Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 16-19-e között?...

Ki nem várja 16-19-e között? Szerintetek esélyes vagyok ezzel a görbével?

Figyelt kérdés

Nektek van görbétek?

Félre értés elkerülése érdekében nem görcsölök rajta,csak szeretnék beszélgetni! :)

[link]

2012. szept. 11. 10:17
 1141/1226 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Csak gyorsan beugrottam elújságolni a hírt.

A doki szerint 90 százalék hogy KISLÁNY!!!!!!!!!!!!!

Örülök mert ez volt a titkos vágyam.A párom is örül hogy lányos apuka lesz.

Rita.

2013. júl. 19. 12:36
 1142/1226 A kérdező kommentje:

sziasztok!

először is Rita,nem biztos,hoyg nem vagy alergiás a darázs csípésre... Én sem voltam kisebb koromban,de ez bármikor kialakulhat,van aki soha nem volt,és 50 évesen lett allergiás a darázscsípésre... :( Tök gáz! Ahogy minden alergia ez is bbármikor kialakulhat! :(

Amúgy tök jó volt most 3 napot otthon lenni... :) Jó volt ez a szabizás! Augusztusra hosszabbat tervezek,mert jön keresztlányom nyaralni (13 év)... egy hetet tervezek,úgyis van még 16 nap szabim,most legalább elfogy belőle egy kevés! :) És a főnök sem fog piszkálni! :)

Noti,neked mennyi szabid van még? Van valami tervben? Hosszabb pihenés,vagy ilyesmi?

Ja,és képzeljétek,lett 12 üveg sárga barack lekvárom,meg csináltam péntek reggel barackos joghurtos sütit,meg szombaton barackos krémszeletet... hát mondanom sem kell,hogy elfogyott,még a szombatiból van 6 kocka... vagyis volt,amikor eljöttem otthonról! :)

Szombaton meg a fiúk mentek fát szedni (vágni) erdőre,mi meg anyuval főztünk bográcsban halászlevet! Finom lett nagyon! :)

2013. júl. 22. 17:44
 1143/1226 A kérdező kommentje:

Jajj,majdnem lemaradt!!! GRATULÁLOOOOOOOOOOOOOOOK! Tudtam,vagy éreztem,vagy nem tudom,de mindenkinek lánya lesz akivel tartom a kapcsolatot,vagy ismerem! :) Családban,barátok közt,és levelezéses lányok közt is... Illetve 1 kivétel volt,de kb 10 éve csak lányok születtek körülöttem! (azt az 1 kisfiút leszámítva) :) Hát én nekem az a vágyam,hogy április és október között szüljek! :) Szóval igazából ha most lennék terhes,akkor már áprilisra esne a szülés időpontja! :)

Tényleg,Rita,neked mikor lenne esedékes?

2013. júl. 22. 17:50
 1144/1226 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Hát nagyon szépen köszönöm a gratulációt.El sem merem még hinni hogy tényleg kislány bujkál a pocakomban.

Leírom mi volt.Bementem és mondtam a dokinak hogy ultrahangra jöttem és hüvely kenet vételre.Vicces volt mert gyorsan "elzavartak" vetkőzni, mert mint mondták éppen akkor vitték el a mintákat.Mielőtt mentem vetkőzni kérdeztem a dokit hogy a párom is bejöhet-e az ultrahangra?Mondta hogy persze csak gyorsan menjek vetkőzni :) Na szóval gyorsan levetkőztem és levette a kenetet.Ja és manuálisan is megvizsgált,megnézte a méhszáj állapotát.Zárt vagyok hála istenek.Aztán mentem felöltözni.Amíg felöltöztem az asszisztens beküldte a párom.Utána már felöltözve vissza ballagtam,hogy megnézzük a babát.A doki méregette majd megállapította hogy jó nagy méretei vannak,az ultrahang gép már majd nem 31 hetesnek ír.És úgy mentem oda hogy 29 hetes vagyok.A buksija elég nagy a babónak,bár a doki nem mondta hogy kóros lenne vagy valami.De én azért kicsit nyugtalan vagyok ez miatt.A szülés várható időpontját is előrébb hozta a doki szeptember 21.-ére.Mikor a combját mérte a doki,akkor kérdezte a párom hogy és közte mi van?Először bizonytalanul mondta hogy szerinte lány,de egy kicsivel később sikerült egy olyan pózban elkapni hogy látszanak a szemérem ajkak,akkor azt mondta hogy 90 százalék hogy lány.

Ez az én kérdésem:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

Úgy hogy boldogság van lányok.Anyósom is már azt tervezgeti hogy milyen fülbevalót vesz,nagyon örül ő is.

Rita

2013. júl. 23. 07:14
 1145/1226 anonim ***** válasza:

Sziasztoooook :)))

Hat nagyon nagyon GRATULALOOOOOK a punisodhoz :D

De jooooo :)))) Azon a kepen en nem ismerem ki magam :D

De biztos ugy van ahogy irjak a tobbiek,tehat kiscsaj :))))

Szeptember honap tokeletes szulni szerintem :) Szep honap nagyon a szeptember,az egyik kedvenc honapom! :)

A fejecskeje meg biztos normalis meretu,ne idegeskedj!

Kisvuk mi a 7vegen repulunk Spanyolorszagba :D

Egy hetre tehat vasarnaptol vasarnapig :)))

Mar uuuugy varom!!!!

most lepnem kell,majd meg belesek!

NOTHIIII

2013. júl. 23. 12:29
 1146/1226 A kérdező kommentje:

sziasztok!

Hát ez a kép nekem is feladta a lekcét! :) A három csíkot látom,el is tudom képzelni,hogy mi az,de nem értem milyen pózban van a gyerek,mert semmi mást nem tudok kivenni belőle! :D De majd biztos sikerül,ha a sajátomat nézem! :) Csak nekem fiam lesz,nem lányom! :D

Nothi,akkor két hét múlva élmény beszámolóval jössz,és gondolom szépen lebarnulva... :) Spanyolország... biztos szép lehet... :) Tetszik a spanyol viselet,és a táncuk is! :) Meg úgy az egész hangulat,ami van náluk! :)

Ja,és lányok,nem tudom mondtam-e,de csináljatok barackos gombócot! :) Nekünk annyira bejött,hoyg csak ezt ennénk most orba szájba! :) 1 kg krupli (tisztán) megfőzni,összetörni,aztán ha hideg bele 2 tojás,35 dkg liszt,és összegyúrni! 10 percig pihentetni,majd csipni belőle egy darabot,fahéjas porcukorba nyomott fél sárgabarackot belerakni,becsomagolni,és lobogó forró vízben több részletben kifőzni! Akkor jó,ha az összes feljött a víz ttejére! Ja,és ebből lehet szilvás gombócot,barackosat,epreset,lekvárost,csokist,bármilyen gyümölcsöst csinálni,sőt!!!!!!!!! ha darált pörköltet raksz bele,akkor is isteni finom! :) Anyum szokott ilyet! :)

2013. júl. 23. 17:51
 1147/1226 anonim ***** válasza:

Sziasztok lányok!

Köszönöm szépen még egyszer.Örülök hogy velem örültök :)

A képen egyébként a baba lábikói vannak arra oldalra,össze vannak zárva a lábai de a kép alulról készült róla.És így látszódnak a szemérem ajkak,ez lenne a 3 kis csík.

Júúúúj Nothi Spanyolország az csuda jó lehet.Irigy vagyok,biztos nagyon szuper lesz.Kérjük ám az élménybeszámolót majd ha haza értél.

Kisvuk,jól hangzik ez a gombóc.De én úgy olvastam valahol hogy gombócot nem érdemes új krumpliból készíteni.Nekem meg csak új krumplim van itthon.

Rita

2013. júl. 24. 08:36
 1148/1226 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Én is úgy tudtam,hogy gombócot nem lehet újkrumpliból csinálni,és anyum mondta,hogy van egy titka! Totál hidegre kell hűteni,mielőtt összegyúrod! Hát én megpróbáltam,és valóban! :) TOTÁL HIDEGRE HŰTÖTTEM A KONYHA TAPOSÓJÁN!:) párszor figyelmeztettem is párom nehogy belelépjen! :D:D Nagyon finom lett! :)

Amúgy mindenki mikor már éppen langyos rakja bele a cuccokat,én sem szoktam amúgy megvárni,hogy teljesen kihüljön,de újkrumplinál muszály! A lényeg,hoyg tök fincsi lett! :)

Ma meg összeállítottam a túrógombócot holnapra,és beraktam a hűtőbe! :) 50 dkg túró,2 vaníliás cukor,3 marék cukor,3 tojás,3 dl búzadara! Holnap ha csinálom,rakok mindegyik gombócba egy kis darab sárgabarackot! :)

Ti szoktatok túrógombócot csinálni?

Van valami praktikátok?

2013. júl. 24. 17:06
 1149/1226 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Hát Kisvuk én gombócot már nagyon nagyon régen csináltam.De viszont a hozzávalók szinte ugyan azok mint ami a krumplis pogácsához kell.(Nem tudom ismered-e Kisvuk?)Annyiban más hogy ott nem kell bele tojás hanem tejföl kell még bele valamennyi,ki kell nyújtani a tésztát és kiszaggatni és bő olajba kisütni.Lekvárral isteni.Na én ilyen krumplis pogácsát csináltam sokat.És én is úgy tanultam hogy jól hűtsem vissza a krumplit,különben ragadós lesz a liszttel.

Rita

2013. júl. 25. 08:33
 1150/1226 anonim ***** válasza:

Sziasztok :)

UUUgy imadom amikor ilyen egyszeru eteleknek a receptjet kuldod nekunk,az annyira aranyos Toled :))) Egyszer kifogom probalni!! Nekem mostanaban nemsokidom van a fozocskezesre,igy altalaban menuzni jarunk hetkozben,hetvegen meg marad a "hideg-kaja",most ebben a melegben nem is olyan nagy baj,hogy nem fozok...

Tesztasalatat szoktam csinalni,most az a kedvenc.

Vagy salatat tokmagolajjal.... pulyka husi,csirkehusi is kedvenc. Csak a disznohussal nemtudnek mit kezdeni...nekem az tul "sok"... probalok kulonben egeszsegesen enni...Ti?

Hogy alltok a SPORT-al,szoktatok,vagy talan regebben?

En mostanaban abbahagytam,de majd ha huvosebb lesz elkezdem otthon aerobik felesegeket szoktam amugy ami nem tul extremsport :D

JAjjjj mar a mosasra keszulok testileg lelkileg,meg a VASALASRA....mar 1 hete halogatom,de hiaba,mert nem csinalja meg senki helyettem :D

es vasarnap utazas....ajjjajjjjj....pfff,nem is tudom hogy hol kezdjem majd el... lehet hogy majd ma delutan belefogok.... :s

nah sziasztok

nothi voltam ;)

2013. júl. 25. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!