Ki nem várja 16-19-e között? Szerintetek esélyes vagyok ezzel a görbével?
Nektek van görbétek?
Félre értés elkerülése érdekében nem görcsölök rajta,csak szeretnék beszélgetni! :)
Elöször is részvétem kisvuk! Már utólag is írtad,hogy nem jól van szegény,tüdögyulladása volt :(
Nem baj ,hogy leírod a fájdalmaidat ide nekünk,nyugodtan!!!
Rita!! Nem semmi,hogy a párod ezt mondta :D tök jó :) aranyos!
Az én párom nem akar még hallani a házasságról...de nem baj engem nem "annyira" zavar,persze jó lenne feleség lenni,de igazad van Rita ez a sok hivatali ügy utána rémálom... :s
Nah a nyaralás vasárnaptól vasárnapig tartott, túl a 36 fokokna´l mßar egy kicsit problémás volt a fövárost bejárni (busszal) utána sétálni,így is csak estefele buszoztunk át a fövárosba,mert amúgy meghalsz a napon... közben a strandon feküdtünk szép fehér homok,meleg tenger,6kg naptej rajtnuk :D nem égtünk le :D
A föváros nagyon tetszett,hát még a katedrális!!!
Egyébként a hotel is szuper volt,tiszta,és enni inni lehetett mindent amit akartál,mivel 4 csillagos hotel volt (az ára kicsit magasabb volt mint a 3 csillagos,de megérte,mert amúgy az étel valahol enni nagyon drága...így megérte rá spórolni :D)
A pasik??? :D Hát igazából nemnagyon láttam "olyat",volt egy-két sportolt férfi,de nekem nem jött be... :D mégpedig a csajok néznek jól ki :D volt egy-két csaj aki tényleg jól nézett ki...naaa nem úgy :)) ;)
Nah de most ennyit a nyaralásról :D itt van egy pár kép :D
majd a kartedrálisról teszek fel extra képet,mert az tényleg nagyon szép,ezeket most csak gyorsan kiválogattam a 400 közül :D
Az elsö képen sütettjük a hasunkat
A másodikon a lábunk van a homokban :D
A harmadikon TI vagytok :D ez egy tipikus szokás spanyolba hogy az utca nevet csembéböl rakják ki...nagyon aranyos ötlet szerintem :D én kiraktam nektek a neveteket :D
A negyedik képen éppen elfoglaltuk a helyübket visszaúton,örültünk nagyon,hogy az elsö sorban kaptunk helyet mert ott van hely a lábadnak....a többi sorban elég szük...visszafele egy nagy felhöben voltunk,eliskezdetta gép rázkódni az erös széltöl,be is @rtam rendesen....nah de túléltük :)))
Amúgy Spanyolország tényleg nagyon szép, és volt egy pár magyar is :) amúgy a többség német,orosz,spanyol...tehát sok a turista...alig találsz odavalósiakat!
Puszi
nothi
Sziasztok!
Jaj Nothi sárgulok az irigységtől.....de jó lehetett nektek.Még olvasni is klassz volt az élménybeszámolódat.Tenger és homok csuda jó.Meg mondom őszintén kicsit kételkedve olvastam mikor írtad hogy "ránk is gondoltál" ám.Aztán amikor megláttam a 3. képet ahol kiraktad a nevünket,azt hittem betojok :) :) Marha jó :) Tényleg gondoltál ránk,aranyos vagy.Ja és kérjük még a képetek ha van olyan amit megmutatnál nekünk.És nagyon jó a köldök piercinged is.Nekem is van,csak nekem az orromban egy picike kék köves.Én még soha nem ültem repülőn de szeretnék,az is jó lehet,persze nem az mikor rázkódik ahogy írtad.
Rita
De orulok,hogy tetsziiiik :)))
koszonom Rita :)))
cuki vagy!
A repulon ulni amugy jo dolog,startolas es a leszallas egy kicsit "huzosabb",de az is csak akkor,ha fent tenyleg nagyon eros a szel...amugy kilehet birni,nekem tetszett :)
A visszaut volt tenyleg razosabb, nekem,mert en nem szoktam repulni amugy :D a pilotanak ez egy kis semmiseg volt...
nothi
sziasztok!
Rita,ez nagyon aranyos kis történet volt! :) Még én is jót mosolyogtam rajta! :) Soha nem is terveztetek esküvőt? Vagy párod esetleg szeretne később? Akkor te is benne lennél?
Ó,istenem Noth,de nagyon rendes vagy!!! :) Komolyan,a könnyem is kicsordult,hogy ilyen tündér vagy,gondoltál ránk,és a nevünk is kiraktad... Le is mentettem a képet gyorsan,megmutatom majd páromnak! :) Kösziii!!!!!!!
Ja,és még a házasságról annyit,hogy mi sem tartjuk fontosnak,nem is szeretnénk,de ha arról lenne szó,párom előbb benne lenne,mint én!
Ja,és piercing! :) Bocsi,kicsit szétszórt vagyok! :(
Nekem is volt,jó pár évig a köldökömben,de sajna egyre jobban vékonyodott el a bőröm,és a végén mikor már cérna vastag sem volt,kiszedtem,aztán mikor fürödtem vettem észre,hogy el is szakadt! Utána újra akartam szúratni,de azt mondták van akinek a szervezete az évek során kidolgozza,nem érdemes! :( De van még egy a nyelvemben is,az is már kb.7-8 éve... azt is nagyon szeretem... :)
Ja,és Rita! Ha van kedvenc képed,akkor felteheted te is ám! :) Nem konkrétan arc fotóra gondoltam,hanem mondjuk pocak,vagy csak kedvenc kép,vagy tájkép,vagy műköröm... Majd én is keresek... :)
A fotoknak en is orulnek,nem kell persz hogy nem kell arccal legyen...
arra gondoltam,hogy csinalhatnank egy facebookot magunknak a fedonevunkkel!?
Tok jo lenne ott irni,fotot feltolteni...es nem tudna senki olvasni amit irunk....
mit szoltok???
nothi
Aranyos vagy kisvuk te is:)))
A piercing nekem a nywelvemben nem maradt,en kivettem,mert az also fogam kezdtett fajdogalni,mert mindig odakoppant ahogy beszeltem....
nothi
Sziasztok lányok!
Nothi tényleg tetszenek a képek amitek felraktál nekünk....én is megmutattam a páromnak is,neki is tetszett :)
És vicces hogy most derül ki hogy mind 3-an piercingesek vagyunk.Én is szerettem volna "annó" a nyelvembe,de aztán ez a tervem nem valósult meg.A facebookos ötlet nem rossz.De akkor csinálnunk kéne mind 3-unknak külön külön és utána kéne egy zárt csoportot létre hozni,jól gondolom?
Kisvuk hát majd keresek én is valami képet.A babaágyat és a babakocsit szívesen megmutatnám nektek.
Ma voltam a nőgyógyásznál is,a kenet vétel eredményért,hála istennek negatív úgy hogy no problem.
Jó hétvégét lányok.
Rita
sziasztok!
Hát face... pfff... januárban párom regisztrált engem,szerintem február óta nem is voltam otthon gép előtt! :D Nem hogy facen... :(
Na akkor én el is kezdem ezt a fotó dolgot! :)
Barátnőm kislányával vagyunk pákozdi emlékmű környékén kb. 7-8 éve! :D
Aztán ez is ott készült,ez a kép az egyik kedvencem,ez az arborétumban készült,és nagyon tetszik :)
Szintén arborétum,játszótér! Ja,és nem lecsúszok,én oda felmásztam! :D
Ők azok a kiscicáim,akik tavaly május 1-én születtek,és a költözés után eltűntek! :(
Ja,és szivesen megnézném a babkocsit,meg a baba dolgokat,így nyugodtan jöhetnek! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!