Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 16-19-e között?...

Ki nem várja 16-19-e között? Szerintetek esélyes vagyok ezzel a görbével?

Figyelt kérdés

Nektek van görbétek?

Félre értés elkerülése érdekében nem görcsölök rajta,csak szeretnék beszélgetni! :)

[link]

2012. szept. 11. 10:17
❮❮ ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... ❯❯
 251/1226 A kérdező kommentje:

Lányok,ti aztán rá vagytok görcsölve a babára! :D

Nem semmik vagytok! :D:D:D:D

2012. okt. 9. 07:49
 252/1226 anonim ***** válasza:
Sziasztok.Jó reggelt.Kikérem magunknak,mi nem görcsölünk csak ábrándozunk:)))))))Nem szabad feladni,én legalább is addig reménykedek amíg meg nem jön;) Rita
2012. okt. 9. 08:31
 253/1226 anonim ***** válasza:

Hahooo Csajok :D

en is kikerem magamnak :D nem vagyunk ragorcsolve :D

mi tegnap is egyutt voltunk,de nem a baba vegett...hanem csak uuuugy;)

nagy puszi lanyok!

hat en akkor is kivancsi vagyok ratok,hogy sikerult e :)

Rita neked most tobbszor szexualis alkalmad,nem? :D

irtad,hogy megtettetek mindeny a babaert :D

en nem erzem ezt a honapot "sikeresnek"...de aztan kitudja...volt mar amikor sikeresnek erzetem aztan megsem lett belole semmi...

2012. okt. 9. 08:46
 254/1226 anonim ***** válasza:
not
2012. okt. 9. 08:46
 255/1226 A kérdező kommentje:
Én sem adtam fel,de attól hogy nem görcsölök,még nagyon szeretném! De ha nem akar jönni,akkor ha a fejem tetejére állok,akkor sem fog! Sőt,csinálhatok akármit is,ha nem az van a nagy könyvben,hogy most jöjjön... Szóval jönni fog előbb utóbb,és nagyon kellemes meglepetés lesz majd! :)
2012. okt. 9. 08:52
 256/1226 A kérdező kommentje:

Mi is együtt voltunk most szombat vasárnap,de a saját örömünkre! :)De nemsokára kiderül úgy is,mindjárt vasárnap! :)

Mit főztetek a hétvégén?

2012. okt. 9. 08:53
 257/1226 anonim ***** válasza:
Hát igen,azért irtam hogy mindent megtettünk mert 2 naponta együtt voltunk,a popsit is felpocoltam utána és meglátjuk mi lesz.De eldöntöttem,ha most sem sikerül akkor kipróbálom a hőmérözést.Én hétvégén 2 fele föztem.Nekem spagettire fájt a fogam,a párom pedig rizi bizit és sült virslit kivánt. Rita
2012. okt. 9. 09:12
 258/1226 A kérdező kommentje:

A spagetti az jó,az fini! Én burgonyás lángost csináltam,maradt vasárnapra,így csak sajtos pogácsát sütöttem mellé! :)

Most hétvégére mit terveztek ebédre? Én már tudom mi lesz a menü! :)

2012. okt. 9. 09:43
 259/1226 anonim ***** válasza:

Hat akkor most adott nekem RIta 5letet mert en most nem tudtam mit csinaljak,de a rizibizi+sultvirsli jol hangzik :))

Most 7vegen nem foztem semmit,szombaton voltunk running sushit enni :))) vasarnapra meg maradt a ki mit talal :)))

de most 7vegen rizibizit fogok sultvirslivel :)))

Koszi Rita :D

Kisvuk a tied is jol hangzik,de a langos nehez nem?

annyira nem vagyok ugyes :D hahaha

nah meg a lakast egy hetig kellene szelloztetni :D

Kulonben adhatnatok nekem joooo kis egyszeru recepteket,amit nem nehez megcsinalni :)))

Kulonben itt is szoktam leskelodni: [link]

tok jo! :)))

puszi nektek,titeket meg tenyleg megkedvellek a "vegere"

2012. okt. 9. 09:52
 260/1226 anonim ***** válasza:
Hát örülök Noti hogy ötletet adtam:)Most hétvégén lehet hogy nálunk is vadász kaja lesz (mindenki keres magának:D),mert fahasogatást és fahordást terveztünk hétvégére.Nem tudom lesz-e idöm és kedvem főzni.Én a NO SALTY-t szoktam nézni,tök jó praktikák és kaják vannak képpel.Hétvégén például bevetettem az egyik ilyen praktikát és mikróban főztem a rizst.Tök jó lett,pedig mikróba még nem csináltam.Rita
2012. okt. 9. 10:07
❮❮ ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!