Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 16-19-e között?...

Ki nem várja 16-19-e között? Szerintetek esélyes vagyok ezzel a görbével?

Figyelt kérdés

Nektek van görbétek?

Félre értés elkerülése érdekében nem görcsölök rajta,csak szeretnék beszélgetni! :)

[link]

2012. szept. 11. 10:17
 1121/1226 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

A bográcsozás nagyon jól sikerült! :) A kaja finom lett,jól be is kajáltunk,mindenki jól érezte magát,15-en voltunk,senki nem volt részeg,és egy csomó meglepit kaptam! :) Kaptam egy cicás faliórát,meg konyharuhákat,meg egy receptes könyvet,amibe én írhatom a kedvenc receptjeimet,egy csomó piát,kaptunk halat is,meg rózsát is,egy nagy műanyag tálat,ami már inkább lavor,de van füle,volt aki hozott sört,pogácsát,sajtos tallért,szóval... Én aszalt barackos muffint süttötem,nagy sikere volt,lehet azért mert pálinkába áztattam előző este a barackot,és lehetett is érezni rajta... :) Meg csináltam linzert is,az fogyott el legelőször! :) Nagy sikere volt,pedig még sosem csináltam,ez volt az első! :) Ja,a pogi hamarabb elfogyott... :)

Rita,

Szerintem lányod lesz! A pocakod alakja miatt gondolom... Bár ez nm mérvadó,de amúgyis mindenkinek lánya születik körülöttem,szóval lány lesz! :)

Noti,

Nekem ma kezdett el szúrkálni,mg feszülni a petefészkem! Pénteken kell megjönnie,de múltkor is 2 nappal előbb jött meg,szóval szerdán már lehetséges... :( De bízom benne,hogy vasárnap reggel már tesztelhetek... :)

2013. júl. 8. 19:59
 1122/1226 A kérdező kommentje:
Ma is szúrkál,és fel is vagyok puffadva! :( Ilyenkor mensi előtt mindig ez van,úgyhogy holnap már inkább bebiztosítom magam! :( Ami tök furi,hogy amikor darálthúst főzök,olyan büdösnek érzem,hogy nagyon! :( Mintha romlott lenne,pedig párom szerint semmi szaga nincs! Ez furi,de mensi előtt sokkal érzékenyebb a nő,szóval ... Basszus,már kezdem keresni a jeleket én is! :S Állítsatok le! :D Totál be vagyok zsongva... :)
2013. júl. 9. 15:13
 1123/1226 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Először is ne haragudjatok hogy a héten ritkábban nézek fel ide.De a párom is itthon van és ilyenkor jóval kevesebbet netezek.

Kisvuk.Örülök hogy jól sikerült a bográcsozás.Klassz ajándékokat kaptál.Hmmmm az aszalt gyümis süti pedig nagyon jól hangzik.És legyen igazad a baba nemét illetően.

Ne keresd a tüneteteket magadon,annál rosszabb.Hidd el egyszer csak jönni fog az a bébi.

Nekem most sok mesélni valóm nincsen úgy hogy lépek is.De legyetek jók lányok.

Rita

2013. júl. 10. 09:00
 1124/1226 anonim ***** válasza:

Sziasztooook :)))

Velem sincs semmi,de mondom azert megirom :D

Orulok,hogy jol sikerult a bogracsozas :)

En is majdnem beh@nytam a hagyma "szagatol"...utolagosan,ugyanis salataban ettem meg...utolag meg rosszul voltam :D

Menszi eddig sehol,de en mar nemtudom,hogy mikor volt meg utoljara pontosan, de valamikor mostanra nem varom en sem kisvuk! Lehet hetvegere?!

Most lepek en is :)

nothi

Szep napot!

2013. júl. 10. 14:57
 1125/1226 anonim ***** válasza:

A ciklus.hu nalam szombatot ir...de a multkor nem pontosan jegyeztem fel...elfelejtettem beutni az online-naptaromba:s

jah es szurkolok neked kisvuk,hogy ne jojjon meg!

Irj majd mindenkepp! :)))

nothi :)

2013. júl. 10. 14:59
 1126/1226 A kérdező kommentje:

sziasztok!

én a husitól vagyok rosszul! Multkor csináltam darálthúsból pörit (tepsis kajába),és totál büdösnek éreztem,ahogy főtt! Meg is szagoltattam párommal,és azt mondta semmi baja,tök normális illata van! Tegnap meg direkt nem sertés,hanem pulyka darálthúsból csináltam a rakott cukkinit,és azt is ugyanolyan büdösnek találtam! :( És ma amikor ettem az ebédet,olyan rosszul esett,éreztem azt a büdös hús szagot! Meg az íze sem volt jó! De párom szerint meg finom,semmi baja! Nem azt mondom,hogy ez tünet,csak leírtam! Tuti meg fog jönni,mert az összes mensi tünet meg van! Ingerlékenység,kis hízás,puffadás,feszülés,szúrka,enyhe görcsöcskék,amik tényleg nagyon enyhék csak.inkább szúrás szerüek... szóval márciusban nem szülünk! :)

2013. júl. 10. 15:05
 1127/1226 A kérdező kommentje:

Tegnap du.azt hittem megjön,olyan görcsös érzésem volt,de nem! Ma is néha úgy érzem megjön,úgyhogy szerintem meg is fog,már biztos! Képzeljétek,vasárnapra terveztünk párommal egy édes kettes programot! :) Remélem össze is jön,és nem akkor jön meg,mert ha görcsölök,akkor nem megyek! :( Pedig egyik nagy vágyam teljesül végre,és az a Budapesti állatkert! Már régóta el szerettem volna menni,de valahogy mindig elmaradt! :) Hát most megbeszéltük,hogy vasárnap elmegyünk! Bízom benne,hogy semmi nem jön közbe! Egész jó időt is mondanak,remélem legkésőbb már pénteken megjön,és akkor még csak nem is görcsölök majd... Remélem mamival sem történik addig semmi! :(

Pussz!

Rita,te hogy állsz mensi ügyileg? Meg fog jönni,ugyanaz mint eddig a tünet,vagy most van más,ami nem mensi tünet?

2013. júl. 11. 15:24
 1128/1226 anonim ***** válasza:

Jo reggelt!

Nekem megjott :s Tegnap a mozi utan! :O

Neked meg szurkolok kisvuk....hatha nem lesz igazad....

szep napot!

nothi.

2013. júl. 12. 09:01
 1129/1226 anonim ***** válasza:

A budapesti programotokhoz is szurkolok,hogy osszejojjon!

Biztos nagyon jo lesz!

Mi is voltunk mar ebben az evben az allatkertben,nagyon jo volt az ido is :) Jo program!

nothi

2013. júl. 12. 09:10
 1130/1226 A kérdező kommentje:

Mi nagyon nagy állatimádók vagyunk! :) Imádjuk az állatkertet is,nagyon! :) Biztos nagyon jól fogjuk érezni magunkat,és 28 fokot mondanak,de szeles időt! :( Remélem csak kicsi szél lesz,és sütni fog a nap! :)

Képzeljétek,most néztem ciklus.hu-t,és csütörtökön kellett volna megjönnie! Azaz tegnap! De nem jött! Még ma sem jött meg,úgyhogy kicsit reménykedek,és nem bírom ki,holnap fogok tesztelni egyet,ha még mindig nem jön meg! :) Istenem,ha pozitív lenne a teszt,akkor a pénztárnál megkérdezném páromat,hogy: Nem túl kicsi a gyerek még az állatkerthez??? :D:D:D:D

Szerintem ennél jobb alkalom nem lenne úgysem! :)

És képzeljétek,eddig mindig 11:30 körül szoktam reggelizni,vagy 12-korr,most meg már 10 után kopog a szemem az éhségtől. És eddig kaja után elvoltam 17:00-ig,sőt 18:00-ig is,most meg már 15:00-kor majd kilukad a gyomrom! Éppen most korgott egy nagyot! :) Pedig ettem délben is sajtokkal,és füstölt főtt tarjával rakott cukkinit! :) De most mindjárt kimegyek büfébe,és eszek sütit! Ja,iszonyatosan az édeset kívánom! Vagyis nem remegek érte,de szívesebben megeszem,mint a sósat,vagyis inkább úgy írom,hogy napont legalább 1x kell ennem édességet,mert megbolondulok különben! :D Már ez miatt is reménykedem! :) Most én görcsölök a témán helyetted Nothi! :D:D:D:D

Ja,és képzeljétek,már nem csak Pou van a telefonomon,hanem My Baby is! :) Tegnap töltöttem le,hát betojok,annyira aranyos! :) Kis Manó lett a neve! :) Kolegám mutatta,hát mondom ez nekem is kell! :)

Puszi lányok!

Hétfőn majd jövök az infóval milyen volt a hétvége... :)

2013. júl. 12. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!