Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 16-19-e között?...

Ki nem várja 16-19-e között? Szerintetek esélyes vagyok ezzel a görbével?

Figyelt kérdés

Nektek van görbétek?

Félre értés elkerülése érdekében nem görcsölök rajta,csak szeretnék beszélgetni! :)

[link]

2012. szept. 11. 10:17
 1131/1226 A kérdező kommentje:
Lehet mégis meg fog jönni! :( Sőt elég biztos,mert az előbb úgy görcsöltem,hogy még dugót is tettem be! :( Bár elmúlt a mindjárt megjön érzés,de kezd fájni a cicim is,szóval tuti mensi! :( Na,jó lesz az állatkertben görcsölve sétálgatni... :(
2013. júl. 12. 18:58
 1132/1226 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Na nagy sokára megérkeztem én is.

Nothi,sajnálom hogy megjött de ne bánkódj majd csak sikerül.Írtad hogy mozi után jött meg.Mit néztetek a moziban?

Kisvuk mi újság,neked megjött vagy sem?Na és milyen volt az állatkert mesélj!?!?!

Engem meg csütörtökön hívott a védőnő péntek reggelre beszéltem meg vele a találkozót mert tudjátok pénteken voltam a házi dokimnál is.Így a házi doki után mentem a védőnőhöz.Hát megjött a vérvételes eredményem,kicsit magas lett a cukrom (a 60 perces). Kaptam tőle minta étrendeket hogy hogyan kéne hogy étkezzek.Holnap délután mennem kell megint tanácsadásra,hát kiváncsi leszek mit mond a doki cukromra.Hát félek tőle nagyon hogy tovább küld diatetikushoz vagy valami ilyesmi.

És képzeljétek 1 hónap múlva megint másik védőnőt kapok.Hát már ki vagyok akadva.Mikor először mentem már akkor másik védőnő helyettesítette az enyémet,mert az enyém táppénzen volt.K.b. kétszer még a helyetteséhez mentem az elején,aztán vissza jött ez a nőci aki most van,pénteken meg bejelenti nekem hogy Ő már csak augusztusba dolgozik.Na mondom frankó,épp hogy hozzá szokok (pedig nem túl szimpatikus) erre elmegy......

Na de sebaj,hátha jobb lesz aki helyette jön.

Na most jól kipanaszkodtam nektek magamat.

Rita

2013. júl. 15. 09:12
 1133/1226 A kérdező kommentje:

sziasztok!

hát húzós volt a hétvége...pénteken éjfél után feküdtem le,szombaton 6-kor keltem,egész de áfonyás barackos tejfölös muffin-t sütöttem,aztán zuhany,mosogatás,és mentem mamihoz kórházba,mert megint bekerült! :( Most tüdőgyulladást kapott! :( Aztán haza,jöttek,anyuék,pár órát ott voltak,összeszedtük a barackot,aztán mikor elmentek mentünk ki a kertbe,este 9 körül mentünk be,másnap 5-kor keltünk,mentünk az állatkertbe! Este 7-ig csak sétáltunk,2x5 percre ültünk csak le! De nagyon jó volt,egy egész napot eltöltöttünk ott... :) Sok állatot megsimiztem,meg kipróbáltam egy csomó játékot,és még csőcsúszdáztam is! :D De azt csak egyszer,mert nem nekem találták ki,úgy leégett a két könyökömről a bőr,hogy csak na! :D Párom úgy röhögött... :D:D Mondjuk én is,mert nem bírtam felállni a csúszda alján,csak feküdtem,és röhögtem! :D Egy kisfiú meg már kiabált,hogy menjek már onnan,mert ő is csúszna! :D:D Hát alig bírtam megmozdulni! A gerincem is ütötte,pattogtam csak benne... de a könyökömön nincs bőr! :) Hazafelé megálltunk Gárdonyban a gyros-osnál,mert ott a legfinomabb a gyros,megvacsiztunk,és úgy mentünk haza! :) Ja,és szombaton teszteltem,mert nem jött meg,és totál negatív lett! Vasárnap sem jött meg,szerencsére nem is görcsöltem a ZOO-ba,aztán ma hajnalban arra keltem,hogy mindjárt meghalok! :( Na megjött! :( Tegnap már olyan hulla voltam,hogy az nem igaz! Mondom aludhatok 6 órát,de jó! Erre párom horkolt,mire elaludtam,akkor meg begörcsöltem... hát a 6 órából lett úgy 4,és most nagyon szarul érzem magam! De megérte,nagyon jól éreztük magunkat! :) Ja,és ma párom meglep az ebéddel,az egyik kedvencem lesz,rántott cukkini sült krumplival,meg tartár mártással! :)

2013. júl. 15. 09:21
 1134/1226 A kérdező kommentje:

Jó reggelt!

Tegnap közöltem párommal,hogy megtartom,mert isteni ebédet csinált! Én úgy bekajáltam... :) Ja,és mikor vettem ki a tejet a hűtőből,akkor nézem,hogy van egy tepsi a hűtőben! Mondom neki milyen süti van a hűtőben? Csak nem tiramisu??? Deeee!!!!!!! :):):):):):) Hát gondolta meglep az ebéd mellé egy kis kedvenc sütimmel! :) Hát nem édes??? Úgy örültem neki! :) Bár tegnap este már csak egyetlen falatot ettem az övéből,mert úgy bekajáltam cukkiniből,hogy z nem igaz! :D:D De persze ha tudom van sütike is,akkor nem eszem annyi tököt meg krumplit! :D:D:D:D Ja,és tegnap kimagoztam a sárgabarackot,és 2,5 kilót elraktam a fagyasztóba! :) Meg már a borsót is felszedtem,és a helyére vetettünk retket! :)

2013. júl. 16. 06:42
 1135/1226 anonim ***** válasza:

Joooo reggelt :)

Hat nekem igazabol most jott meg,de annyira gorcsolok megint....holnap nogyogyasz elmeselm neki,hogy mi a helyzet... Kisvuk te is szoktal igy gorcsolni,amikor megjon?

En nagyon! A multkor majdnem elajultam,de komolyan,ha nem ulok le,akkor vegem lett volna,mert mar nem lattam semmit,meg hallani sem...

A moziban a GRU 2 -t neztuk meg,mert kaptam 2 jegyet,mert az elso resze nekem nagyon tetszett,de a mostani nem tetszett....ez mar tenyleg kisgyerekeknek volt :D

Amugy mi sokszor szoktunk moziba menni :D lehet ezert nem sikerul a gyerek ;) ("inkabb moziba mentetek volna" szoveg,gondolom ismeritek ti is :))) )

Kisvuk sajnalom a mamadat,jobbulast kivanok neki,igy ismeretlenul is... Szegeny a tudogyulladas idos korban nagyon veszelyes :(( remeljuk minden renben lesz megint vele.

A muffinod ismetelten jol hangzik,meg a tiramisu is,nah meg ugy minden amit irsz :) hmmmm nem is ertem miert nem nyittok egy ettermet?! :)) Tuti menne :D

Rita nem semmi hogy ilyen bonyodalmak vannak az egeszegugyben...

Nah majdcsak helyreall a vedono kerdes.... es mire megszulsz megkapod a legjobb vedonot :D beneztem :)))

Sziasztoooook

nothi

(Kisvuk probalj meg ne annyi csokit enni mint en mostanaba,lehet felfog csuszni par kilo...ugyanis mostanaban csoki-zabalhatnekom van :D-altalaban a menszi miatt)

2013. júl. 16. 10:21
 1136/1226 anonim ***** válasza:

Sziasztok csajok!

Hát Kisvuk nagyon rendes párod van,én is megtartanám a helyedbe :)

Nothi,jó lehetett a mozi.És csak nem az miatt nem sikerül a babó.Majd írd ám meg mit mondott a doki.

Én most értem haza a terhes tanácsadásról.Hát még mindig borzasztó.....voltunk vagy 23-an.De nem is nagyon részletezem.Volt szívhang hallgatás is az nagyon jó volt,mint a kis vonat úgy zakatolt a kis szíve.A cukromra annyit mondott a doki hogy csökkentsem a szénhidrátot......én meg be voltam tojva hogy mi lesz :)

Jaj lányok pénteken megyünk ultrahangra,már nagyon várom.És izgulok is hogy minden rendben legyen és hogy megtudjuk-e a nemét.Remélem látni fogja a doki.

Na jók legyetek.

Rita

2013. júl. 16. 15:30
 1137/1226 A kérdező kommentje:

Jó reggelt!

Noth,én is szoktam nagyon görcsölni. És hónapról hónapra egyre rosszabb a műtét óta! Azóta már kell bevennem egy gyógyszert is! :( Előtte azért ennyire nem görcsöltem! :( Most is hétfő hajnalban megjött,és 5-kor már gyógyszerrel kezdtem a napot! :( De mondjuk én anno 14 éves koromtól 18-ig iszonyatosan görcsöltem,napokig,és semmi nem használt! :( Ájulás környékén voltam sokszor én is,ezért is kezdtem el a fog.gátlót szedni,és akkor semmi bajom nem volt! Enyhe görcs,de semmi extra.

Mozi... háááát fogalmam sincs mikor volta utoljára,nem szeretek moziba járni,valahogy nem vagyok oda érte. Inkább egy állatkert,vagy egy kirándulás! :)

Mamim már jól van,kapott egy antibiotikum kúrát,és már tegnap vissza is került az otthonba szerencsére! Bár ez a jól van ez annyit jelent,hogy már forgatja a fejét,és figyel a motzdulatokra! Többre sajnos nem képes. :(

Noti,képzeld,én is meg vagyok halva a csokiért! Bár én mindig tudnám enni,de mielőtt megjön,akkor aztán nem bírok ellenállni az édességnek! De olyan szinten,hogy múlthéten már kb. 3x vettem a büfében sütit,mert nem bírtam megállni! :D:D:D:D

Jajj,Ritácska,mond ám meg majd,hogy csajosod,vagy fiacskád lesz... :) Már annyira kiváncsi vagyok! :) Majd meg halok a kiváncsiságtól! :)

Ja,és tényleg megtartom a párom,mert tegnap rizibizit csinált a rántott tökhöz,mire haza értem! Már csak le kellett ülnöm enni... :)

2013. júl. 17. 06:38
 1138/1226 A kérdező kommentje:

jó reggelt!

Alig vártam a mai reggelt,hogy végre megtudjam,fiú,vagy lány baba van a pocidban! :) Erre senki sehol! :D:D:D:D De nem baj,gondolom nem az az első,hogy a netre rohanj... :)

Mi meg tegnap képzeljétek már szóltunk a méhész ismerősnek,hogy vállal-e lódarázs fészek leszedést,mert a padláson van egy,és én nagyon félek tőlük,meg 4-5-ösével rajzanak,és nagyon veszélyesek is,és különben se legyen már pont a garázs felett lódarázsfészek... :(este 8-kor jött is,hogy megnézi mi helyzet,azt mondta leperzseli őket,akkor leesnek,mert csak mászni tudnak,és akkor kinyírja őket,majd leszedi a fészket. Teljesen beöltözve hosszú vastag gumi kesztyűben csinálja,de mesélte,hogy a vastag gumin kesztyűn keresztül is megcsípte anno egy a két ujja között azt a vékony bőrt,és mondta,hogy hetekig fájtak az izületei... Basszus,azt meg nem is tudtam,hogy ezek szétrágják a fát,mer abból készítik a fészket,és kinyírják a méhecskéket,mert azzal etetik a kicsiket! Szóval húsevők! :( Hát eddig is be voltam sz*rva tőlük,de ezek után... Szóval mondta,hogy 22:00 körül jön,és majd akkor csinálja,mert akkor már elülnek,és akkor lehet ezt... Hát reggel hívott párom,hogy nem jött,mert a fészek még ott van! :( Gondoltam,mert reggel kimentem,és láttam,hogy 5 darázs megy befele! :( Remélem ma már jönni fog a srác,és csinálja! :)

2013. júl. 18. 08:02
 1139/1226 anonim ***** válasza:

Sziasztok lányok!

Hát siethettél ma Kisvuk :) Holnap megyünk ultrahangra,úgy hogy ma még nem tudom neked megmondani hogy kit rejt a pocak :D :D :D

Fúúúj a darazsakat én is nagyon utálom.Pedig gyerekkoromban párszor összecsíptek.Emlékszek még egy sztorira is.Nem tudom hány éves lehettem de az a lényeg hogy éppen készültem valahová.A felső amit felakartam venni éppen kint száradt az udvaron.Hát én gondoltam kiszaladok melltartóba és gyorsan magamra kapom.Hát az ötlet majd nem jó is volt,csak hogy a felsőben benne volt egy darázs.Jól megcsípte a hónaljamat.Úgy hogy amilyen gyorsan felhúztam a felsőt,olyan gyorsan le is vettem magamról.De hála istenek allergiás nem vagyok a csípésükre.

Na nem sokára indulok a boltba,vennem kell bon bont a dokibácsinak holnapra.Vettünk megint cd-t is hogy kérünk képet a babáról.Most ahhoz a dokihoz kell mennem aki annó megállapította a terhességem.Ő nagyon rendes pasi,úgy hogy bízok benne hogy kapunk képet a babáról.Majd megírom mi volt.

Jók legyetek csajok.

Rita.

2013. júl. 18. 08:40
 1140/1226 anonim ***** válasza:

Sziasztok :)

Hat ha hiszitek ha nem en elfelejtettem menni a dokihoz szerdan...lefog cseszni az orvos mert egyszer volt mar ilyen hogy tokre kiment a fejembol.13:00ra volt idopontom es en csak 16:00 kor kapcsoltam,hogy uristen nem mentem a dokihoz... de elvileg meg mindig megvan a menszim,tehat nemtudott volna megvizsgalni sem....nah mindegy,majd csak nyaralas utan megyek legkozelebb :D

Akkor nem csak en vagyok mostansag csoki/edesseg manias :D

Huuuh akkor tenyleg megkinlodsz a menszivel Te is kisvuk.... :(

Itt a hetvege lanyok :))) vegre....en ugy orulok a semmi tevesnek :)))))

Rita hat mar en is nagyon kivancsi vagyok ,hogy ki relylik odabennt :D

Amugy meg kivancsi vagyok a Katalin hercegne babajara is,hogy milyen nemu lesz,mert mar miondent mondtak....nemsokara szul *__* :)))

Sziasztok en most lepek....

nothi

2013. júl. 19. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!