Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 16-19-e között?...

Ki nem várja 16-19-e között? Szerintetek esélyes vagyok ezzel a görbével?

Figyelt kérdés

Nektek van görbétek?

Félre értés elkerülése érdekében nem görcsölök rajta,csak szeretnék beszélgetni! :)

[link]

2012. szept. 11. 10:17
❮❮ ... 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 ... ❯❯
 341/1226 anonim ***** válasza:

nah gyerekek... :D

Most szexeltünk,volt egy naaagy orgazmusom,ennek tiszteletére úgy megjött...

mondom én ebböl Karácsony lesz,mire sikerül... :D

puszi

NOTHING!!!

2012. okt. 14. 21:59
 342/1226 anonim ***** válasza:
Jó reggelt lányok.Hát gyorsan eltelt a hétvége sajnos.És ahogy olvasom már csak 2 lehetséges emberünk van talán Bibi és Tücsök.A többiek kezhetik elölröl,nem baj lányok,új ciklus új remény.Én is szépen haladok a höméréssel,büszke vagyok magamra.Hétvégén is keltem hajnalba.Veletek mi újság ma? Rita
2012. okt. 15. 08:22
 343/1226 anonim ***** válasza:

Sziasztok :)

Nem,Rita en azthiszem,hogy a ket lany is kiesett...

ugyanis Tucsok megbetegedett,nemtudja igazabol mikorra varja...

Bibinek aztan megis megjott,hogy korai pozit tesztelt...

Akkor megint egy uuuuuj lappal kezdunk csajok....

nothing

szep napot mindenkinek :)

2012. okt. 15. 10:45
 344/1226 anonim ***** válasza:
Sebaj lányok,talán minden sikertelen hónap közelebb visz bennünket a célunkhoz:))) Rita
2012. okt. 15. 11:03
 345/1226 anonim ***** válasza:

Háj csajok!

Szerintem én egyáltalán nem vagyok esélyes a hónapban...értem nem lehet most izgulni, így én sem izgulok, hogy megjön-e vagy sem.

Egyrészt, valahogy mintha a hónapban nem is lett volna pém, a másik pedig, hogy antibikát szedtem, ezért óvatosak voltunk.. :) Na és persze azt se tudom, mikor fog megjönni a múltkori elcsúszás miatt.

Én egyetértek, nem is tudom ki írta: mióta itt összejöttünk, mindenkinek felborult a hormonháztartása :D

ez biztos vmi kollektív tudat miatt van, hahah

szép napot!

2012. okt. 15. 12:56
 346/1226 anonim ***** válasza:
jaaa, Tücsi voltam :)
2012. okt. 15. 12:57
 347/1226 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Egy R kimaradt a bemenstruáltam szóból! :D:D:D:D

Imádok főzni,meg sütni,meg mosogatni,meg mindent szeretek,kivéve a por törlést! Azt nagyon rühellem! :( De imádok fát hordani,sittet hordani,ásni,fát vágni...meg minden nehéz fizikai munkát is! Hát velem tényleg jól jár a párom,bár a természetem kicsit nehéz,mert kicsit makacs vagyok,és sokat vagyok nyügi baba! :D:D:D:D De szerinte ez elviselhető! :)

Én nem tudok pókerezni,és nekem nem is tetszik az a játék! Valamiért nem rajongok a kártya játékokért,max. passziánsz! :)

2012. okt. 15. 17:54
 348/1226 A kérdező kommentje:

Noti,nem szép dolog a szexről írni,maikor nekünk most nem lehet,mert éppen nehéz napjaink vannak! :( Te piszok! ;) Húzod az orrunk előtt a mézes madzagot... :)

Hát lányok iagzatok van,jön a következő hónap! Ki mikor akar menni orvoshoz,ha nem jön a baba? Én júniusban szeretnék majd!

2012. okt. 15. 17:59
 349/1226 anonim ***** válasza:

Jo reggelt,jelentem itt Nothing :D

Jajj te kisvuk,ilyenre en meg nem is gondoltam,hogy mikor menjek orvoshoz...de ha igy halad,akkor viszont tenyleg gondolkoznom kell.... ;) de csak nem....

Jajjjj most nem istudok gondolkozni,mit irjak meg,mert

1. koran van

2.felhuztam magam itt egy emberken....

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

En vagyok a 6. es a 10. hozzaszolo ebben a kerdesben...

hat basszus micsoda emberek vannak...

mindig gondolkozok rajta,hogy legszivesebben uuugy torolnem a profilomat....de en mar nem is tusom magam annyira felhuuuuzni....

ha majd egyszer eltunok,akkor tudjatok miert ;))))

2012. okt. 16. 09:20
 350/1226 anonim ***** válasza:
Sziasztok csajok.Most csak egy üzire ugrottam be,köszöni.Többre sajna nincs ma idöm,csak estére.Jók legyetek.Te meg Noti ne húzd fel magad:) Rita
2012. okt. 16. 10:30
❮❮ ... 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!