány bakker, hogy fényképen nem is látszik...

Mindenesetre várok, hétvégén meglátjuk, sok minden történhet még.

Ha hétfőig továbbra se lesz mensi, akkor talán még egy teszt és doki...én nem merek + tesztre gondolni...

2012. szept. 21. 09:24
 182/1226 anonim ***** válasza:

Nem szaradasi csik,ha idon belul jott ki a csik!

Tehat nem 10 perc,meg 20 meg ilyenek,hanem valahogy a pisiles utan 1-2 perc!

Ez pozi szeritem,es erosodni fog.

Szerintem lehet neked halkan gratulalni!

Kulonben ilyen meg nem volt,ugye,hogy a mensid kesik?

Nothing

2012. szept. 21. 09:35
 183/1226 anonim ***** válasza:

Miert ne mernel pozi tesztre gondolni ? :)))

Nyugodtan merhetsz...

1, Soha nem szedtel bogyot,ez mar csak jo!!!

Latod nekem a bogyoabbahagyasa miket okoz,nem jon meg ugy ahogy kell a mensim,meg nem annyi jon mint elotte,nekem meg biztos kell egy kis ido,mire atall a szervezetem!Neked nem kell ido...

2,Ha meg nem kesett soha a mensid,nem vagy felfazva,nincs gyulladasod....Akkor most miert kesik??

Jajjj en akkor is kivanom,es beled beszelem a kisbabat!!!!

:D

2012. szept. 21. 09:40
 184/1226 anonim ***** válasza:

A haloványka csík ~ 5 perc után jött ki, a facelle elvileg 3 perces..ezért gondolom, hogy száradási és nem igazi.

Ja, és szerintem ha babás lennék, akkor ennek a csíknak már erősebbnek kellene lennie, mivel 2 napja a p.early is időn túli (~ 30 perc) csíkos lett, kb. olyan intenzitással, mint a mai.

A mensim mindig katonás volt, nem szokott késni.

2012. szept. 21. 09:54
 185/1226 anonim ***** válasza:

:) de édes vagy! :)

bárcsak tudnám, miért nem jön meg...és azt is, hogy miért vagyok akkorára puffadva, mint aki egybe lenyelt egy kisebb dinnyét :)

2012. szept. 21. 09:57
 186/1226 anonim ***** válasza:

hmmmmm.....hat akkor ma sem lettunk okosabbak :(((((

de akkor mi lehet eeeez??? ez komoly...

2012. szept. 21. 10:13
 187/1226 anonim ***** válasza:
Jó reggelt lányok.Én is ide értem.Hát szerintem is a halvány csík is csík.És hát azért lehet itt nem egy olyat olvasni hogy csak mensi után jó pár napra tesztel az ember lánya pozitívat.Szerintem én is úgy csinálnám ahogy irtad Tücsök.Hétvégén várj még és hétfön újra teszt.Én úgy olvastam hogy k.b. 1,5 naponta duplázodik a Hcg a szervezetben.Szóval hétföre tuti kiderül mi van,vagy erösödik a csík,vagy.............na de reméljük erösödni fog.Mi drukkolunk.Rita
2012. szept. 21. 10:24
 188/1226 anonim ***** válasza:

Szep sex-el teli 7veget kivanok lanyok ;)

Csoook ozon: nothing

2012. szept. 21. 15:08
 189/1226 anonim ***** válasza:
100%
Hát Nothing,neked is hasonló jókat a hétvégére;)
2012. szept. 21. 19:22
 190/1226 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Hát bocsi,de valakinek csak az elmaradt mensi után két héttel lett pozi a tesztje,mert annyira lassan termelődik a HCG a szervezetébe! Valakinek meg már mensi előtt is van pozi tesztje! És attól,hogy a teszt 3 perces,vagy 10 perces nem fog megszáradni 2 perc alatt! Úgyértem totál magába szívja a pisit,mire az megszárad 10-20 perc,mint az előző tesztnél! Nem 5 perc,szóval szerintem kezdj el leszokni a cigiről! :) Szorítok,nekem baba érzésem van! :)

Noti! Te nem gondoltál még arra,hogy csinálj egy tesztet?

Egy napos mensi lehet baba miatt is! ;)

2012. szept. 22. 17:03
❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!