Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 16-19-e között?...

Ki nem várja 16-19-e között? Szerintetek esélyes vagyok ezzel a görbével?

Figyelt kérdés

Nektek van görbétek?

Félre értés elkerülése érdekében nem görcsölök rajta,csak szeretnék beszélgetni! :)

[link]

2012. szept. 11. 10:17
 1151/1226 A kérdező kommentje:

sziasztok Lánykáim! :)

Nem is tudom hol kezdjem,gy csomó dolgot tudnék írni a leveletekre! :)

Először is az olajban sült krumplis pogácsa! :) Hát én azt úgy ismerem,hogy ugyanaz,mint a krumplis gombóc,csak kicsit több liszttel! IMÁDOM!!! Régen anya nagyon sokat szokott csinálnide mi azt vagy leveshez,vagy magában sósan szoktam enni!

Hát egészéges étrend... Én szoktam csinálni malac kajákat is,pl. a brassói,azt semmi más húsból nem tudom elképzelni,mint disznó comb! Amúgy szerintem elég egészségesen főzök,és változatosan! Mostanában elég sok gyümölcsöt eszünk,mert hát szezon van,és sok zöldséget is,mert ugye annak is szenozanja van... És amibe csak tehetem csempészek is zöldséget,meg gyümölcsöt! :) Nemrég vadas volt krumplis gombóccal,az is tele van zöldséggel,meg répával! Ja,a zöldséget semmilyen más formában nem eszem meg,csak a vadasban! :) Szoktam tejes dolgokat csinálni,mint pl. ma a túrógombóc,mert tejtermékékre is szükség van,de abba is raktam sárga barackot,mert kell a gyümi is... Szóval nem azt mondom,hogy nem eszünk csokit,meg mit tudom én,néha chipset,de oda figyelek,hogy legyen vitamin,fehérja,zsír,meg minden az étrendben! Mert az butaság,hoyg zsírra nincs szüksége az embernek! Ja,meg persze hús,szénhidrát,meg miegymás! Egyikőnk sem túlsúlyos,pedig jókat szoktunk enni,csak a titok a változatosság nálam,és hoyg nem két kanál zsírra rakom fel a pörköltet,meg ha tehetem nem főzöm,hanem párolom a kaját! Persze nem mindent lehet...

Ne is mond a kánikulát Noth,én szombatra beígértem páromnak a gyümölcslevest,mert azt nagyon imádja,és azt hidegen is lehet enni! Nem tudom mit szeret annyira a hideg gyümölcslevesen... én is szeretem,de ő egyenesen imádja! :) Még soha nem csináltam gyümölcslevest,de találtam egy tejszínes receptet,ami nagyon tetszett eki,és azt fogom megcsinálni! Sárga barack tuti lesz benne,meg ha lesz addigra szilva akkor az,meg vagy körte befőtt,vagy cseresznye a fagyasztóból fog bele menni! De lehet csak barack és szilva lesz! Még nem tudom! :)

Sport... Hát én régen jártam aerobicra,aztán egy évig kick box-ra... néha rám jön a futás,akkor pár hétig napig futok,vagyis mióta elköltöztem azóta nem sportolok semmit! Már 10 hónapja! :( Bár itt egy műszak olyan,mint egy óra jó kis edzés! :)Néha hulla tudok lenni nagyon! :(

Viszont veled ellentétben Noti én imádok mosni! :) Viszont a vasalás... Pfff... na azt gyűlölöm! :( Szerencsére kevés ruhám van,amit kell,inkább a csini dolgokat,azok meg baromi ritkán vannak rajtam! :)

Na,azt hiszem mára ennyi! :)

Gondolom te kis világutazó már annyira fogsz készülődni,hogy fel sem nézel,max.egyszer,úgyhogy jó szórakozást,és vigyázzatok magatokra,pihenjetek sokat! :)

2013. júl. 25. 21:12
 1152/1226 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Hát én sajna nem sportolok semmit,nem is vagyok egy nádszál de nekem így jó.És én is próbálok oda figyelni az egészséges kajákra,de nem mindig sikerül.

És Nothi én a mosogatással vagyok úgy ahogy te a vasalással.Utálom,külön rá kell szánjam magam a műveletre :) De jó neked lassan pakolhatod a böröndöket,tényleg nagyon irigyellek.Biztos nagyon klassz lesz a nyaralás.Már várom hogy gyere a sok mesélni valóval.

Rita

2013. júl. 26. 08:03
 1153/1226 A kérdező kommentje:

szegény Rita!

a vasalást még csak odázgatja az ember,de a mosogatást nem lehet! Télen volt hogy én is otthagytam,mert nem volt rá időm,de ilyen melegben már van hoyg naponta 2x is elmosogatok,mert az edény már büdösödik,ha nem! Bár mondjuk én szeretek mosogatni! :) Csak a vasalást utálom,de még az sem lenne gáz,nálam a takarítás viszi a pálmát! Na az olyan,hogy addig húzom,amíg csak lehet! :( Gyűlölöm! :(

Ja,és megkerestem nektek a gyümölcsleves receptjét,amit szombaton csinálok:

[link]

Remélem jól fog sikerülni! :)

Ja,és vasárnap sütök egy kuglófot úgydöntöttem! Barackos vaníliás kuglóf lesz,de a receptjét nem tudom belinkelni,mert az istenért sem találom... Még jó,hogy anno kinyomtattam... :)

2013. júl. 26. 16:25
 1154/1226 anonim ***** válasza:
Sziasztok csajok, Ibi vagyok, jol eltuntam, de most megis bejelentkezek :D megszuletett a kisfiam, julius 18.an , csaszarral, mivel faros baba volt.
2013. júl. 26. 17:42
 1155/1226 A kérdező kommentje:

sziasztok!

Ibi

őszinte leszek,bár nem nagyon emlékszem már rád,de GRATULÁLOK!!!! :):) Hány centi? Hány kiló? Mi lett a neve?

De örülök! :) Mégegyszer gratulálok! :)

Lányok,a gyümölcslevesem nagyon finom lett! :) Kicsit mehetett volna bele több fahéj,meg szegfűszeg,de amúgy finom nagyon! Sárgabarack,szilva,és alma lett a gyümölcs...

Puszi

Hétfőn jövök,holnap nem!

2013. júl. 27. 14:21
 1156/1226 A kérdező kommentje:

Szép jó reggelt!

Ibi babázik,Noth már Spanyolországban... Rita babát vár,én meg dolgozom... :(

Elég lehangoló... :(

De fel a fejjel... :)

Képeljétek,már 27 fok van a lakásban! :( Nagyon durva! És mindig akkor van melegem,amikor felkelek! :( Tök jókat alszom,meg napközben is elvagyok,de reggel... Pff... :(

Ja,és már terem az uborkánk,mint állat! :) Egy csomót leszedtem tegnap! Meg paprikát is! :)

Ma megyek vásárolni a savanyúsághoz,este csinálom az alaplevet! :)

2013. júl. 29. 06:56
 1157/1226 A kérdező kommentje:

jó reggelt! :)

Savanyúságlé elmaradt,nincs szalicil,ma hoznak,úgyhogy ma lesz csak lé... :( Tegnap kifeküdtem napozni a 39 fokban 40 percre! Ahol fehér voltam,ott fehér is maradtam,ahol már barna voltam,ott meg még barnább lettem! Tök gáz! :( Ja,és képzeljétek,fogytam! Nem akartam,de így sikerült! Szombat este 48,4 voltam,vasárnap jöttek anyuék,egy csomót ettem barackot,barackos vaníliás pudingos kuglófot,(mert azt csináltam),meg kalácsot,fügét,csokival töltött valami tésztát (pékárú),és vasárnap már csak 47,6 kiló voltam! Ezt nem tudom hogy hoztam össze! Aztán tegnap reggeli tejes kv,fahéjas csiga,kalács (házi) vajjal,ebéd 1 csoki,tejes kv,gyümölcsleves,vacsora füge,kalács vajjal,és mézzel. Este ráálltam a mérlegre,és 47,1-et mutatott! Ugyanaz a mérleg,szóval ha nem is mér jól,akkor is 1 kiló 30 deka mínusz... De amikor oda figyelek mit eszek,akkor tuti hízok! Bár ilyen már régen volt,ja,és ha feltűnik,hogy keveset eszek,akkor meg tartom a súlyom,vagy szintén hízok!

2013. júl. 30. 06:57
 1158/1226 anonim ***** válasza:

Szia Kisvuk!

Csak jövök bejelentkezek én is,és elmesélem hogy miért nem voltam eddig.

Hát pénteken a kórházban kötöttem ki.

Elmentem a szokásos háziorvos látogatásra és szokás szerint megmérte a vérnyomásom és hát 170-es vérnyomást mért.Úgy hogy felhívta a másik városban lévő kórházat és mennem kellett.Úgy hogy péntek 1 órakor már az osztályon feküdtem.Persze ott már nem is volt olyan magas a vérnyomásom.De máig azért bent tartottak megfigyelésen.Húúú nagyon szar volt kórházban lenni,inkább nem is részletezem.Már jó végre itthon lenni :)

Úgy hogy pár napig igazoltan voltam távol az oldaltól.De most már itt vagyok.

Rita

2013. júl. 30. 14:08
 1159/1226 A kérdező kommentje:

Jó reggelt!

Jajj,Rita ne rémisztgess! Amikor olvastam,hogy kórház,már azt hittem baj van! :( Barátnőm a szülés előtti héten szedett össze egy hasmenős hányós vírust,és annyira elgyengült,hogy sima úton nem tudott szülni,a végén császár lett belőle! Persze jó sok órán át hagyták szenvedni... De nem volt semmi erelye,annyira legyengült! :( Szóval ne ijesztgess! Ok? :) Azt tudom mennyire rossz a kórházban! :( Én sem szeretnék soha többet oda menni,kivéve szülni! :) De azt ha lehet 3x is! :) Még ezt mondom,lehet később meggondolom magam... :D:D:D:D

Képzeld,tegnap csináltam gyümölcsös darát! :) Párom mostanában hideget akar enni! Ma az lesz az ebéd,holnapra meg csinálok gyümölcsrízst! :)

A gyümölcsös dara receptje:

[link]

Nagyon ajánlom,mert tök egyszerű dolog! :)

Vigyázz magatokra! Meg a vérnyomásodra! :) Semmi só! Az a legártalmasabb a magas vérnyomásra!

Pussz

2013. júl. 31. 06:47
 1160/1226 anonim ***** válasza:

Szia Kisvuk!

Nem akartalak megijeszteni,bár egy kicsit én is beparáztam mikor beutaltak.Jaj el sem tudom mondani hogy már mennyire jöttem volna haza.És eddig nem féltem a szüléstől,hát most a kórházi látogatásom után parázok mint az állat.Végig hallgattam pár szülést az osztályon,hát szegények úgy jajgattak úgy sikongattak nagyon rossz volt hallani mennyire szenvednek.A másik amitől most már parázok az az hogy úgy járok mint a szobatársaim.Szegények mind túlhordással feküdtek bent,van aki már 2 hete,van aki 1 hete.Szegényeknek próbálják meginditani a szülést infuzióval,de nem igazán jön össze.Ők is már nagyon szenvednek bent.

Nahát ha nekem kellene 2 hetet bent feküdnöm én biztos haza szöknék :)

Kisvuk nagyon jól hangzik ez a gyümölcs dara.Majd lehet hogy egyszer kipróbálom.Hogy te micsoda receptekre nem bukkansz.Hát igen ebben a hőségben az ember inkább valami hideg kajára vágyik,melegre semmiképp.

Rita

2013. júl. 31. 08:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!