Ki nem várja 16-19-e között? Szerintetek esélyes vagyok ezzel a görbével?
Nektek van görbétek?
Félre értés elkerülése érdekében nem görcsölök rajta,csak szeretnék beszélgetni! :)
Helló!
Az nem túl jó Kisvuk ha még hétvégén is dolgozol,nem sok idő marad pihenésre.
A pizzát én is nagyon nagyon szeretem.A hétvégén sütöttem is két nagy tepsivel.Én a sonkás pizzát szeretem sok sok kukoricával.
Emlékszel Kisvuk meséltem hogy elsejére kaptam időpontot vérvételre,azt viszont szerintem nem meséltem hogy felhívtak és átrakták az időpontom 3.-ára.Úgy hogy szerdán mehetek cukros vizet inni.Júj már előre utálom,de talán nem is a cukros lötty taszít annyira hanem hogy ott kell ülnöm 2 óra hosszát.Na mindegy valahogy túlélem.
Szorítok neked hogy ebben a hónapban össze jöjjön a baba,nagyon megérdemelnéd már.
Rita
Hellóka!
Hát én nem is ismerem azt a szót,hogy pihenés! :( Folyamatosan a kertebn vagyok,és cukkinit szedek,vagy borsót,vagy málnát,vagy gazolok! Ja,vasárnap este elengedtek kicsit előbb,és álltam neki borsót fejteni! 23:15 körül hagytam abba,akkor végeztem! De 1 kilót kifejtettem! :) Már azóta tegnap is fejtettem egy kilót,és így már 2 kiló van a fagyasztóban! :) Kiültem a napra,mondom a hátam,a derekam már sötétbarna,legyen már egy kis színe a hasamnak is... Hát a lábam egy kb. 8 centis csíkban vörösre égett lábfejtől bikini vonalig,a másik lábam meg bokától térdig! Baromi gáz a csík,nem elég,hogy fáj mint állat,de még igen nagyon hülyén is néz ki! :( Pedig totál szembe ültem a napnak,hogy elölről barnuljak! És csak 14:30-tól 15:45-ig voltam kint! :( Nem értem hogy lehetek ilyen igen nagyon szerencsétlen! :(
Ja,a kajáról jut eszembe! Képzeld pároma héten du-os,én meg de-ös vagyok,így ma meglep engem rántott cukkinivel! :) Azt mondta megcsinálja,süt hozzá krumplit,és lehet lesz tartár mártás is! :) Tök jó! :) Mostanában annyira tökéletes köztünk minden,hogy azt el sem hiszem! :) Ja,és azért vasárnap még rádolgoztunk a babára,hogy hátha... Most valahogy én is totál reménykedem ebben a hónapban! Nem tudom miért,de most annyira jó lenne,ha sikerülne... Bár jobban szeretnék áprilisban szülni,de végülis mindegy,csak legyen egy makkegészséges kisbabánk! :)
Jajj,majden elfelejtettem! Lepd meg párod ezzel! Nálunk nagy sikere volt!
Sziasztok :)
Megint elokerultem :)
Huuuh kisvuk,en tavaly egtem le,ugy mint te,csak en a vallamon,meg a hatamon... De annyira,hogy alig birtam aludni,aztan vettem ra spray-t....Az segitett...
De Panthenol is jo! vagy azt is hallottam mar ,hogy valaki tejfolt rak ra :D Ha igazan faj,akkor rateszek en mindent csak hasznaljon :D
Amugy nem vagyok en sem leegos tipus,de tavaly engem megkapott a Napocska.
Most megnemtudtam visszaolvasni miket irtatok,majd kesobb meg benezek,most mennem kell....
nothi
Rita hogy vagytok??? :))))
udv!
nothi
Szia!
Húú,akkor tényleg elég furcsán éghetett le a lábad.Feküdj majd ki napozni,és hátha nem lesz olyan feltűnő.
Akkor te már igazi kertész csaj vagy :) Borsót én kaptam anyósomtól úgy hogy azt nekem sem kell vennem.
Rendes lehet a párod hogy így kedveskedik neked.Nekem nem szokott főzni a párom,nem is igazán tud.
Én is épp a konyhából jövök.Nálunk rántott husi a menü és paprikás krumpli.A husit magamnak készítettem a paprikást pedig a páromnak.
Nekem egyszer a nagy lábam ujja égett le úgy mint a huzat :) Horgászni voltunk,papucs volt rajtam éreztem hogy nagyon süti a nap a lábam.Én hülye meg még locsolgattam is vízzel a lábam hogy hűtsem.A vizes bőrt meg ugye még jobban fogja a nap.Hát pár napra rá akkora hólyag nőtt a lábujjamon mint az állat.
Holnap ha haza értem a cukros lötty ivásból megírom milyen volt.
Addig is jó legyél,és pihenj azért néha.
Rita
Helló Nothi!
Csak hogy előkerültél.Mi jól vagyunk köszi.De inkább te mesélj mi történt veled amíg nem voltál?!?!
Ja és Kisvuk tényleg jól hangzik a muffin,és nagyon egyszerű elkészíteni.
Rita
Helló Lányok!
Nothi,tejfölt nem szabad rárakni,sőt egyenesen tilos! Sajnos amik abban vannak,azok belesülnek a bőrödbe! Nekem még a krém is összeállt rajta,amikor vastagon bekentem,és gondoltam hagyom állni a lábamon,majd beszívja... Hát úgy nézett ki 10 perc múlva a lábam,mintha tele lett volna vízhólyaggal,a krém ilyen nagy pöttyökben összeállt rajta,és úgy kellett lemosnom! :( Szóval a tejföl nem jó! :( Én avon-os napozás utáni nyugtató balzsamot használok,tegnap már nem is vörös,csak piros,ma meg már csak rózsaszín szerencsére... Amúgy mi van veled? Hogy vagy?
Tényleg csajok! Ti mentek valahova nyaralni?
Hát én tegnap nem nagyon mertem kimenni a napra,mert ha ezt most nap éri,akkor tuti hólyagosra égek! :( Majd ma kimegyek,de most más irányba fordulok majd,hogy nem legyen gáz! :)
A cukros löttyöt mindenképp írd majd le! :)
Ja,és képzeljétek,szombaton bográcsozunk,megtartjuk a lakásavatót! :) 25 embert számoltunk,hogy annyit hívunk,de csak 9-en jönnek 100%-ra,8 ember csak lehet,2-t még nem kérdeztünk. Hát kiváncsi leszek milyen lesz...
Sziasztok lanyok :) (itt nothi)
Rita semmi kulonos nincs velem,varom,hogy megtortenjen a csoda :D Jo lenne mar ott tartani ahol most Te :)
Cukros viiiiiz??? Bleeeehhh :D mar hallottam rola,hogy mennyire "kellemes"....nah de mindegy,miondent a CEL-ert :))
Rita, az en fejem ugy kirugyezett,remelem,hogy a babatol :D
Azthiszem olyan jovohet vegere nem varom a menszim...
Kisvuk akkor jo,hogy irod,hala Istennek en meg nem probaltam a tejfolt,csak "hallottam"...
En is inkabb a kremeket hasznalok,a niveatol is van egy appre-nak hivjak,tehat napozas utani aloe vera van benne...tok jo...
Kenjed magad mindig hogy szaradjon ki a borod!
nothi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!