Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 16-19-e között?...

Ki nem várja 16-19-e között? Szerintetek esélyes vagyok ezzel a görbével?

Figyelt kérdés

Nektek van görbétek?

Félre értés elkerülése érdekében nem görcsölök rajta,csak szeretnék beszélgetni! :)

[link]

2012. szept. 11. 10:17
 1181/1226 A kérdező kommentje:
Ja,most nézem,a kép dátumos,akkor csak 5 éve volt! :)
2013. aug. 9. 17:48
 1182/1226 A kérdező kommentje:

Jó reggelt lányok! :)

Hát én ma reggel úgy keltem,hogy fáj a fogam! :( De nem kicsit! :( Lehet ha nem múlik,akkor doki lesz belőlee? Nagyon nem akarok menni,nagyon félek tőle,de ha így megy muszály lesz. :(

Ja,és képzeljétek,ciklus.hu szerint szombaton kellett volna megjönnie! Na mondom tesztelek egyet ma reggel,hát persze,hoyg totál negatív lett. :( Bár csak a mellem fáj már csütörtök óta,ami mondjuk mensi előtt mindig szokott,meg egy csomót eszek,és kívánom is a kaját,meg éhes is vagyok! A fucsa az,hogy reggelizek! Pedig soha nem szoktam,nem is tudtam magam rávenni,hogy egyek reggel,de most 10 körül már mindig kilyukad a gyomrom. Bár mensi előtt amúgy is többet szoktam enni... :)

Találtam még pár képet a tavalyi cica alomból... A fehér kis csipásom Tyson volt,ő volt a nagy kedvencem! :)

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. aug. 12. 07:00
 1183/1226 anonim ***** válasza:

Sziasztok lányok!

Jaj nagyon klassz ez a kép nézegetősdi.Én legalább is szívessen nézegetem őket.Kisvuk nagyon csini vagy a képeken és a barátnőd kislánya is nagyon cuki.A cicák is nagyon aranyosak.És az utolsó képen nagyon ismerős a mozdulatod.Én is rengeteget törölgettem a cicák szemét,mert becsipásodtak.

Szegény Kisvuk,a fog fájás nagyon nem jó és én is félek a fogorvostól.

Én már egyre nehezebben viselem a terhességet,a baba már mindenütt nyom.Főleg a medence csontomat kompletten és a hólyagomat.Alig győzök wc-re járni.

És elgondolkoztam ezen a facebook dolgon is,tényleg nem jó ez így hogy bárki olvashatja amit írunk.És én már félek attól is hogy a rengeteg válasz miatt egyszer törlik a kérdést.

Úgy hogy én csináltam is egy másik facebookot magamnak.Sőt még képeket is töltöttem fel nektek.Azért oda könnyebb képet is felrakni mint ide.Raktam fel cicás képet,meg a babakocsiról is és a kiságyról is.

Szóval ha van kedvetek jelöljetek meg.Kismama Rita néven vagyok fent.

Rita

2013. aug. 12. 09:26
 1184/1226 A kérdező kommentje:

Sziasztok,jó reggelt! :)

Szerencsére a fogfájás elmúlt! :)

Viszont iszonyat hisztis vagyok,semmi nem jó,semmi nem tetszik. :(

Viszont van itt még pár cicás kép!

az első a kedvencem! :)

[link]

[link]

[link]

[link]

Megpróbáltam otthon felmenni facere,hát felenged,de semmit nem tudok megnézni! :( Csak bal oldalon van pár rövid sor,üzenetek:5,meg lakhely,meg ilyenek kékkel,és hiába kattintok bármire,semmit nem csinál! :( Szerintem sz*r a gép! :(

2013. aug. 13. 06:40
 1185/1226 anonim ***** válasza:

En mar bejeloltelek Rita!!! Ebben a pillanatban :D

Kisvuk gyere te is!!! :)))nothi

Ott masik nevet adtam meg,mert a nothi-t nem engedte....

nothi

2013. aug. 13. 13:49
 1186/1226 anonim ***** válasza:

jah es hogyha mindenki megtalalt mindenkit a fac-en akkor kisvuk irj erre a cimre hogy toroljek ezt a kerdesedet,hogy ne tudjon senki utana olvasni amikoet irtunk!

info@gyakorikerdesek.hu

megirod,hogy ezt a kerdest ( http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb.. toroljek ugy ahogy van.

Es utana irunk a facebookon tovabb ;)

nothi

2013. aug. 13. 13:53
 1187/1226 anonim ***** válasza:

jah es kepeket en is fogok feltolteni hamarosan :)))

mar varom hogy ott legyunk mind 3-an :)))

nothi

2013. aug. 13. 14:29
 1188/1226 anonim ***** válasza:

Sziasztok Lányok!

Nothi én pedig már vissza is jelöltelek :)

Kisvuk a képek nagyon cukik,ez a fehér cica pedig nagyon nagyon szép.Nekem még soha nem volt fehér cicám.

Az jó ha elmúlt a fogfájásod,így lehet még halogatni a fogorvost :)

Csinálj te is egy új facebookot Kisvuk,nem tart sokáig.

Rita

2013. aug. 13. 15:36
 1189/1226 A kérdező kommentje:

Jó reggelt!

amint párom csinál valamit a gépével,be foglak jelölni titeket! majd szólok neki,hogy vagy szól a haverjának,és megcsinálja,vagy kipattintom az ablakon,és szólhat a haverjának,hogy rakja össze! Már nagyon elegem van abból a gépből,ezen a melóson meg le van tiltva minden,ami érdekes lenne! :(

Más téma:

Ugye meséltem,hogy szombaton kellett volna megjönnie! Hétfőn semmi,csináltam tesztet,negatív! :( És még ma sem jött meg,pedig már szerda van! A melleim fájnak már 5 napja,de ez mensi előtt is szokott,bár nem ilyen sokáig,meg tök fáradt vagyok,de ez érthető,mert tegnap is egész nap pörögtem a kertben,meg a lakásban! Szilvás gombócot este 8-kor fejeztem be! Közben meg még elraktam az uborkát szeletelve a fagyasztóba is... 2,5 kiló van bent. Ja,meg leszedtem egy csomó paradicsomot is,meg ubit... Szóval hulla vagyok! :(

Hát lányok én meg azon gondolkoztam,hogy nem csinálok mégegy face-t,már lassan 1 éve levelezünk,szerintem abban semmi nincs,ha tudjátok hogy nézek ki,vagy hol lakok,hol dolgozok. Igazából részemről nem fontos,hogy ne tudjátok hogy nézek ki,mert facen is az nézi meg az adatlapom,aki csak akarja,szóval hiába regizek fel új névvel,a régi regisztrációmban ott az összes adatom. Na szóval értitek mit akarok mondani. :)

Ja,és új képek:

Ti hogy álltok a műkörömmel? Nekem 1 évig volt,aztán jól elvékonyodtak a körmeim,és azóta nincs! Már 2 éve! :(

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. aug. 14. 06:46
 1190/1226 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Hát ez tényleg érdekes Kisvuk hogy még mindig nem jött meg neked.Azért ha holnap se jön meg lehet hogy ellőnék még egy tesztet a helyedben :)

Szépek a körmeid a képeken,főleg az utolsó kép tetszik.A köröm formádhoz jól is áll ez a hegyes.De megmondom őszintén nekem az egyenes körmök jobban tetszenek.Nekem nem volt soha műkörmöm,a munkahelyem nem olyan volt hogy műkörmöt hordjak.

Ja és vissza térve a facebookhoz.Én új e-mail címet és új facebookot csináltam magamnak,így a régi facebooknak semmi köze az újhoz.

Nem tudom megharagszotok-e érte de én szeretnék "inkognitóban" maradni.Nekem jó ez így hogy ismeretlenek vagyunk.Én is épp a napokban figyeltem hogy már majd 1 éve beszélgetünk itt.Szeretek veletek beszélgetni,de én szeretnék arc nélkül maradni.

Rita

2013. aug. 14. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!