Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 16-19-e között?...

Ki nem várja 16-19-e között? Szerintetek esélyes vagyok ezzel a görbével?

Figyelt kérdés

Nektek van görbétek?

Félre értés elkerülése érdekében nem görcsölök rajta,csak szeretnék beszélgetni! :)

[link]

2012. szept. 11. 10:17
❮❮ ... 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 ... ❯❯
 311/1226 anonim ***** válasza:
Helllllóóóó Tücsök,gondoltam én hogy valami van.De remélem minden helyre jön körülötted és majd meg is gyógyulsz:)Hát igen az én babám még nem látta elérkezettnek az időt,de egyszer úgy is jönni fog. Rita
2012. okt. 11. 12:53
 312/1226 anonim ***** válasza:

Szia Tücsök :)))

Hát sajnálom,hogy sok dolog nem jól alakult eddig nálad...Most minden összejött...de nálunk is,sokat dolgozunk nagyon,ezen a héten mindennap estig voltunk bent a cégben..nagyon kimerítö...most én már itthonról írok,ezért van ékezetem végre :D de amikor a cégben vagyok,akkor csak angol billentyüzetem van :D

Rita tudom,hogy egy icipicit azért bánt biztos a dolog,hogy megjött,de szegény Te olyan kis jó szívü vagy,próbálod mindenkiben önteni a lelket :)))

aranyos vagy,tényleg :))) valahogy bosszantó a dolog nekem,mert ti azért idösebbek vagytok,mint én,ti mostmár igazán megérdemelnétek a kisbabát,és valameddig kihúzom,mire 25 leszek,biztos lesz babám :D

igazábólén nem számítottam erre,hogy ennyire nehéz,és amit Rita küldött tegnap videót,a nö is megmondta,hogy csodálkozik már,más nök hogyan lesznek terhesek,mert annyira nehéz....

Ráadásul,most nem emlékszem,hogy ki nem szedett soha fogamzásgátlót,azthiszem Bibi volt,de ha nem akkor bocs...én azthittem akkor legalább egyszerübb teherbeesni...

Egy biztos,én teljes szívemböl kívánom mindenkinek,hogy teljesüljön a babakívánsága,és Tücsök neked meg azt,hogy rendezödjön mielöbb a problémád (remélem,hogy nem kapcsolati probléma)

és ha minden jól megy,akkor legalább Karácsonyig összehozunk valamit ;)

Most takarítok,meg mosok,a vasalást elhlasztom 7végére....bleeeeh...úútálok vasalni,de keeeelll :s

Nagy puszi nektek lányok!!!!

Szép délutánt nektek :))))

Ès hasfájás nélkülit!!!

2012. okt. 11. 14:51
 313/1226 anonim ***** válasza:
nothing :))
2012. okt. 11. 14:51
 314/1226 A kérdező kommentje:
Bibi,ne érts félre,nagyon imádlak téged,meg mindegyőtöket,de mi a francnak tesztelsz már ilyen korán? Hiú ábrándokat kergetsz? Vagy ennyire nem érdekel a csalódás? Már csak azt nem értem hogy lett pozitív a teszt??????
2012. okt. 11. 18:45
 315/1226 A kérdező kommentje:
Noti,mintha magamat látnám... Haza értem,és mivel nem kellett páromnak főznöm holnapra,(a Drágám bevállalta hogy süt palacsintát nekem,meert én de-ös,ő meg du-os...)így kinyaltam a hálószobát! Szóval takarítás volt nálam is! És már annyira imádok veletek csacsogni,hogy már itthon is feljöttem picit! De most megyek,mert még van pici dolgom is! :) Puszi,és jó éjt lányok! :*
2012. okt. 11. 18:49
 316/1226 anonim ***** válasza:

Hát igen Noti én ilyen vagyok,persze picit bánt hogy megjött de túl élem:)))Én úgy örülök hogy most már mindannyian meg vagyunk,még Tücsi is:)Én is szeretek beszélgetni veletek.

Jó éjt.

Rita

2012. okt. 11. 20:22
 317/1226 anonim ***** válasza:

Sziasztok, itt Bibi1

Igen en nem szedtem foggatlot, es eddigi 2 terhessegem elsore ossze is jott, most nemtom mi a gond.

Tulajdonkeppen nemis tudom miert tesztelek!!! Februarban is menszi elott 1 nappal lett pozi, azert tesztelek, en ilyen turelmetlen vagyok, csaklodas meg leszarva, van eleg a vallamon , egy meg elfer.

Meg nem jott meg rendesen hogy sok legyen, de piros ugyhogy mar kicsi az esely hogy legyen valami.

Egyebbkent kislanyommal is megjott egy napra de az barna cucc volt nem piros (bocs a reszletekert)

Puszika sziasztok!!!

2012. okt. 11. 20:43
 318/1226 A kérdező kommentje:

Jó reggelt!

Bibi,nem akartalak megbántani,ne haragudj! Csak álltalában a nők nagyon rosszul élik meg a negatív teszteket is,nemhogy a pozitív utáni mensit.... Szóval ha téged nem zavar a csalódás,akkor az más,akkor nyugodtan tesztelhetsz,mert nem érzed magad rosszul! Nálam más a helyzet! Én eddig 2x teszteltem,az elsőnél eléggé elszomorodtam,a másodiknál meg iszonyatosan szomorú lettem,a szemem is bekönnyesedett,annyira csalódott voltam! :( Örülök,hogy te nem letargikusan fogod fel ezt,így legalább tartod bennünk a lelket! :)

2012. okt. 12. 07:01
 319/1226 A kérdező kommentje:
Lányok,azt hiszem már csak egy emberért kell izgulnunk... :( Görcsölgetek,de inkább a combom fáj,nem a hasam,és valami halvány rózsaszín jelent meg nálam! Mivel soha az életben nem volt pecsételésem,meg semmi ilyesmi,így ki merem jelenteni,hogy megjött! :(:(:(:( Ja,és nekem is előbb jött meg,nem tudom miért,nem szokott ekőbb jönni! :(
2012. okt. 12. 07:25
 320/1226 anonim ***** válasza:
Sziasztok.Jó reggelt.Hát ne haragudjatok meg rám,de ezen már röhögnöm kell:DDDDMióta igy össze "járunk" beszélgetni mindannyiunknak össze vissza jön meg.Kisvukkal szombatra nem vártuk.Erre nekem tegnap,kisvuknak ma jött meg.(Sajnálom:( )Elözöleg Tücsökért és Notiért szoritottunk hátha.......erre késve bár de meg jött nekik.Mi van itt mindenki szervezete megbolondult?!?!?! Rita
2012. okt. 12. 07:38
❮❮ ... 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!