Ki nem várja 16-19-e között? Szerintetek esélyes vagyok ezzel a görbével?
Nektek van görbétek?
Félre értés elkerülése érdekében nem görcsölök rajta,csak szeretnék beszélgetni! :)
Sziasztok lányok!
Kisvuk a bográcsozás klassz dolog,mi pár hete szalonnát sütöttünk és grilleztünk.Jó volt.És remélem a leégésed is helyre jön hamar.Mi nem megyünk nyaralni,igazából nem is szoktunk járni.Ti mentek valahová?
Nothi,örülök hogy jól vagy.És remélem nektek is össze jön a kis csoda.Nagyon szeretnék már veletek örülni,úgy hogy nagyon szorítok nektek is össze jöjjön.
Na és a mai cukros víz ívásom.Hát először is vinnem kellett vizeletet is.Aranyos volt a vérvételes nőci,mindent elmagyarázott hogy mi fog történni.Azon azért meglepődtem hogy mondta hogy az utolsó vérvétel előtt is kell leadnom vizeletet.Na mindegy.Tartom neki nagy lazán a bal kezem hogy azt szúrja,érzem hogy nyomkodja a vénám,lenézek hát látom ám hogy nem is folyik a vér.Hát ki is húzta a tűt a kezemből,nem találta el a vénám.Kérte a másik kezem,azt is megszúrta,onnan már jött a vér.Mondta hogy van hogy a tű a rossz van hogy ők hibáznak.Azt mondta hogy az előbb ő hibázott úgy néz ki mert a másik karomból folyik :) :) De azért rendes volt elnézést kért. Na utána megkaptam a cukros löttyit.(Itt nálunk ők keverik ki.)Mondta a nő hogy érdemes egy húzásra meginnom,mert leül a pohár aljára a cukor.Hát én felhajtottam és meg sem álltam az aljáig.Fúúj az alja volt a legrosszabb mert ropogott a fogam alatt a cukor.De lecsúszott és meg is dicsértek hogy ügyesen megittam.Aztán óránként kellett szólnom hogy letelt az egy óra hossza.Akkor már a jobb karom tartottam oda.Akkor az utolsó vérvétel előtt kaptam egy poharat mehetem pisilni,utána még egy utolsó vérvétel és végeztem.Úgy hogy most gazdagabb lettem 4 tűszúrással.Egy a bal karomban ami ugye nem sikerült,és 3 szúrás a jobb karomban.Alapjába véve túl lehet élni ezt a cukros löttyöt és ahogy Nothi írta,a cél érdekében mindent.
Az eredményt majd a védőnő kapja meg.Ugy hogy én majd csak a 2 hét múlva következő tanácsadáson tudom meg az eredményt szerintem.
Na ennyi volt a mese már :) Jók legyetek lányok.
Rita
Akkor örülök, hogy minden rendben volt Rita :)) màr a "nehezén" majdnem tùl vagy :D hahah
Tènyleg ügyi voltàl, hogy gyorsan megittad. A eredmèny is biztos jò lesz.
Èn is szurkolok magunknak kisvukkal, hogy vègre minden sikerüljön....
Nô màr a hasad Rita? Naaah nem a csoklàdè miatt kèrdem, hahah :)))
Èn màr produkàlom a tüneteket, szùrkàl a petefèszkemnél, fàj a cicim....mint mindig menszi elôtt egy héttel....hmmmm....màr kìvàncsi vagyok ;)
Jò éjt nektek csajszik :))))
Nothi
Sziasztok!
éN NAGYON HŰSÉGESEN KENEM MAGAM MINDEN ESTE! :) Tegnap is kicsit napoztam,de a jobb oldalam napoztattam csak borsófejtés közben! :) Ma is borsót fejtek,ma a bal oldalam fogom napoztatni! :)
A cicák tök édesek,jöttek segíteni a borsófejtésnél! Az egyik a papucsomat rágta,a másik a lábfejem,a harmadik a könyökömmel játszott,a negyedik meg a plédet tépte... :D Annyit nevettem rajtuk,tisztára mint egy kutya úgy csinálnak... :)
Aztán mentem borsót szedni! :) Hát ahogy mozgott a borsó,úgy ugráltak bele... Néha kicsit megijedtek,de nagyon aranyosak voltak! :)
Rita,én imádok bográcsozni,mondjuk szalonnát sütni sokkal jobban,de a bogrács is nagyon jó! Szeretem... Úg ynéz ki 10 ember 100%,hogy jön,és 10 csak lehet! Szóval 20 emberre kell számolnunk! :) Már pénteken neki kell állnom a sütiknek... Muffint sütök,meg linzert! Majd megírom milyen lett! :)
Nyaralás... Hát tavaly előtt voltunk Tiszainokán,tavaly nem voltunk,idén párom ment apuékkal horgászni... de mi sem nagyon járunk,nekem mondjuk nem is hiányzik! Inkább 1-1 napra egy állatkert,egy kirándulás,tanösvény,túra... imádok az erdőben csatangolni! :)
A cukrosvízrőlcsak annyit,hogy inkább azt iszom meg,mint hogy 3x vegyenek vért. :( De sajnos mindegyik muszály! Amúgy nem nagyon reklámozzák,de a cukros víz helyett tökéletes a kifli is,ha azt eszed! :) Koleganőm is mondta,hogy ő nem issze maeg,mert vissza jön neki! Erősködtek,hát megitta,és odadobta a taccsot! Atán evett kiflit,mert a cukor rögtön kijött! :)
Hahah kisvuk,nem keresem még a tuneteket,mert nemtudom milyenek a "tunetek",nekem pontosan ez a tunetem menszi elott egy hettel amiota csak abbahagytam a gyogyszert!
Petefeszek szurka es a mellb. erzekenysege...
Persze,hogy lesz kisbabam,ha nem "normalis" uton,akkor "mashogy",nem adom fel,de nem vagyok "maniakus" sem :D
Amiota a menszim elmult, szerintem haromszor voltunk egyutt... stresszelni sem stresszelek,ha igy jon at az irasaimbol.... :D
23 eves vagyok,meg nem stresszelek :)))
Csak en nemnagyon tudok irogatni masrol,nekem nincs kertem,mostanaban idom se fozogetni,most gondoltam leirom mi a helyzet velem ,hogy nem voltam itt... :)
Sziasztok :)
Jól van na! :( Nem akartam arogáns lenni... :(
Most ebben a hónapban amúgy én is kicsit jobban reménykedem! :) Valahogy most úgy érzem mindent megtettünk a babáért! :) De azért még ma is rádolgozunk,meg holnap,meg hlnap után,ha lesz hozzá még erőm... Totál hulla vagyok,14 órát dolgozom naponta! 8-at melóhelyen,aztán irány haza,kiülés borsót fejteni,aztán irány a kert,borsó szedés,aztán gyors lekapkodom a cukkinit,aztán főzök valamit másnapra,aztán kipakolás a mosógépből,teregetés,másik adag be,amit másnap elindítok,mosogatás,vacsi (vagy ha közben ebédeltem,akkor este már nem eszek,mert éhes nem vagyok,viszont hulla vagyok vacsit csinálni) :) Aztán tegnap kisikáltam a fagyasztó belsejét... Kell vennünk egy kis fagyasztót,és amíg nem tudunk venni,addig anyuék szereztek nekünk egyet,de használt volt,és elég koszos! Mondjuk belülről nem volt vészes,kivülről viszont nagyon gáz! :( De le lesz mosva,és akkor szép lesz! :) Szóval álltalában lehúzom itt bent a 8 órámat,aztán haza megyek,és 15:00-21:00-ig folytatom tovább! Egész héten ez megy! :( Aztán ma meló után irány tesco,vásárlás holnapra,aztán haza,kipakolok kocsiból,gyors eszek,aztán borsó fejtés,aztán leszedem a maradékot,majd lesikálom a fagyasztót kívülről,aztán begyúroma linzer tésztát,berakom a hűtőbe,aztán már megint lesz vagy 21:00 óra! :( Holnap meg kelhetek fel 05:30-kor,mert sütöm a linzert,meg a muffint... Aztán mire végzek,addigra meg is jönnek anyuék,vághatjuk fel a húst,aztán várhatjuk a vendégeket! Jézusom,de félek a holnapi naptól... :( Attól félek,hogy szelet mondanak! Jó lenne,ha meg tudnánk főzni kint,mert két bográcsban lenne csinálva a kaja! Ha kicsit esik az nem gáz,mert 30 fokot mondanak,szóval megszáradunk,max. hígabb lesz a kaja... :D:D:D:D Csak vicceltem! :) Remélem azért minden jól sikerül! :)
Sziasztok!
Nothi én a helyedben tényleg nem aggódnék.Olyan nagyon fiatal vagy még,bármikor össze jöhet a baba.És hidd el össze is fog jönni,pont akkor amikor a legkevésbé számítasz rá.Nekem egyébként tünetem nem sok volt előtte,talán annyi hogy úgy éreztem mintha fel lettem volna fújódva egy kicsit.
A pocak növöget már,igen.Bár én nem vagyok az a vékony alkat ezért nem úgy látszik rajtam mint egy vékonyabb kismamán,de valahol nem is bánom hogy nem olyan hatalmas a pocakom.
Kisvuk.A cukros vízre vissza térve.Nekem szerintem azért ment könnyedén meginni a löttyöt,mert egyébként is szeretem az édeset.A teát is édesen szeretjük és a mondjuk a szörpös üdítőt is édesebre szoktam csinálni.De olvastam már erről a tejes kiflis megoldásról is.Hát egy kicsit elcsüggedtem hogy mondta a vérvételes nőci hogy lesz még egy vérvétel a terhesség során :( Én kis naiv azt hittem ez lesz az utolsó.
Sok sikert a bográcsozáshoz,remélem jó idő lesz rátok.Majd írd meg hogy sikerült.
Rita.
Sziasztok :)
Nincs baj kisvuk :))) tudom,hogy nem akartal arogans lenni,meghat igy irasban sokminden mashogy hangzik :D :)
Rita pedig szerintem Te sem leszel kivetel a "vegere",hogy latszani fog a pocid :))) Ajjjjjj neked annyira szupeeeer :))) Amugy mi a palya anyosoddal? Osszejartok meg? :D
Amugy az en anyosom tok jo fej! :)
Szep hetveget lanyok!
Nothi
Szia Nothi!
Igen biztosan én sem leszek kivétel a pocak tekintetében.De azt szoktam mondani hogy nem olyan kismamás pocak hanem inkább olyan jól lakott napközis pocak :) :) Nem olyan gömbölyű mint másnak,az én hasam inkább "szétterül".
Igen nekem is jó fej az anyósom.Nem panaszkodhatok.De jó így hogy nem velük lakunk,mert ha együtt laknánk szerintem nem lenne ilyen jó a kapcsolatunk.Nagyon sokat segítenek nekünk,mindig számíthatunk rájuk úgy hogy egy rossz szavam nem lehet.Nagyon várja már az unokát és nagyon szeretné ha lány lenne.
Hát majd azért remélem pár hét múlva kiderül kit rejt a pocak.
Neked is jó hétvégét.
Rita
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!