Ki nem várja 16-19-e között? Szerintetek esélyes vagyok ezzel a görbével?
Nektek van görbétek?
Félre értés elkerülése érdekében nem görcsölök rajta,csak szeretnék beszélgetni! :)
Jo reggelt lanyok :)
Jo sokat irtatok vegre,Bibi te is vegre megerkeztel :)))
Brassoit en meg nem csinaltam,de viszont egyszer megfogom probalni :D
Hat kisvuk,lehet igazad van,hogy utana lehet azt kerdeznek miert vagyok szomoru... :S nah mindegy errol ne is beszeljunk,hogy elmegy a bebi :O csak legyen mar itt bennt a hasunkban :)))
Nekem semmi tunetem,csakis a mellbimbo erzekenysege,de erre mar nem adok semmit,mert a multhonapban is joool atvert! :D
Tucsok te elvagy tunve... :( miert? mi meg itt vagyunk...
Szurkolunk tovabbra is,ahogy az elejen megbeszeltuk...
Nem semmik vagyunk,mar joooo reg ota irunk egymasnak,tok jo,hogy ilyen aktivak maradtunk,nem? :)))
En orulnek,hogyha mi 3an legkozelebb,a Terhesseg menuben nyithatnank egy uj temat :D
Ha most nem sikerulne,akkor en mar csak Karacsonyra szeretnek terhes lenni,mert az megszebb lenne :D
Karacsonyfa ala egy teszt diszdobozva berakva....mmmm....
tok romantikus lenne,ha akkor tudnam meg :D
De ha hamarabb jonne se lenne baj :D
jaj nekem nagyon mindjart megjon erzesem van :O
mitcsinaljak??? lehet megjon,csak hamarabb???
elvileg en csak hetfore nem varom....
csajok???
nothing
ne is irjatok,hogy terhes vagyok,ezt en mar nemveszembeeeee!!! :D :D
a testem szorakozik velem,amiota csak probalkozunk...
elotte nem volt semmi szorakozas,nah de most aaaaz van
tudom Rita,csak en mar megint azthittem,hogy ez egy jel :D
elvileg a beagyazodas utan tobb nonek is ilyen mindjart megjon erzese van,aztan megsincs semmi... es elvileg3-4-5 nappal a mensi elott :D
ezert irtam,hogy nehogy ezzel gyertek :D
puszi :)))))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!