Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi van ezzel a görbével?

Mi van ezzel a görbével?

Figyelt kérdés

Igaz, hogy voltak napok amikor nem tudtam mérni, szóval nem a legpontosabb, de ez így normális? Most kezdtem el mérni a hőmet...

Szerintetek volt már pém? Jókor voltunk együtt?

köszönöm a segítséget!

2012. aug. 29. 13:10
 1/5 anonim ***** válasza:
linkeld a görbét is!
2012. aug. 29. 13:10
 2/5 A kérdező kommentje:

[link]

Bocsi.. :)

2012. aug. 29. 13:14
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem volt peteérésed ebben a ciklusban.

Ha ez az egy ilyen, akkor semmi gond, mert előfordul minden egészséges nővel évente 1-2x, hogy nincs peteérés (ilyenkor a köv. ciklusban BÁRMIKOR kilökődhet a petesejt, akár még menstruáció alatt is, ezért lehet gyakorlatilag bármikor teherbe esni). Ha minden ciklusod ilyen, akkor orvoshoz kell fordítani, és kideríteni az okát.

2012. aug. 29. 13:23
 4/5 A kérdező kommentje:

Értem! :( Köszönöm a gyors választ!

Ez az első hőmérős hónapom, kíváncsi leszek a következőre.

2012. aug. 29. 13:32
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem jobban járnál, főleg a ciklus 12.napjától mindennap egy időben felkelés után mérnéd a hődet(mielőtt kikelsz az ágyból) mert így nem olyan megbízható sajnos!Főleg nem a ciklus.hu-n,az nem megbízható szerintem,használd inkább a [link] -ot ez nagyon jó oldal, a teljes funkciókkal fizetős,de az ingyenes működésél annyit tud mint a ciklus.hu,de megbízhatóbb!:) Es ezáltal valósabb képet is ad a ciklusodról!
2012. aug. 29. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!