Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 16-19-e között?...

Ki nem várja 16-19-e között? Szerintetek esélyes vagyok ezzel a görbével?

Figyelt kérdés

Nektek van görbétek?

Félre értés elkerülése érdekében nem görcsölök rajta,csak szeretnék beszélgetni! :)

[link]

2012. szept. 11. 10:17
 1221/1226 A kérdező kommentje:

Jó reggelt! :)

Hát nekem tegnap megjött! Most nem is bánom,mert a tablettát nem lehetett volna alkalmazni... meg ez a valami még mindig nem múlt el! :( Nagyon rossz,mintha savat pisilnék,állandó iszonyatos pisilési ingerem van,és a vese tájékom is szúrkál folyamatosan! Szóval elég kakin érzem magam! És ami a legjobb,hogy azt mondta a dokim tegnap du.,hogy ne keressünk másik problémát,várjuk meg a kezelés végét,és utána ha még lesz panaszom,akkor elindulunk egy másik úton! Ebben az a szép,hogy tegnap megjött,így a maradék 7 tablettát csak jövőhét csütörtöktől tudom felhasználni! :( Tehát 26-ig kellene várnom ezekkel a bajokkal,hogy legyen egy következő kivizsgálás,hogy elinduljunk egy másik úton! :( De én addig belepusztulok ebbe. :( Szerencsére egy vizelet vizsgálatot sikerült kikönyörögnöm a dokitól,de azt is csak akkor tudják megcsinálni,ha már nincs mensi,szóval 20-án! Addig meg szenvedek! :( Baromi mérges vagyok! :(

Rita,a kis Luca jó kislány? Sírós baba? Vagy csak ha kell neki valami? Mesélj róla,olyan szép! :) És igen,engem érdekel a szülésed története! :)

2013. szept. 13. 06:40
 1222/1226 anonim ***** válasza:

Szia kisvuk :)

Akkor jobb is igy,hogy most megjott a menszid! Lesz meg alkalmatok ugyis :))Nekem elvileg tegnap volt az ovum,egyutt is voltunk,majd meglatjuk,hogy oda ert-e a hadsereg :D nem-e keson talalnak oda...

A felfazas az nagyon rossz,regebben en is mindig felzfaztam...de azota nagyon vigyaok magamra,mert regen volt olyan hogy vereset pisiltem!! Az nagyon kemeny volt,alig ittam valamit,hogy ne kelljen pisilnem...de ez hulyeseg egyebkent,mert ponthogy nagyon sokat kellene inni... Soook soook tea!!! Es en valami "tőzegáfonya" port kaptam vizbe feloldani iszogatni...az jo volt.

Nah meg ha van ilyen vizespalackod amibe forrovizet teszel es utana a hasadra teszed az is nagyon jo!

Majd kesobb meg jovok :)

Vigyazzatok magatokra, Pentek 13. van ;)

Szep 7veget,ha nemjonnek :)

Sziasztooooook

N

2013. szept. 13. 08:50
 1223/1226 anonim ***** válasza:
kisvuk te nem regizel meg a faceb-ra???
2013. szept. 13. 08:55
 1224/1226 A kérdező kommentje:
Hát én szerintem nem várok a gépre,elvileg csinálja a srác,e nagyon kevés ideje van,úgyhogy meg foglak keresni titeket a rendes nevemmel. Milyen néven vagytok? Nothi,és Ritaanya? Azt hiszem ezt vissza kell keresnem! :D:D
2013. szept. 14. 08:01
 1225/1226 A kérdező kommentje:

Kismama Rita! :) Megtaláltam!!! :)

Remélem még ma sikerül bejelölnöm titeket! :)

bár most dolgozom,de reggelizős szünetben megyek jelölni! :)

2013. szept. 14. 08:04
 1226/1226 A kérdező kommentje:
Hát valamiért itt nem engedi,hogy keressek! :( Majd haza megyek,és talán ott! :) Már alig várom! :)
2013. szept. 14. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!