Ki nem várja 16-19-e között? Szerintetek esélyes vagyok ezzel a görbével?
Nektek van görbétek?
Félre értés elkerülése érdekében nem görcsölök rajta,csak szeretnék beszélgetni! :)
Szia Rita!
Én az esetek 95%-ban nagyon vágyom a babára,a maradék 5-ben pedig kételkedem! Jó döntés? Anyagilag bírni fogjuk? Jókor jönne? Egészséges baba lenne? Biztos itt az idő? Fel vagyunk rá készülve? Minden kérdés butaság,hiszen igen,nem véletlenül szeretnénk babát,de valahogy mégis vannak kétségeim! :( Lehet ezért nem jött még,mert havonta van egy ilyen kételkedős napom,és hát nem véletlen,hogy írják... Tudja az a baba,mikor kell jönnie! :)
Nahat, orulok hogy meg ittvagytok :DDD most neztem meg hogy meg dumcsizgattok!
Ujra itt az ido csajok!!!
Nekem ferjecskem kirandul, szerdan csutortokon akcioztunk, elvileg tegnap vagy ma volna peteeres, ma egesz nap fajt a hasam alja, remelem meg szaladgal nehany eros katonacska odabent. Mit szoltok meddig elhetnek bent?
Nem tudom hogy valojaban most van e peteres mert nincs az a minden honapos tojasfeherjes folyasom, de a hasam kitartoan faj. Emelett tegnap tol iszom palastfu teat, erositesnek.
Kicsit hosszu lettem ,puszika, Bibi voltam!
nothing:
Hahooo lanyoook :)))
Szia Bibi,Rita,kisvuk :))))
Rita gratulalok az 5 evfordulotokhoz ,es remelem egy babaval koronazzatok meg a jeles napot :))))
Elvileg nekem ma van ovum,de mi tegnap voltunk egyutt....
tehat remelem eleldegelnek meg a kistkatonak maig :D
majd meglatjuk....
puszi mindenkinek
kisvuk nagyon elvesztel a koltozesben :D
remeelm az intereneted belett mar kotve! :D
elvileg nekem tegnap volt ovum,de mi csak tegnapelott voltunk egyutt....
nemhiszem,hogy valami is lesz ebbol a honapbol....
valahogy erzem.... :s
oooo :(((
ti hogy vagytok csajszik?
Nothing
nah csajok jol eltuntetek mara.....
hmmm..... akkor mar nem lesek be ma...majd csak holnap..
puszi mindenkinek,nothing
Sziasztok!
Rita,én most minden babával kapcsolatos dolgot izárok az életemből,persze csak módjával! Szombaton elköltöztünk külön édes kettesben párommal a saját kis kertes házunkba! Azóta annyi a teendőm,hogy hogy nincs időm a babával foglalkozni! Néha gondolok rá,de nm úgy mint eddig,ha jön,akkor jön! :) Amúgy szombaton volt szex is,és vasárnapra emelkedett meg a hőm,és akkor is volt akció,majd meglátjuk! Most nem a baba gyártás,most a költözés varázsa volt,ami miatt egymáséi lettünk! Úgy érzem most sínen van az életünk,talán most a hónapokban lehet jönni fog... Majd kiderül! De az tuti,hogx nem a görcsölés a babán miatt nem fog,ha nem jön! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!