Ki nem várja 16-19-e között? Szerintetek esélyes vagyok ezzel a görbével?
Nektek van görbétek?
Félre értés elkerülése érdekében nem görcsölök rajta,csak szeretnék beszélgetni! :)
Lányok,ti aztán rá vagytok görcsölve a babára! :D
Nem semmik vagytok! :D:D:D:D
Hahooo Csajok :D
en is kikerem magamnak :D nem vagyunk ragorcsolve :D
mi tegnap is egyutt voltunk,de nem a baba vegett...hanem csak uuuugy;)
nagy puszi lanyok!
hat en akkor is kivancsi vagyok ratok,hogy sikerult e :)
Rita neked most tobbszor szexualis alkalmad,nem? :D
irtad,hogy megtettetek mindeny a babaert :D
en nem erzem ezt a honapot "sikeresnek"...de aztan kitudja...volt mar amikor sikeresnek erzetem aztan megsem lett belole semmi...
Mi is együtt voltunk most szombat vasárnap,de a saját örömünkre! :)De nemsokára kiderül úgy is,mindjárt vasárnap! :)
Mit főztetek a hétvégén?
A spagetti az jó,az fini! Én burgonyás lángost csináltam,maradt vasárnapra,így csak sajtos pogácsát sütöttem mellé! :)
Most hétvégére mit terveztek ebédre? Én már tudom mi lesz a menü! :)
Hat akkor most adott nekem RIta 5letet mert en most nem tudtam mit csinaljak,de a rizibizi+sultvirsli jol hangzik :))
Most 7vegen nem foztem semmit,szombaton voltunk running sushit enni :))) vasarnapra meg maradt a ki mit talal :)))
de most 7vegen rizibizit fogok sultvirslivel :)))
Koszi Rita :D
Kisvuk a tied is jol hangzik,de a langos nehez nem?
annyira nem vagyok ugyes :D hahaha
nah meg a lakast egy hetig kellene szelloztetni :D
Kulonben adhatnatok nekem joooo kis egyszeru recepteket,amit nem nehez megcsinalni :)))
Kulonben itt is szoktam leskelodni: [link]
tok jo! :)))
puszi nektek,titeket meg tenyleg megkedvellek a "vegere"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!