Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 16-19-e között?...

Ki nem várja 16-19-e között? Szerintetek esélyes vagyok ezzel a görbével?

Figyelt kérdés

Nektek van görbétek?

Félre értés elkerülése érdekében nem görcsölök rajta,csak szeretnék beszélgetni! :)

[link]

2012. szept. 11. 10:17
 1211/1226 A kérdező kommentje:
Upsz,Nothi,ugye nem baj,hogy a te nevedben is írtam,elkapott hév! :) Bocsi!!! :)
2013. szept. 3. 21:26
 1212/1226 anonim ***** válasza:

Sziasztoooook :))))

Rita nagyon nagyon gratulalok, jo egeszseget nektek!!!!

En mar nagyon varom akepeket a kis Lucarol :)))))

Legjobb hir :)))

Dehogy baj kisvuk :)))

Pusziiii mindenkinek

2013. szept. 4. 10:03
 1213/1226 A kérdező kommentje:

sziasztok!

Bocsi,hogy nem írtam,de otthon most nincs gép! Végre vasárnap elvittük a sráchoz,hogy csinálja meg! :) Nem tudom mikor lesz kész,de már nagyn várom! :)

Képzeljétek,n meg szerdától tp-en voltam,mert elkezdett fájni a vesém,aztán szúrt,a végén meg görcsölt! :( Azt hitték vesekő,pénteken derült ki,hogy nem az,elmentem nődokihoz,ott megazt mondták össze szedtem egy csúnya fertőzést,ami gyulladást okozott a hüvelyben,és az a gyulladás megy szépen felfelé... Kaptam hüvitablettát,tegnap este óta használom,és mind a 10-et kell,addig sem szex,semmi... :( De szerintem nekem nem ettől fáj a vesém,nem hiszem,hogy az arra is rámehet! :(

Rita,hogy vagytok?

Ja,és nekem szerda óta fáj a mellem,és valamikor holnap kell megjönnie! Most gáz van,mert ezt a hüvitabit nem lehet terhesség első 3 hónapjában alkalmazni,és most azon reménykedem,hogy nehogy tarhes legyek! Túl régóta fáj már a mellem,és mensi még sehol! Remélem csak a felfázás miatt késik...

2013. szept. 10. 10:02
 1214/1226 anonim ***** válasza:

Sziasztok lányok!

Szeretnék nektek valakit bemutatni

[link]

[link]

2013. szept. 10. 10:29
 1215/1226 anonim ***** válasza:

Most volt csak időm képet felrakni nektek,ne haragudjatok.De remélem a kép kárpótol.......

Remélem jól vagytok,bár olvastam Kisvuk hogy te nem túl jól.Mielőbbi gyógyulást neked.

Én még lábadozok,elégé fáj még a gátsebem.

Egyenlőre ennyire volt időm,ne haragudjatok csajok.Ha lesz időm felnézek még.

Sziasztok.

Rita

2013. szept. 10. 10:36
 1216/1226 A kérdező kommentje:

Jajj,Rita,ez a kislány gyönyörű!!! :)

annyira szép!!! :)

És persze,hogy nem haragszunk,hiszen neked most a lányod az első! Akire igen nagyon büszke lehetsz,hiszen csodaszép!

Neked is mielőbbi gyógyulást! :)

2013. szept. 10. 12:59
 1217/1226 anonim ***** válasza:

Gyonyoru a kis Luca baba :)))) Koszi a fotoert :) Majd azert tolhetsz fel tobbet is :))) ha lesz kedved ,most nem nyaggatlak :))))

Mielobbi gyogyulast mindkettotoknek lanyok!

En varom meg mindig a golyat...Neked meg csak most jon majd meg Kisvuk? Most akkor elcsusztunk egymas mellett,nekem mar el is mult!

(Utolsó menstruáció: Szeptember 03.

Következő menstruáció: Szeptember 29.

Következő ovuláció: Szeptember 15.)

Akkor javulast a szamitogepeteknek is kisvuk :)

Szep napot!

nothi

2013. szept. 10. 15:20
 1218/1226 A kérdező kommentje:

Halihó! :)

Nekem kb. ma kellene megjönnie! Múlthét szerda óta érzem,hgy fáj a mellem,de mensi még sehol! :(

Nagyon félek,mert ezt a hüvelytabit nem szabad alkalmazni a terhesség első 3 hónapjában! De csak nem vagyk olyan szerencsétlen,hogy pont most esek teherbe... Nagyon szeretném,de félek,hogy ezzel a hüvely gyulladással,meg a vese fájással nehogy valami baj legyen! Meg ugye a gyógyszerek ... 2 algopirynt vettem be múlthéten! :( Bár az még nem nagyon árthat azt mondják az első két hétben a babának semmi nem árt,mert akkor ágyazódik be... ...

2013. szept. 11. 06:36
 1219/1226 A kérdező kommentje:
Ja,és szerintem holnap reggel csinálok egy tesztet,biztos ami biztos,nehogy a gyógyszerek miatt valami baj legyen!
2013. szept. 11. 06:37
 1220/1226 anonim ***** válasza:

Sziasztok lányok!

Köszönjük szépen a szép szavakat.Aranyosak vagytok.Szerintünk is csodaszép a kis Luca,persze minden szülőnek a sajátja a legszebb :)

El sem hiszem még sokszor hogy ez a csöpp csaj az enyém :)

Majd jövőhéten megírom a szülés történetét,persze csak ha érdekel benneteket?!?!

Hát Kisvuk,nem irigyellek szegénykém te is szenvedhetsz.Mi lett a teszt eredménye?Vagy azóta megjött a mensid?

Nothi gondoltam ám szülés közben rád hátha működik a telepátia :)

Remélem nem jön meg a mensid legközelebb,én szurkolok nektek még mindig.

Jajj lányok néztétek már a kérdés kiírásának a dátumát?Egy éve már hogy irogatunk egymásnak :) Pedig mintha csak tegnap lett volna......

Jó éjt.

Rita

2013. szept. 12. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!