Ki nem várja 16-19-e között? Szerintetek esélyes vagyok ezzel a görbével?
Nektek van görbétek?
Félre értés elkerülése érdekében nem görcsölök rajta,csak szeretnék beszélgetni! :)
http://www.youtube.com/watch?v=Fqhmup0Hfqk
Lányok ezt nézzétek meg ha lesz egy szabad órátok,mondjuk hétvégén!
Nagyon érdekes, nekem tetszett.
Sziasztok.
Jó reggelt!
Tegnap elfelejetettem írni az alakra vonatkozóan,hogy én nem vagyok valami vastag... Állítólag a pajzsmirigy betegségem miatt nem hízok! 48,4 kiló vagyok este lefekvés előtt! Viszont 170 centi! DE! Mivel könnyűek a csontjaim,így nem vaygok vékony,vagyis mindenki azt mondja jó alakom van,és nem vagyok vékony! Pedig én imádok enni is,szeretem a hasam nagyon,és sokat is eszek!
Noti:
Nekem a cicimnek még mindig semmi baja! Viszont a mindjárt megjön érzés normális! Nekem is szokott lenni néha 1-2 ciklusban,van hogy már napokkal előtte! Most még az sincs!
Ja,és és ez nem kimondott terhes tünet,akkor én már párszor az lettem volna! Ilyenkor ha valaki babás,arra fogja,de amúgy csak a tested jelez,hogy menstruálnod kellene,mert emlékszik rá,de nem terhes tünet!
Amúgy meg annyira akarod,hogy azért szórakozik veled a tested,mert már mindent beképzelsz magadnak,hogy tünet!
Jajj,ez lehet durván hangzott,nem akarlak megbántani,de már túlgörcsölitek a baba témát! Ez azért nem jó,mert az ezen való agyalás állítólag nehezíti a peteérést,vagy valami ilyesmit írtak,és ezért nem jön össze simán a baba! Fel a fejjel,lesz baba,lehet most,de lehet később,de lesz! :)
Sziasztok :)
En is elfelejtettem a sulyomat irni :D
Tehat en 176 es 56-59-ig mozog a sulyom,most eppen 59,mert lusta lettem a nyar ota,nem jarunk edzoterembe :D
de majd ha beall a hideg,mindenkeppen ismet el kell jarni :D
De en tartom folyamatosan a sulyom 3 kilo le-fol megy,de mindig marad ez a suly :))
Rita en tegnap este megneztem a filmet,nekem tetszett :))
koszonom, meg nem lattam soha...
Ajanlani tudom en is :))
Kisvuk nem bantottal meg,tudom,hogy igy leirva egyaltalan nem ugy hangzik,mint amikor valaki szemelyesen beszel :)))
Tegnap tenyleg volt megjon erzesem,de utana el is mult,ma meg mar egyaltalan nincs :D
Hat azert mar nemsokara itt az ido,lehet keszulodik a mensire... ha nem sikerult,nem baj,elvileg mag meg idom,csak mar inkabb az izel engem,hogy nehogy ne lehessen :D
En addig eljarok majd az edzoterembe,dolgozunk,
van amikor belgondondolok,hogy hogy fog ez menni egy babaval???
Nincs 7vegen addig alvas ameddig akarok,ha nem fozok,hat nem fozok,hogy jarok el majd edzeni....
ez mind nem fontos dolog nekem,ne ertsetek felre,de sokminden mas lesz majd,es ez most csak hulye pelda,mint az edzoterem,vagy az alvas....van meg biztos millionyi....
de en akkor is szeretnem,es valahogyan megfogjuk oldani,hiszen mindenki megoldotta eddig valahogyan :D
Ti is gondolkoztok ilyenen lanyok??? :D
pusziiii,nothing
:O megjott??? :(((((
ooooo Rita......nah nem baj,en itt leszek neked vigasztalasul :)))
szerintem nekem is megfog jonni....valahogy en ugyhiszem.....
Pusziiiii
nothing
de hogy ne legyunk szomoruak,most enekelek nektek valamit :)))
Badboyz,Badboyz, Laci haja dús, Laci haja dús, mint a rántott hús... :DD
Rita, sajnálom! :(
Én is szoktam gondolkozni mi hogy lesz egy babával,de igazából nem kellene,mert anyáink,és nagymamáink 3-4-5 gyreket felneveltek,és ők mellette minden nap főztek,és még a kertet is művelték,arról nem is beszélve,hogy nem mocsokban laktak,még takarítani is volt idejük! A mostani technológia ezt a felére csökkenti,vagyis mi már fele annyi idő alatt tudunk mindent megcsinálni,szóval lesz idő mindenre egy gyerek mellet,az hülyeség,hogy nem lehet főzni tőle! Szerintem! Szóval pár hónap alatt ki fogjuk tapasztalni,hogy mit mikor tudunk megcsinálni,és lesz időnk mindenre! Akár magunkra,egy vásárlásra,egy edző teremre,vagy mit tudom én... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!