Ki nem várja 16-19-e között? Szerintetek esélyes vagyok ezzel a görbével?
Nektek van görbétek?
Félre értés elkerülése érdekében nem görcsölök rajta,csak szeretnék beszélgetni! :)
nah gyerekek... :D
Most szexeltünk,volt egy naaagy orgazmusom,ennek tiszteletére úgy megjött...
mondom én ebböl Karácsony lesz,mire sikerül... :D
puszi
NOTHING!!!
Sziasztok :)
Nem,Rita en azthiszem,hogy a ket lany is kiesett...
ugyanis Tucsok megbetegedett,nemtudja igazabol mikorra varja...
Bibinek aztan megis megjott,hogy korai pozit tesztelt...
Akkor megint egy uuuuuj lappal kezdunk csajok....
nothing
szep napot mindenkinek :)
Háj csajok!
Szerintem én egyáltalán nem vagyok esélyes a hónapban...értem nem lehet most izgulni, így én sem izgulok, hogy megjön-e vagy sem.
Egyrészt, valahogy mintha a hónapban nem is lett volna pém, a másik pedig, hogy antibikát szedtem, ezért óvatosak voltunk.. :) Na és persze azt se tudom, mikor fog megjönni a múltkori elcsúszás miatt.
Én egyetértek, nem is tudom ki írta: mióta itt összejöttünk, mindenkinek felborult a hormonháztartása :D
ez biztos vmi kollektív tudat miatt van, hahah
szép napot!
Sziasztok!
Egy R kimaradt a bemenstruáltam szóból! :D:D:D:D
Imádok főzni,meg sütni,meg mosogatni,meg mindent szeretek,kivéve a por törlést! Azt nagyon rühellem! :( De imádok fát hordani,sittet hordani,ásni,fát vágni...meg minden nehéz fizikai munkát is! Hát velem tényleg jól jár a párom,bár a természetem kicsit nehéz,mert kicsit makacs vagyok,és sokat vagyok nyügi baba! :D:D:D:D De szerinte ez elviselhető! :)
Én nem tudok pókerezni,és nekem nem is tetszik az a játék! Valamiért nem rajongok a kártya játékokért,max. passziánsz! :)
Noti,nem szép dolog a szexről írni,maikor nekünk most nem lehet,mert éppen nehéz napjaink vannak! :( Te piszok! ;) Húzod az orrunk előtt a mézes madzagot... :)
Hát lányok iagzatok van,jön a következő hónap! Ki mikor akar menni orvoshoz,ha nem jön a baba? Én júniusban szeretnék majd!
Jo reggelt,jelentem itt Nothing :D
Jajj te kisvuk,ilyenre en meg nem is gondoltam,hogy mikor menjek orvoshoz...de ha igy halad,akkor viszont tenyleg gondolkoznom kell.... ;) de csak nem....
Jajjjj most nem istudok gondolkozni,mit irjak meg,mert
1. koran van
2.felhuztam magam itt egy emberken....
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
En vagyok a 6. es a 10. hozzaszolo ebben a kerdesben...
hat basszus micsoda emberek vannak...
mindig gondolkozok rajta,hogy legszivesebben uuugy torolnem a profilomat....de en mar nem is tusom magam annyira felhuuuuzni....
ha majd egyszer eltunok,akkor tudjatok miert ;))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!