Ki nem várja 16-19-e között? Szerintetek esélyes vagyok ezzel a görbével?
Nektek van görbétek?
Félre értés elkerülése érdekében nem görcsölök rajta,csak szeretnék beszélgetni! :)
Amugy ksivuk merre csatangolsz???? :D
gyereeee!!!
nothi
Lakik meg itt valaki,?? Kisvuuuuk??? Jelentkezz mar! :)
nothi
Sziasztok!
Bocsi,szabin voltam,és 10 napig nálam volt keresztlányom,aki júniusban múlt 13 éves... hát kell hozzá energia! Annyit eszik,hogy amikor elmentünk veresegyházára medveparkba,és a barnamedvéket etteük mézzel,már úgy volt becserélem egy macira,mert az olcsóbb lenne... :) Egy csomót mentünk,voltunk Győrben is állatkertben... tök szuper volt minden! :)
Hogy miért nem megyek face-re? Hát volt párom haverja megnézni a gépet,azt mondta olyan vírust sikerült össze szedni,amit az írtó sem talál,és a legjobb az egészben,hogy az egész gépet újra kell telepíteni,minden le kell menteni,mert úgy szar,ahogy van! :(
A temetést egész jól viseltem,hála páromnak,aki mellettem volt,és fogta végig a kezem! Az elején úgy éreztem nem bír el a lábam,de nem lettem rosszul,semmi baj nem volt! Azért eléggé megviselt,de szerencsére olyan rokonokkal beszéltem utána,akikkel ével óta nem találkoztam,és ez elterelte a figyelmem,utána pedig keresztlányom jött is velünk haza,szóval nem lehetett sírni,meg szomorkodni,most pedig úgy érzem,hogy elég jól vagyok,bár azért végetért egy életszakasz,már nem vagyok unoka senkinek! :(
A temetést mi intéztük,mindent! Hát mivel nem koporsós temetés volt,hanem hamvasztás (sokkal jobb,mert nem zuhog a föld a koporsón,mikor temetik,és így nem olyan borzastó),így sokkal olcsóbb volt,mert fele annyi az urna,a hamvasztás,mint a koporsó! És ahoz még kell tartó,meg bele valami lepel,meg mit tudom én... Szóval a temetés csütörtökön volt,ezt nem is tudtuk,de 20%-kal olcsóbb,mint hétvégén! Így a temetés kb. 170-180 e. + pénz a papnak a miséért,meg a temetésért,a sírásoknak,meg ennek annak,a fejfára a legközelebbi hozzátartozónak álló koszorú 16 e.,nekünk 11 volt,a templom feldíszítése élővirággal majdnem 10 e. a rokonoknak sütni főzni szerintem benne volt egy 10-esbe,szóval igazából apróbáltunk mindenből a legolcsóbbat,és így 200 körül jött ki! :( Szerintem! Még a temetés ideje nem volt meg,akkor volt a papíron 165 e.,de akkor még kellett lepel az urnára meg ez meg az...
Jézusom,Rita!!! 36 hetes uh??? Mennyi idős is vagy most? Hát ezt nem hiszem el hogy rohan az idő!
Mi most szó szerint 2 napont voltunk együtt,két hete csütörtökön kezdtük,és azóta kivéve vasárnap (tegnap),mert nagyon csúnyán felfáztam,és így nem mertünk,mert most nagyon durva felfázásom van! :(
OMG Rita :(
De azert mindenk oke???
Nagyon nagyon szurkolok es aggodok miattatok,remelem mielobb irsz majd es nem lesz semmi gond!!! Mi lehet most veled??? :s ajjjajj szoritok baby!!! Puszi: nothi Drukk Drukk Drukk
Hat kisvuk nem semmi mennyibe kerul egy temetes :(
Akkor jo hogy a szerelmed melletted tudott lenni!
Hat en mar idegeskedtem miattad hogy merre vagy...nem szoktal te ilyet csinalni... akkor jo hogy minden oke...es csak a keresztlanyoddal voltal :)
Nekem ma megjott :((( Megint nem sikerult... nah de most nem is voltnuk ugy egyutt...annyira beteg voltam hetvegen..38 fokos lazam volt! Ma mar jobban vagyok...Csutortok ota beteg voltam,torokfajassal kezdodott!
Nah most lepek.
Puszi
nothi
JajjjjRita Varlak nagyon hogy irj!!!! Remelem minden oke! Pihenj sokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!