Ki nem várja 16-19-e között? Szerintetek esélyes vagyok ezzel a görbével?
Nektek van görbétek?
Félre értés elkerülése érdekében nem görcsölök rajta,csak szeretnék beszélgetni! :)
En is uj facet nyitottam,mert nekem nem is volt....ugyhogy kisvuk akkor csinalj egy uj email cimet,es utana azzal regisztralj.
Facen jobb lenni mint itt irogatni,mert itt tenyleg mindenki utana olvasthat,mint az elobb Ibi,akire nem is emlekszek mar....nah///
Jah nekem amugy penteken jottt meg,tegnap mult el...ugyhogy kisvuk lehet elkell hamarosan egy tesztel lojjel :D "drukk"
nothi
sziasztok!
tegnap megpróbáltam belépn facere,de nem hogy új regit,még belépni sem enged,de már közöltem párommal,hogy vagy csinál valamit vele,vagy nem tudom mi lesz,mert én baromi ritkán vagyok gép közelben,de akkor sem tudok csinálni semmit... :( Elegem van abból a hülye gépből! Úgyhogy ha ide nem is írtok,majd egyszer valamikor sikerül regiznem,és akkor találkozunk facen! :)
Ja,és ma reggel teszteltem,és totál negatív! :( Úgyhogy valószínű csak az idegeskedés miatt nem jött meg! A stressz kitolhatja,úgyhogy szerintem ez miatt van minden! :( De már nagyon jó lenne,ha történne valami,mert szeretnék újra próbálkozni! :)
sziasztok!
tegnap este megjött! :(
Helló!
Sajnálom Kisvuk hogy megjött,de ne csüggedj új hónap új remény.
Ezek a képek is klasszak amiket felraktál.És gondolom elég biztonságosnak találtátok azt az ajándékot :D
Jaj,nekem ma megint mennem kell a háziorvosomhoz vérnyomás mérésre.Már előre félek nehogy megint kórház legyen a vége.
Jövőhét szerdán pedig vérvételre megyek.És azt nem is meséltem hogy legutóbb amikor ultrahangon voltam akkor a doki kérdezte a cukorterheléses eredményeimet.Elkérte a vérvételes beutalóm és kért egy cukorterheléses kontrolt.Úgy hogy ezt megszívtam,megint meg kell innom a cukros löttyöt és ott kell ülnöm 2 óra hosszát.Lesz programom a közel jövőben.
Jók legyetek.És jó hétvégét.
Rita
Hellllló lányok!
Túl vagyok megint a vérvételen.Megint meg itatták velem a cukros löttyöt hurrá.De már úgy iszom mint a profik :) Megint 3-szor vettek vért is.De már bizok benne hogy ez volt a utolsó vérvétel.
Múlt héten megint magas lett a vérnyomásom úgy hogy a héten megint mehetek méretni.
Hát lányok nem akarok panaszkodni,de már épp mondtam a páromnak hogy én nem akarok többször terhes lenni.Még ennyit orvoshoz járni......totál kivagyok tőlük.A dokim is csodálkozik hogy magas a vérnyomásom,mikor múltkor jól beküldött a kórházba.Azóta meg úgy fo..k hogy megint ott kötök ki.Nem tudom mi lesz ebből.
Rita
sziasztok!
Rita,nem lehet hogy már a kórház miatti idegességtől megy fel a vérnyomásod? Szerintem ez is elképzelhető! :( Nyugi! :)
Nálunk meg szépen meg volt a temetés! Azért nem is írtam eddig,mert én is megkaptam a 2 nap rendkívüli szabadságot,és nem dolgoztam szerda csütörtök! Aztán csütörtök óta meg van egy 13 lányunk is... :) Keresztlányom itt nyaral náunk! :) Másfél hétig lesz itt! :) 22-31-ig! :) Tegnap amíg én dolgoztam,elmentek párommal biciklizni. Hát jó nagyot tekertek,a kiscsaj már 9-kor becsukta az ajtót,és aludt,és reggel 9-kor már azon gondolkoztam,hogy bemegyek szuszog-e még,mert még nem jött ki a szobából! :D:D:D:D Aztán végülis nem kellett bemennem,mert fél 10-kor felkelt! :)
Ma meg kutyát sétáltatnak az erdőben elvileg,bár néha csurran cseppen az eső... :) Meg mennek valahova valami hordóért! Imád párommal lenni.
Hellò
Akkor zajlik az élet most nàlatok.
Vàrtunk,hogy gyere a facebook-ra... nem értem miért nem jössz????!!!
Hogy viselted a temetést kisvuk? Nem lettél rosszul? Vagy mennyire viselt meg? Pàrod is eltudott menni veled? A temetést ti szerveztétek? (Személyes iérdés nem muszàj vàlaszolj....mennyibe került? Érdekelni azért èrdekelne,mert nekem is van még 1 mamám,ö sem fiatal màr....)
Gyere várunk a facebookon.
Üdv
Nothi
Sziasztok!
De igen Kisvuk,igazad van már előre attól parázok hogy megint beutal a doki a kórházba és azért magas a vérnyomásom.Most szombaton is mennem kellett,igaz most a dokimat egy másik doki helyetesítette és azt mondta hogy ő nem nagyon akar a kezelésbe beleavatkozni.Gondoltam hála istenek,pedig megint 150-es volt a vérnyomásom.Csak én tényleg érzem magamon hogy csak a dokinál vagyok olyan nyugtalan,ahogy kilépek a rendelőből megnyugszom :) Fúúú ki bírnám a dokim szemét kaparni amikor mondja hogy nyugodjak meg,ne idegeskedjek.Hát könnyű azt mondani.
Szeptember 9.-én megyek az első CTG vizsgálatra is és aznap megyek a 36 hetes ultrahangra is.A CTG már nem lesz újdonság mert amikor kórházban voltam egyszer már csináltak,de az ultrahangot már nagyon várom.
Jaj lányok nagyon szurkolok nektek is hogy minél hamarabb ott tartsatok ahol most én,hogy ti is érezzétek a babát mocorogni a pocakban.Leírhatatlanul jó érzés.
Rita
Sziasztok :)
Huh Rita ennyire ideges vagy a dokinal???!! :O
De miert??? Amugy azert minden renben van, ugye paroddal,meg ugy nah...? Vagy csak szimplan ideges vagy a doki lattara? :D ajjajj... :s
Koszonom a szurkolasod remelem,hogy hamarosan mi is ott fogunk tartani ahol te :))) Mar orulnenk neki kisvukkal :)
De lagalabb lesz kitol kerdezzek valamit,ha majd nem lesz 5letem miert sir,vagy vmi... :D
Te mar addigra tapasztalt leszel :D
Pusza
nothi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!