Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 16-19-e között?...

Ki nem várja 16-19-e között? Szerintetek esélyes vagyok ezzel a görbével?

Figyelt kérdés

Nektek van görbétek?

Félre értés elkerülése érdekében nem görcsölök rajta,csak szeretnék beszélgetni! :)

[link]

2012. szept. 11. 10:17
❮❮ ... 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 ... ❯❯
 281/1226 A kérdező kommentje:
Nem csüggedünk,legalább beszélgetünk,hamarabb megy az idő! Előző ciklusban már mensi előtt egy héttel leszakadt a mellem olyan érzékeny volt,most meg van vissza 4 nap,és semmi! Csak a folyás van,de az mindig van mensi előtt,és ez normális!
2012. okt. 10. 08:56
 282/1226 anonim ***** válasza:
Nekem meg olyan fura olvasnom ezt a cici fájást.Nekem soha nem fájt és arra lennék nagyon kiváncsi ha sikerülne a baba vajon nekem is fájna?Én is szeretek beszélgetni veletek,ma viszont lehet hogy nem leszek olyan sűrűn mint tegnap. Rita
2012. okt. 10. 09:08
 283/1226 A kérdező kommentje:
Nekem mindig fáj mensi előtt! :( Valamikor 1-2 nappal előtte,valamikor már egy héttel előtte... Mindenkinek más pre mens tünete van,valakinek egyeltalán nincs,sőt ha babás lesz,akkor sincs! Szóval van aki észre sem veszi,hogy terhes,csak mikor már egy hete késik...
2012. okt. 10. 09:48
 284/1226 anonim ***** válasza:

Jo reggelt lanyok :)

Jo sokat irtatok vegre,Bibi te is vegre megerkeztel :)))

Brassoit en meg nem csinaltam,de viszont egyszer megfogom probalni :D

Hat kisvuk,lehet igazad van,hogy utana lehet azt kerdeznek miert vagyok szomoru... :S nah mindegy errol ne is beszeljunk,hogy elmegy a bebi :O csak legyen mar itt bennt a hasunkban :)))

Nekem semmi tunetem,csakis a mellbimbo erzekenysege,de erre mar nem adok semmit,mert a multhonapban is joool atvert! :D

Tucsok te elvagy tunve... :( miert? mi meg itt vagyunk...

Szurkolunk tovabbra is,ahogy az elejen megbeszeltuk...

Nem semmik vagyunk,mar joooo reg ota irunk egymasnak,tok jo,hogy ilyen aktivak maradtunk,nem? :)))

En orulnek,hogyha mi 3an legkozelebb,a Terhesseg menuben nyithatnank egy uj temat :D

Ha most nem sikerulne,akkor en mar csak Karacsonyra szeretnek terhes lenni,mert az megszebb lenne :D

Karacsonyfa ala egy teszt diszdobozva berakva....mmmm....

tok romantikus lenne,ha akkor tudnam meg :D

De ha hamarabb jonne se lenne baj :D

2012. okt. 10. 10:35
 285/1226 anonim ***** válasza:
nothing
2012. okt. 10. 10:35
 286/1226 anonim ***** válasza:
Szia Noti!Te egy örök álmodozó vagy:)De nem baj ám az:)Tücsit én is sajnálom mert úgy emlékszem pont ő irta hogy tartsunk össze és ne tünjünk el az éterbe.........erre tessék.De hát nem tudhatjuk,lehet oka van annak hogy nem jön. Rita
2012. okt. 10. 11:01
 287/1226 anonim ***** válasza:

jaj nekem nagyon mindjart megjon erzesem van :O

mitcsinaljak??? lehet megjon,csak hamarabb???

elvileg en csak hetfore nem varom....

csajok???

nothing

2012. okt. 10. 13:06
 288/1226 anonim ***** válasza:

ne is irjatok,hogy terhes vagyok,ezt en mar nemveszembeeeee!!! :D :D

a testem szorakozik velem,amiota csak probalkozunk...

elotte nem volt semmi szorakozas,nah de most aaaaz van

2012. okt. 10. 13:08
 289/1226 anonim ***** válasza:
Nem tudom mi lehet Noti,ha hétföre nem várod akkor még nagyon korai lenne. Rita
2012. okt. 10. 14:20
 290/1226 anonim ***** válasza:

tudom Rita,csak en mar megint azthittem,hogy ez egy jel :D

elvileg a beagyazodas utan tobb nonek is ilyen mindjart megjon erzese van,aztan megsincs semmi... es elvileg3-4-5 nappal a mensi elott :D

ezert irtam,hogy nehogy ezzel gyertek :D

puszi :)))))))))

2012. okt. 10. 17:07
❮❮ ... 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!